22 februari 2009

Söndag.

Vilken dag det har varit! Emilia vaknade och var glad o mysig! Sen typ en timme senare förvandlades hon till OMÖJLIGA!!!! Hon blev jätte gnällig, super tjurig, skrikig och skulle inte äta!! Absolut inget var bra! Men nu ikväll har hon ialla fall ätit ordentligt och varit ganska glad! Fick henne och sova vid halv sju, skönt! Fy vad det är jobbigt när det bara är gnäll och skrik å inget hjälper! Vill jhu att hon ska vara glad! Sååå har typ inte gjort så jätte mycket idag mer än att försöka få snuttan glad!! Fast städat lite och fixat med växter och solat har jag gjort!

Igår åkte vi in till kalmar på morgonen! Shoppade lite nya kläder till Emilia och lite annat som hon behövde.... Inte så ofta man handlar till sig själv längre, roligare att handla till Emilia =) Tittade på en ny tvbänk på ikea men kostade tok för mycket såå bara att börja spara! våran tvbänk som vi har nu e lite skev!! Håller nog inte så länge till.... På kvällen lagade vi god mat och drack lite vin det var mysigt!! Sen la vi oss i sängen och tittade på Mia och Klara och somnade!!

Just nu är det nån som skriker cowa bunga lr nått och spelar väldigt HÖG musik i nån lägenhet omkring här, jävligt irriterande!!!

Inga kommentarer: