18 september 2009

Fredag.

Operationen gick bra! Men den blev större än väntat!! Var väldigt bort efter och hade ganska ont men det gick! Gick inte ur sängen på hela måndagen.
Trodde att jag skulle få åka hem på tisdagen men så blev det inte och jag hade inte pallat åka hem då heller. Fick inte åka hem på onsdagen heller!!! Då ville jag verkligen HEM. Hem till min Emilia... Hade ont och var helt slut men ville hem. Men det hade kommit för mycket sårvätska ur såret så fick stanna en natt till! Hua.
På torsdagen fick jag åka hem =) Fatta vad lycklig jag blev. Fick se såret när dom skulle lägga om det =S Tänkte ju mig ett snitt med vanliga stygn. Dom hade häftat ihop att! Läskigt som tusan. Undra hur ont det kommer att göra att ta bort dom sen???!! Åå vill inte vet men om två veckort får jag göra det iaf.

Mamma har varit här hela dagen när Hasse har varit och jobbat! Hjälp mig med Emilia. Kan inte bära med mig henne ner för trapporna o upp! Svårt att lyfta hemma men gör det ändå. Svårt med typ allt men det går! Har ganska svårt för att ta emot hjälp vill klara mig själv! Men känner att det var varit guld värt att mamma varit här hemma och hjälpt mig. Är helt slut och ganska ont just nu även om jag fått hjälp.. Men efter helgen ska nog allt bli bättre!

Inga kommentarer: