30 oktober 2009


Emilia blir överlycklig när Pappa Hasse kommer hem =)


Fredag kväll!

Nu är kvällen här! Gött.
Emilia har somnat, vid kl 6, tycker jag är för tidigt!! Men hon sover jhu knappt en timme på dagen så förstår om hon är trött redan då. Vll inte försöka hålla henne uppe, då blir det bara gnäll och ledset.

Hasse är iväg och hämtar Paddan som ska vara barnvakt imorgon när vi gilder iväg till ullared =) Sen ska vi göra tacopaj =) Mumsigt som faaan.. Och så blir det idol.
Nä nu ska jag ta ett bad!!
Äntligen fredag!!! Morgonen började underbart ;) Jiiihaaa...
Just nu sover Emilia, var uppe hos Ingela så hon fick leka av sig! Jag ska snart fortsätta med det som jag höll på med nyss. STÄDA. Behövde bara en liten paus.
Emilia går och går och går =) Det är så kul.
Hasse är och besikta en bil! Hoppas allt är som det ska!!!
Verkar som det blir ullared imorgon iaf!! =)

29 oktober 2009

Katrin Zytomierska är gravid! Tittade jhu som vanligt på The Voice i morse! Vet inte om hon är så värst glad i att, det hon pratade mest om var hur äckligt det är! Hon blir nog det senare!!
Det lever en parasit i min kropp! Ser ut som en Alien! Sa hon!! Hmm..

Undra om dessa hyllor kommer att finnas i några andra färger snart??!! Skulle vilja ha rosa och vita!! Kanske lila oxå.

Ååå vill köpa detta till Emilias rum!!

Torsdag.

Hänt, gjort idag??!! Vet inte riktigt, alltså inget spännande! JO Var jhu babyträff, det var riktigt skoj...Alla har blivit så stora... Kul när Emilia får träffa lite bebisar och leka av sig!
Emilia var trött och gnällig när vi kom hem! Men nej jag ville verkligen inte att hon skulle gå och lägga sig vid 4! Men gick bra att vara uppe till 6 iaf. Nu ligger Hasse i badet och läser, vi föräldrar =)

Lund.

Igår åkte vi till Lund! 50 mil och 300 kr för läkarbesöket! Var där inne och pratade i knappt 10 minuter, jiiihaaa! men nu vet jag att allt är som det ska. Fanns inga planer på att operera mig mer just nu, dröjer nog länge hoppas jag!

Vet inte om dom skulle massvaccinera folket i Lund för svininfluensan ??!! Var flera parkeringar på sjukhuset som bara var till för människor som skulle vaccinera sig! Och på den parkeringen där vi brukar parkera! Omöjligt att smita in där eftersom det stod vakter som höll koll !!

När vi hade lite mer än 1 mil kvar hem så gick bilen sönder =/ FAN HELVETE!!!! Fy så tråkigt. Den ska la lagas imorgon... Hasse var och fixade den andra bilen idag så den fungera nu! Men vem fan vet hur länge den håller??!!! Se om det blir ullared på lördag.

26 oktober 2009


Hemma från kalaset! Smörgåstårtan smakade bra! Emilia fick i sig en hel del plus att hon åt ägg när jag gjorde den så hennes mage lär inte vara tip top imorgon!
Vet inte riktigt vad jag ska hitta på nu!!? Skulle vara jätteskönt att gå o sova! men kl e jhu bara kvart över 8! Känns lite tidigt.

Måste fixa något slags bälte till Emilia matstol!!! För idag på morgonen när jag vände mig om för att röra om i gröten så hade hon ställt sig upp i stolen!!!!! Shit så läskigt det var!

Klättra gör hon med! Upp i sängen och upp i soffan det är inte lika läskigt för hon vet hur man ska gå ner! men läskigt ändå..

Blir ingen Halloween fest för mig i helgen! Hade jhu varit så KUL! Men vi har bara barnvakt på dagen då vi ska till ullared! Och Hasse vill så gärna följa med och känns så taskigt att gå dit utan honom när jag vet hur gärna han vill!!!

Smörgåstårtan jag gjorde idag!










Smala Sussie soundtracket snart hos =)
Lovely!

Måndag!

Nu sover Emilia se hur länge det blir! Hon sover bara en gång om dagen så tycker hon ska ta och sova lite längre då men det brukar jhu inte hända. Ska på Kalas idag lillebror fyller 20!! Ska göra en smörgåstårta!! Se hur det går. Önskar Ida var här!! Hon fick det lätt som en plätt! Nä nu ska jag plocka lite innan donnan vaknar. Se om jag hinner med ett bad oxå =)

25 oktober 2009

Nu sover donnan och jag ska ta och äta lite. Hasse är på väg hem nu =) Lääängtar! Även om han bara varit borta en dag så saknar jag honom jättemycket! Han saknar nog mig med =) Och Emilia såklart!! Ringt tusen gånger har han gjort! Gulligt.

Söndag.

Fy vilket tråkigt väder!! Tycker man blir så seeeg och trött när det är så grått ute! Natten gick bra utan Hasse, somnade till filmen upp =) Vet inte riktigt vad Emilia och jag ska hitta på idag!!? Ska ta en promenad snart iaf..
Vill köpa tapet och tapetsera NU! Så man kan få upp lite saker på väggarna, känns jhu dumt att börja spika och sätta upp saker innan för att sen ta bort det och spackla igen och dona lr vad man nu gör!? Hehe.. Känner på mig att det blir kommer bli kaos när det ska börjas!


24 oktober 2009


Saknar min bejbi sååå MYCKET!
Vet att det kommer bli skit svårt somna när han inte ligger brevid!
Älskar dig Hasse!!

Hemma själva!

Idag åkte Hasse iväg till mjölby för att hälsa på lite vänner och festa!! Kul för honom inte ofta dom träffas! Han lät jätteglad i telefon förut när vi pratades vid.
Hann med att sola innan Hasse åkte, nice! Hasse ochEmilia gck o handlade gott till mig ikväll, dipp och grönsaker! Söta dom är =)
Emilia har varit super gullig hela dagen lång, Inget gnäll bara glad =)
Hon somnade tidigt idag redan kl6!! Hon var verkligen super trött.
Ne nu ska jag fika iordning gotte och sen se nån film!

Igår Fredag,

Mmm igår fredag! Gjorde vi då??!! Hasse var jhu ledig =) Älskar jag och Emilia =) Vi tog en tur ner till stan, Hasse solade och jag shoppade kläder till Emilia! Sen willys för att storhandla! Emilia var mycket uttråkad i vagnen hehe.. Tog en tripp ut till mamma för lite kaffe! Kom på i sista sekund att! Fan vi måste hem vi tvättar jhu!!!! Glömsk som jag är men vi hann hem.. Gjorde lite tacos till kvällsmyset och tittade Idol. Efter idol drog vi igång en skräckis det shrek efter för att jag skulle lunga ner mig sen somnade jag gott!

Skräckis!

Förut hade jag inga problem med att se skräck film men nu är täcket ofta för ansiktet!! Jag har blivit jättelöjlig när det kommer till läskiga filmer, hjärtat pumpade i 190 igår!! Bad Hasse att spola fram till slutet igår för ville bara se om det skulle sluta lyckligt men det gick han inte med på så fick se hela filmen.
Filmen vi tittade på!

22 oktober 2009

Dagen innan FREDAG!!







Imorgon är Hasse ledig, jiiihaa.. Se om vi kan hitta på någe skoj!
Ååå vill göra något! Men kommer inte på vad, sugen på att pyssla men har inga pyssel saker hemma =/ Borde skriva i Emilias bok för det var evigheter sen. Tur att jag har bloggen att gå tillbaka och titta efter datum och olika händelser! Hmm se vad jag gör!!!
Undra om Hasse dyker i badkaret??? Låter mysko...



Torsdag!

Gud vad skönt det är att vakna innan Emilia! Då hinner man sitta i lugn och ro och dricka sitt morgonkaffe!
Mamma kom upp och hälsade på morgonen men blev inte så länge för vi skulle iväg till babycafe! Och nu är vi hemma igen och jag har lagt Emilia och varit nere i tvättstugan! Ska snart sätta igång och laga lite mat tror jag....

21 oktober 2009

Onsdag!

Ååå nu vill jag att Emilia ska vakna! Vill ner och sola =) Och köpa nya sängkläder! Städat här hemma som vanligt men i dag drog jag till med att torka golven osså! Lite kvar att städa men man måste jhu få ta lite paus. Se om jag inte kan smita in på Lindex osåå när vi ska ner till stan...

Inget barnbidrag idag heller! Fuck the post!

20 oktober 2009

Emilia sover, Hasse är i tvätt stugan och jag sitter här!!
Ska snart hoppa i ett varmt bad.
Dagen har rullat på. Vi har varit på babycafe Emilia hr lekt massor och jag med =) Emilia tycker det är så skoj att få leka med andra bebisar! men ibland är hon såååå känslig, bara nån rör henne så ska det gråtas och komma upp till mamma! Nä bada, kallt här hemma, brrr...
Ååå inget går som jag vill idag!
Nu är skorna som jag skulle beställa stulsålda i min storlek =/

JÄVLA IDIOT!!!!

Hasse ringde nyss och han hade fått ett samtal från Statoilmacken i Vetlanda!
Gubben som ringde var skitsur och han påstod att Hasse hade varit där i lördags och tankat o inte betalat!! VA FAAAN! Och han hade tydligen haft med sig en kompis och åkt i en bil med falska plåtar!!! Inte fan skulle Hans göra så! I Lördags var vi hemma och firade Emilia med Hasses familj!!

Gubben gav sig inte utan skulle göra en polisanmälan.

Vem fan har gjort såhär emot hasse??
När jag få veta då jävlar!
Är så arg att jag sakar!

Och inget barnbidrag! Så trött på posten!
Klockan 4 i morse trodde Emilia att hon skulle gå upp!!! SNÄLLA! Men efter ett antal gånger fram och tillbaka från vårt rum till hennes så somnade hon om! Nu ska vi äta lite frukost snart och sen göra iordning oss och gå till babycafe!

19 oktober 2009


Måndag!

Testar citron!


Emilia ligger och sover nu och jag har nyss ätit lite kyckling sallad och nu ska jag se Hem till gården, HA.
Emilia var uppe tidigt idag! =/ Inget jag gillar... Vi tog en tidig promenad i det friska kyliga vädret! Ska nog dra igång en storstädning senare om Emilia tillåter.

18 oktober 2009

Söndag!

Oj vilken sovmorgon jag fick idag =) Hasse åkte iväg tidigt, 6 tror jag klockan var.. Jag vaknade efter 9 och var pigg! Tänkte är Hasse hemma och tagit upp henne? Men nej han var inte hemma. Emilia satt snällt i sin säng och lekte=)Undra hur länge hon varit vaken??!!
Sen kom iaf Hasse och Paddan hem!! Vi åt lite frukost och sen drog vi in till Kalmar, utan bebis! Tycker jag kan vara jätte skönt ibland att bara få vara jag och Hasse =)

Vi åkte först till ikea. Där vi handlade saker till Hasse rum! Skrivbord och vad allt hör till och massa annat plock! Tog en runda inne på city gross. Sen åkte vi in till stan och handlade oss lite nya kläder! Innan vi åkte hem så åkte vi förbi ett drop in där man kan sola! Vi blev så suga så vi parkerade bilen och tog en snabb solning! I det solarium som jag solade i kunde man trycka på en knapp så kom det något luka gott! och på den andra knappen kunde man få en liten kalldusch =)

Och nu är skrivbordet ihoppsatt och Hasse håller på att piffa! Och jag ska snart hoppa i ett bad!

17 oktober 2009

Lördag.

Nu var 3dje kalaset för Emilia avslutat! Hasses mamma, pappa & Bror var här och firade henne & Vovven med =) Hon fick massa fina paket. Vinteroverall, kläder, mössa/vantar, Spöket laban filmer och lite annat smått.
Ska snart ta mig en bad tror jag! Sen blir det nog film..
Imorgon ska vi in till Kalmar och shoppa =) Paddan ska komma hit och vara barnvakt, skönt att få vara lite själva! Bara Hasse och jag =) Mmm..

16 oktober 2009

Fundera.

Fundera på när man kan vända bilbarnstolen om så Emilia kan åka framåtvänt i bilen? Någon som vet?

Fredagsmys!

Äntligen är det helg! Hasse och jag ska väl krypa ner i soffan senare och titta idol =) Lovely!
Dammat av och dammsugit inför helgen, för på helgerna vill inte jag städa. Massor med annat man vill göra då. Fast i morgon måste jag nogtorka golven lite snabbt innan vi får besök!

Det ser så roligt ut när Emilia ska gå =) Man kan inte hålla sig för skratt och samtidigt så känner man hur det nästan tåras i ögonen för att man blir så himla glad!! 4 steg idag =) Sen på rumpan o upp igen! Går jhu framåt.

Försökte filma men det gick inge bra =/ Se om jag kan fånga henne på film imorgon!

Och så var det vinterskor! Mina skor som jag har nu dom e så slitna!! Vill ha ett par riktigt varma och goa skor! Dessa vill jag ha =) Har ett par som jag köpte billigt förra året men dom är helt förstörda!
Måste verkligen köpa mig en vinterjacka! Hittat en som jag verkligen verkligen vill ha! Men sen kan jag inte bestämma mig för vilken färg! Men tror nog att jag är mer sugen på den svarta!



















15 oktober 2009

Det går framåt! Några steg om dagen tar hon =) Längtar så tills hon börjar gå! Heja heja!!

Torsdag.

Hmm, bomb slagit ner i Emilias rum???!! Hjälper inte att plocka! Ser lika dant ut efter 5 minuter!


Idag blev det babycafe! Lika trevligt som vanligt! Barnen busar och har skoj =) Fanns en ny leksak där idag, en grävmaskin och den tyckte Emilia var superskoj!

Just nu håller jag på att tvätta! Seegt som tusan. Hasse är på Öland och hämtar jobb släpet!! Kunde inte köra det det igår över bron för det blåste som fasiken!




Gosa!

14 oktober 2009


Ballonglek!

Leka med allt nytt =)
Tårta igen=)

Tårtan som jag gjorde idag =)



Onsdag.

Så nu var kalas 2 över =) Massa fina presenter och massa bus och lek!!
Nu ligger hon och sover, svårt att få henne att somna idag! Kan tänka mig att hon hade en aning sockerkick=) Hehe varit mycket tårta nu i 2 dagar! Så i morgon lär det väl komma en rejäl laddning i blöjan!

Nu ska jag bara ta det lugnt för känner mig inte så kry!

Vill jhu till ullared nu! Jag hade tänkt i helgen =) Men då kommer Hasses föräldrar & bror för att fira Emilia! Och på söndag ska Hasse iväg och hämta ett kassaskåp & någon släpa! Och nästa helg ska Hasse till Björn! Så då kan vi inte heller åka =/ Men helgen efter det kan vi nog åka! Åååå, Vill jhu nu nu nu!!! Jobbigt att vänta!
Ååå känner att jag börjar bli sjuk! Ont i kroppen, halsen och huvudet! Fan vill inte. Hasse är super snorig och Emilia med!!! Och snart e det dax för kalas nr! Senare ikväll e det väl lite tjejkväll. Se hur jag mår då, om jag orkar med att....

Vad jag sovit gott inatt!! Som en stock, hörde inte ens när Hasse gick upp i morse. Vaknade och var pigg vid 8 och då sov Emilia fortfarande, så hann och dra mig lite innan det var dags för att gå upp!! Nu sitter Emilia och leker med alla nya leksaker =) Vi ska la snart göra oss iordning och gå upp till Ingela.. Sen kommer mamma och syskon på lite kalasfirande!

13 oktober 2009

Meeer födelsedagbilder!

Massa fina presenter!

Snygga Moon boots som hon fick av tant Ida


Leker terrorist =)


Tack alla för en kanonfödelsedag =)
Varit toppen!
Emilia super lycklig!
Tack för alla fina presenter !!
Puss på er =)
Emilia ger er alla bamsekram!


Emilia 1 år!

Idag är det ingen vanlig dag, idag är det Emilias födelsedag Hurra hurra hurra!
Japp idag är det Emilias stora idag! Ingen bebis längre. Barn nu.
Vi började morgonen med majskroksfrukost och paketöppning! Sen kom Lucas och Ingela på fika och mer paketöppning! Sen tog Emilia en powernap och jag bakade det sista! Och gjorde iordning mig! Sen kom tjejgänget =) Dom sjöng, så gulliga =)
majskroksfrukost & paketöppning!

Emilias egna tårta

Fika =)

Fick en minihäst av Erica, Emelie och Ida?