31 oktober 2008

Chipslåda

Wooow typ halv 11 klev jag upp ur sängen idag tusan så nice!!

Idag har La familia varit nere på stan och fikat o tittat i affärer blev rosa bamse mössa o vantar till Emilia så gulligt lite stort bara hehe hon e ju så mini...men hon växer nog snart i att... Fixade en bok osså min första bok som e till Emilia så ska dona lite med det någon dag ska nog ha en lite pyssel o donar kväll nästa vecka....

Fick massa små pumpor på stan snäll tant!

Nu sover min sessa så ska passa på att ta en lång lång dusch fan att man inte har badkar det e ju underbart att bada plask plask!! O vi som har massa badankor kommer la aldrig få använda dom! Ska nog låna ut nån till Emilia nästa gång det e badis time =0)

Ikväll ska vi se på film och göra chipslåda det de smaskens...

Sunes jul så bra!

30 oktober 2008

Snö Snö.

Wiee idag snöar det mysigt o det passar så bra med för jag håller på att ladda hem Sunes jul =0) Så det blir att titta på det ikväll med en stoor kopp varm chocklad....

Fick sovmorgon ida Hasse var söt o gick upp med Emilia fixade o donade o jag sov vidare mmm så skööönt evigheter sen man fick lite sovmorgon...Tackar jag för =0)

Inte gjort så mycket idag blivit mycket film skönt att bara ta de lugnt... Emilia ha nästan sovit hela dagen bara vaknat en snabbis o ätit sen somnat om igen... Får la se hur det blir inatt om hon e vaken lr sover....

Imorgon ska jag se efter ifall jag hittar någon varm mössa till sötisen o ett par vantisar skulle vara bra!!



29 oktober 2008

Onsdag.

Idag har det inte hänt så mycket... Varit nere på kommunen o skrivit på lite papper o tjosan, gick jätte bra med Emilia hon sov hela tiden... hon har ju varit väldigt väldigt gnällig i två dagar så var lite orolig för de men gick super duper!!
Haft lite städ dag BLÄ men det behövdes...As bra när Hasse e hemma när man kan få hjälp med städ och byta blöjor =) men hur ska man hinna med allt sen??!! när Hasse börjar jobba Huu... fast det ska nog gå bra!!
Varit ute på en kvälls promenad skönt men tusan vad kallt det börjar bli Brrr....

Igår var vi i kalmar o shoppade hittade lite söta saker till tjejen... lite jobbigt var det allt eftersom hon var så ledsen huu går nog bättre nästa gång hon hade säkert en dålig dag bara!!

Nee nu ska jag nog göra lite goda mackor till mej o Hasse Mmm =0) Sen blir det nog att titta tv o göra iordning emilia inför natten!

27 oktober 2008

Måndag

Idag har Emilia o jag varit på BVC allt var bra hon går upp i vikt och blir längre =0) .... O så kissade hon när vi skulle väga henne hehe inte lite heller hel flod... Fick reda på att det snart var dax för återträff av föräldrargruppen men hmm vet inte om jag ska gå var ju inte så jätte roligt innan... men nu när alla har fått bebis så kanske de blir lite annat skoj....få se...

Mamma o syskon var här idag trevligt...Emilia fick en en teddy björn av paddan sött av henne!! Mamma hade varit o köpt en super stor nalle =) o sen en mobil till spjälsängen Wiee som jag har väntat på den.. .så fin är den Aaaa....

25 oktober 2008

Väntar o väntar.

Idag kommer ju hasses föräldrar så sitter o väntar jävligt seeegt...
Hade satt på mini jätte fina kläder och borstat henne så fin, sen så bajsade hon ner kläderna Jaha det var ju tråkigt!! Kunde ju väntat lite tycker jag =)

Nu ligger hon och sover så sött!!! Vill att hon ska vakna så man kan få gosa !!

24 oktober 2008

Fredagsmys.

Ja idag har det bara varit massa mys och gos =) legat i sängen o tittat på film o haft det gott...
Badat Emilia nu på kvällen så hon blir stilig inför imon då hasses föräldrar kommer på besök...blir trevligt...
Medans jag fixade tjejen inför kvällen lagade Hasse god mat!! Han e så underbar!!

Ooo Paddan var jue här idag med present till Emilia jätte söta kläder =) Tackar tackar!!

Nee nu tror jag nog det blir lite film igen!! Hmm kommer somna på 2 blink!!

23 oktober 2008

Klockan 9

Aaa idag var Emilia super snäll och sov till halv9 efter att jag varit uppe och gett henne mat vid typ 6 tiden då passade ja oxå på att ligga kvar så skööönt!! Skulle vara nice och sova en hel lång natt med men det kommer nog snart!!

Senare på dagen kom Idus på besök hon hade med sig present till Emilia en jätte gullig dress hihi =) tack tack

Efter besöket vandrade vi ner till stan för att leta efter en borste till Emilia o en borste hittade vi på ica!! Ooo i affären började Emilia gråta jätte jätte mycket huu det var jobbigt gör ont i en när hon inte vill sluta att gråta =/ ååå amma inne på ica ville jag inte göra!!


Plast linda och Nova var ju här på besök idag me jue Emilia fick en till present hihihi massa presenter =) såå roligt ooo Emilia tackar så jätte mycket för allt!!

Nova var såååå söt jätte rolig var hon heelt tokig hihihi =)


Nee nu blir det mys vid teven... ska hitta någe gott att äta med!!



22 oktober 2008

Besökisar.

Idag har Erica, Emelie o Sanna varit på besök det var skoj!! Emilia fick en speldosa och en super söt klänning av emelie så snällt av henne.. Tackar så mycket.... Hon var ju inte så jätte vaken när besökisarna va här hihihii hon e en tröttis!!
Har inte gjort så mycket mer idag tagit de lugnt gosat och pysslat med prinssesan.. ska nog ner till stan i morogn och köpa henne en borste så hon blir stilig i håret o en rosett som hon ska ha på kortet som vi ska åka in och ta snart!! =)
Varit ute på en kvällspromenad nyss skönt!! Såå mycket roligare att gå nu när man har en bebis....
Imorgon kommer Idus o hälsar på det ska bli skoj!!

21 oktober 2008

Upp och hoppa!!

Aaa idag ville Emilia att mamma skulle upp tidigt!! För när hon låg och snuttade blev det väldigt varmt och blött!! Sötisen kissade på mej...blöjan hade glidit ner hehe så det var bara att upp och hoppa!!
Nu har jag tråkigt Emilia o Hasse sover...Kanske ska väcka nån utav dom hihiii =)

20 oktober 2008

Äntligen hemma!

Så nu har pappa Hans mamma Petra och dottern Emilia varit hemma i 3 dagar idag, så skönt hatar att vara på sjukhus!!!

Lite historia om dom senaste dagarna

Värkarna började började lite smått den 12/10 kl 21:00 och blev allt kraftigare vid 3 tiden på natten så ringde in till förlossningen och bla bla bla vi åkte in!! Sen vid kl 12:10 den 13/10 efter mycket krystande och sugklocka kom lilla lilla lilla Emilia ut =) Så underbart grät som tusan var så GLAD!!
Sen skulle ju moderkakan ut o då gick inte det huu så fick åka iväg på operation...Det var jobbigt att lämna ifrån sig bebis men var ju tvungen!!
Operationen gick bra förutom att jag förlorade väldigt mycket blod så nu dom senaste dagarna har jag varit helt helt slut men fått järndropp och tabletter så jag e mycket piggare nu sköööönt! Och hela mitt ansikte var svullet och röd prickigt och blodprickar i ögonen, kanske för att jag tog i så mycket ?? hmm vet inte riktigt!
Emilia vår sötisnos bebis hade lite lågt blodsocker och svårt att hålla tempen så vi fick åka vidare från förlossningen till Neo Vaggan där hon fick ligga i värmebädd och bli sondmatad =( Huu jobbigt..... Blev ju lite jobbigt för henne under förlossningen eftersom krystandet tog väldigt lång tid inget hände ju så all hennes energi gick åt där!! Så därför blev det Neo vaggan för oss!!!
Men nu mår hon toppen bra!!

Vi har haft hembesök av BVC idag gick super bra Emilia hade gått upp i vikt som hon ska Känns jätte skönt.....varit lite orolig för de eftersom hon var så liten när hon föddes då kan det ju absolut inte vara bra för henne att gå ner mer lr nått hehe.
Så nu kan man pusta ut och bara leva gott!!
Wiee nu ska vi nog snart ut och vandra lite bebis jag och Hans....






9 oktober 2008

Ont dag.

Min dag har varit blä haft ont i huvudet o kroppen har varit helt konstig så mest legat i sängen! Men orkade ta mig ur sängen på en promenad o kände mig mycket bättre behövde nog lite frisk luft....

Ja nu är det kanske snart time för bebisen att komma ut är ju beräknat att komma i morgon men det är ju inte säkert.
Allt är i alla fall klart rummet till bebisen, BB väskan är packad och jag känner mig redo lr tror det hehe...

Nehe nu blir det nog lite tv och vänta på att Hasse ska komma hem!!

1 dag kvar komsi.

1 dag kvar till Bf hoppas ju sååå att bebis ska titta ut då!






komsi kom bebis!

8 oktober 2008

Seg dag.

Dagen började med att Hasse och jag körde mamma och två av mina bröder till flyget tidigt på morgonen, dom ska åka till Turkiet på lite semester.
Hmm skulle jag med vilja göra sola och bada gott de!

Sen har jag typ bara vilat och tagit det lugnt hela dagen Åå en promenad blev det med sköönt!!

Bebisen i magen har varit tokig i dag sparkar och trycker som tusan, jobbigt när den trycker på revbenen huu. Nu är det bara 2 dagar kvar till bf hoppas så att den kommer då!! Fast ska väl inte hoppas för mycket på de...
Har känt lite värk i ryggen och lite sammandragningar till och från hela dagen!

Nu väntar jag på att Hasse ska sluta jobba väntar o väntar!! Såå segt när han jobbar kväll.

7 oktober 2008

Pumpapaj.

Huu idag fick man stiga upp tidigt för att åka till mvc och göra kanske sista undersökningen innan bebis kommer! Allt såg bra ut magen hade växt och hjärtat slog fint =) Såå skönt att höra!

Ikväll var det tänkt att jag skulle ligga i soffan och titta på desperate housewives och äta negerbollar Hihi =)
Men så ringde Idus hon och Emelie hade gjort 7 sorters pumpa pajer, så vandrade bort dit och åt paj mmm mumsigt. Duktiga dom är!!

Nu ska jag hoppa i sängen upp tidigt imorgon med!!

6 oktober 2008

Känd och smal.

Nu har Petra oxå fixat blogg Hihi, måste ha något att göra nu om dagarna då jag bara gå o väntar och väntar på att BEBIS ska komma!!

Idag har varit en skööön dag lr början av den!!
Började med att jag fick vakna upp brevid min Hasse så gott sen lite god frulle mmm O'boy o Yoggi.
Senare på dagen blev det lite städ putsade fönster och donade lite stiligt! Gick ut i det fina vädret för att ta en promenad men aj aj kom inte så långt fick jävligt ont i min rygg!!! Lovar sniglarna gleeed förbi mej så sakta gick det hehe men hem kom jag och då blev det tv och en kopp te.

Nu har jag tittat på Design Simon och Tomas Dom e toppen bra hehe rooliga =)
Nee ryggvärken gåår inte över så ska ta en varm varm dusch och hoppas på att det blir bättre!

4 Dagar kvar till bebis kommer HOPPAS