6 oktober 2009

Glömsk och besviken.

Hade visst glömt bort att vi skulle till bvc med Emilia idag!! Men fick en ny tid senare på dagen! Emilia tyckte inte om besöket! Fick två sprutor =/ huuua! Hasse fick stå och hålla henne, hade med hennes gosenalle men det hjälpte inte så mycket!
Doktorn kände och klämde på henne, det gick bra =) Allt såg bra ut och så skulle hon se om hon kunde gå! Gå kan hon bara göra när man håller henne!
Men hon är nära. När hon står helt själv på golvet och man försöker locka henne till att komma så sätter hon sig bara på rumpan. Gullunge =) Måste bara komma på att flytta dom där små fötterna framåt och våga de. Vägde och mätte henne oxå, nu väger hon 9890 och va 79cm lång!

Efter bvc åkte vi in till kalmar. Tog en sväng till Ikea. Åt lite mat och så, tittade runt på massor med saker som jag vill KÖPA!!! Blev en lampa, ljuslyktor och annat smått. Sen blev det netonnet, Hasse köpte sig en tv!! Skönt.

När vi kom hem så packade jag upp lampan och så fixat fint och skulle sätta på den, då e den jhu för fan glapp, fy fan vad besviken jag blev! Hasse får åka in imorgon och byta den! Arg.

1 kommentar:

Jennie sa...

Tack så mycket! :)

Typiskt att det skulle vara glapp i lampan , irriterande .

Så roligt , snart kommer hon ta sina första steg själv, :)

Haha , Andreas kom hem med en ny tv för ett par veckor sen . Verkar som det går ngn , köpa-ny-tv-syndrom! :) hihi