31 mars 2009

Tisdag.

Idag har jag städat som vanligt!! Känns aldrig som det är städat här, dammigt hela tiden. Blir tokig, torkar typ Vrums bordet tusen gånger om dagen känns det som men ändån e det dammigt.. Vill ha nytt!!... Varit på lite kalas idag, syster yster fyllde 21.. Hasse har varit ledig idag men tyvärr inte så mycket hemma mest varit runt på massa möten o shit, TRÅKIGT! Vill ha han hemma...Längtar tills helgen kommer...

Ne nu e det läsa bok time..

30 mars 2009

Måndag.

Iiii lillan sov till halv 8 idag lyxigt!! Skönt att få sova... vi gjorde iordning oss o så och så gick vi ut på promenad med Ingela och Lucas var jhu super härligt väder!! Sen gick jag och la mig med Emilia och vi sov väldigt länge Aaa gutt brukar jhu inte hända så ofta och när det väl händer e det underbart!! När hasse kom hem från jobbet åt vi lite, gjorde qournröra inlindat i salladsblad och till det hade vi ananassallad, mumsigt!
Handlat en hoppgunga till Emilia nu hon tycker den e jätte skoj!

Ne nu ska jag nog gå och sova!!

29 mars 2009

Söndag.

Jaha söndag igen =/ Blä vill inte det! Vill ha Hasse hemma. Nyss tittat på filmen Marley and Me, jätte bra film! Men sorglig jag grät massor!! Så nu ska jag bara blogga lite och sen titta nästa film.
Hmm har man gjort idag då??! Fick sovmorgon idag skönt vaknade halv 9 hade jhu tänkt att sova längre men var pigg då! Rensat ut massa skräp ur förrådet men det är massor kvar att slänga! Fan vad man samlar på sig! Bakat lite har vi gjort idag, alltid roligt! Ska börja göra det lite mer nu och lägga ner lite mer tid på att laga mat! Älskar att laga mat men inte funnits nån tid till det innan, har typ fått slänga ihop något fort innan Emilia börjat skrika och ha sig! Men nu kan man henne i hennes stol så kan hon leka medans jag lagar mat....

Hej då hej..

28 mars 2009

Lördag.

Idag har det varit en låång dag och äntligen kan man lägga sig ner och pusta ut!! Lät Hasse få lite sovmorgon idag så i morgon hoppas jag på att få sova ut!
Åkte in till Kalmar för att handla mat tråkigt men ett måste!! Efter det åkte vi hem och tog oss lite kaffe och åkte vidare till Söderåkra för att titta på ett hus som vi kanske ska hyra. Ett STORT KANSKE!! Mycket tankar som snurrar runt i huvudet just nu väldigt mycket att tänka på!! Huua...
Jättefint hus med stort garage och det skulle behövas nu och stor trädgård, väldigt härligt! Men Hmm söderåkra??!! Och så låg det inte så som jag vill ha det, vill ju att det ska ligga långt ute på landet och utan grannar! Men eftersom vi kanske bara ska hyra det så känner man sig inte så fast att bo kvar utan man kan jhu flytta när man vill. Ett väldigt stort plus är jhu att det ligger nära havet, älskar havet!! Aaa det är mycket att tänka på...

Nu väntar jag på att ananaspajen ska bli klar och att robinson ska börja!!

27 mars 2009

Fredag.

Äntligen fredag längtar alltid till fredan! Då får man vara hela familjen och det tycker jag är så underbart! Idag var vi ute på promenix i snöblasket, fy fan inte alls roligt att gå då!! Men bebisarna måste jhu ha lite frisk luft o jag med! Emilia har testat på en hoppgunga tyckte hon var jätte roligt, så det ska vi ta och köpa till henne! Städat idag så nu håller det kanske helgen ut skönt att slippa städa på helgen!!
Ne nu blir det en film och lite gott sen sova för jag e TRÖTT!!!

26 mars 2009

Torsdag.

Nu är Hasse iväg på nått möte tjosan o Emilia ligger och sover!! Seegt! Försäkringskassan e så tröga, pisk ska dom ha!! Fick jhu lixom noll pengar =/ dom skulle fixa så att dom kom in på måndag, fast surt som fan!! Nu är Emilia feberfri mycket skönt!! Så idag har vi varit ute på promenad med Ingela och Lucas i snövädret så jekla trött på detta nu vill ha sol och värme! Undra vad man ska hitta på i helgen?? Vet att jag ska ha en JÄVLIGT LÅNG sovmorgon för det var länge sen tror ja, känns så!! Ska nog fan sova en hel dag!! Vill in till kalmar o shoppa se vad hasse brasse säger...

25 mars 2009

Onsdag.

Dagen började inte alls bra!! När vi vaknade så hade Emilia fått feber=/ huu stackars min älskling! Men hon har lekt som vanligt men varit lite gnällig och sovit ganska mycket!! Hoppas att det blir bättre, hon hade fortfarande feber nu när jag la henne för natten!
Kom tyvärr ingen trana till mig idag är nog för stor för det nu hehe. men till Emilia kom tranan =)
Våffeldagen idag, blev inga våfflor här!! inget våffeljärn så det måste inhandlas!! Surt hade jhu varit gott...Få ta det till helgen..

24 mars 2009

Tisdag.

Idag har vi varit nere på bvc, Ingela och Lucas följde med så slapp man gå själv!! Vägde o mätte som vanligt så nu väger skrutten nääästan 7200 och 67,5 cm lång! Sen var det jhu läkarkontroll. SPRUTA!!! Emilia började skrika redan innan hon skulle få spruta och skrek ännu mer efter sprutorna =/ Stackaren, nästa gång får det bli Hasse som får gå med henne när det är sprut dax!! Sen gick jag och Ingela hem till mig på lite kaffe o så då va!
Och nu har jag sett till så Hasse fått tummen ur röven o fixa lite bilder på den gamla bilen så han kan sälja den, jävligt dumt att bara låta den stå!!!

Är så sugen på att åka utomlands till nått varmt ställe, men känns lite tidigt att åka iväg med Emilia. Hon skulle nog inte må så jätte bra i värmen! Ååå riktigt sugen e jag!!! Wiee! Aaa får la gå ner och sola imorgon så kanske suget släpper lite lr så blir jag nog bara mer sugen!

Hej då hej. TV TIME

22 mars 2009

Söndag.

Idag har det inte hänt så mycket här hemma, varit en riktigt seeeg dag!! Kom inte på nåt roligt att göra! Så vi åkte en runda med bilen ut på massa små vägar och tittade lite.... Sen blev det lite städ o plock här hemma... Vi började titta på en film men så började Emilia panikskrika vet inte vad det blev med henne =/ Men gick över sen, tack o lov för det!! Hemskt när det blir så.... Men nu sover hon så gott såå!
Nu blir det nog att se klart filmen o slappa!!

Foten e god =)

21 mars 2009

Lördag.

Ååå idag blev det lite sovmorgon lr jag gick upp halv 9 skulle lätt kunnat ligga kvar till tolv!! Gjort idag då.... Först var jag en vända hos frisören och donade, efter det åkte vi in till City Gross och handlade lite foodis och andra behövliga things! Sen var jag as trött när vi kom hem så tog mig en powernap. lovely.... Ska se premiären av Robinsson ikväll och äta lite gott skulle vilja ha lite tända ljus men fan äger jhu ingen tändare! Och jag är för lat för att gå bort och handla en!

Igår var jag på partaj hemma hos Tess. Det var mycket trevligt! Blev lite rund under fötterna! Vi drog ner till hotellet där var det inte lika rooooligt! så blev inte kvar där så länge utan gick hem och sov!

Nehe nu ska jag gå och natta lille rumpnissen!!

19 mars 2009

Torsdag.

Härligt väder idag med det firades med lite kaffe i skogen me Ingela och barnen =) Emilia vänder runt till rygg nu jätte duktig skönt det för då vill hon ligga mer på magen vilket betyder ett rundare huvud=) fortfarande lite platt =/ Fast vänder hon till rygg när hon ligger o sover blir hon jätteledsen!! E nog lite läskigt. Badat lill fisen idag skulle med vilja bada men tyvärr får jag ej plats i badbaljan!!! Har jhu inget badkar Grrr....
Jag måste nog beställa tid till en optiker ögonen är dåliga =( har jhu glasögon fast dom vet jag inte vart jag har! Fy på mig!

Helg i morgon underbart!!

18 mars 2009

Vår i luften!


Jippie whoopa tallihoo vilket underbart väder det har varit idag!! Är våren på G ?? HOPPAS! Ingela och jag var ute på vår dagliga promenix sen satte vi oss och solade och bara hade det skönt! Hoppas det håller i sig imorgon med för då blir det en mini picknick! Emilia har varit jätte gnällig idag =/ Huu Inget som varit bra! Och hon vänder på sig när hon sover o hamnar på magen o blir då super ledsen så hon har inte sovit så mycket idag!Kanske kan vara därför hon varit lite gnällig osså för att hon inte sovit så bra Hmm vet inte.. Hoppas hon får sova gott inatt!!
Hämtat kombibilen idag! Fan vad skönt att slippa trängas i den dära mini bilen o hålla på att plocka ner barnvagnen i molekyldelar varje gång man ska åka nånstans!

17 mars 2009

Tisdag.

Gårdagen var hemsk! Började med att jag vaknade med tandvärk, hatar dessa visdomständer! Sen fick jag feber och mådde super illa =/ Tyckte så synd om Emilia för blev typ att hon fick ligga i sängen med mig och leka hela dagen!! Klockan blev 5 och hasse kom, Jippie värktabletter! Och så tänkte jag att han kunde ta Emilia men typ en timme senare blev Hasse sjuk!! FY FAAN (kräksjukan) ... Men idag mår jag iaf lite bättre tacka gudarna för de!! Har inte gjort så mycket idag tagit de lugnt inte haft ork till nått och nu ska jag slänga mig framför teven o vänta på att Desperate housewives ska börja!



15 mars 2009

Söndag.

Ooo har bara slappat o hängt idag varit så trött e det fortfarande o kommer nog däcka tidigt! Önskar att Emilia kunde ta lite sovmorgon nån gång men icke de jaja... Gjort hemma pizza god så pass....varit nere och handlat massor med barnmat till Emilia hon älskar det verkligen, skojsigt =)
Vill ha en hund =) En söt liten sak fast är nog bäst och vänta tills man bor i hus! Många saker man vill o vill o vill! Ska se om jga inte kommer iväg i veckan så jag kan få klippa mig behövs verkligen!

Tack O hej!

14 mars 2009

Lördag.

Rååååbergspizzan det var lördag kväll 8 starköl jag fick fett med skäll... Lalalalaaaa... Idag har vi haft besök av hasses päron mycket trevligt! Var prat om bröllop och nästa barnbarn heheh!!! Ooo lord , Eee får nog ta och vänta lite till!!! Emilia fick en jätte söt kissekattbok som man skulle ha runt handleden, gött de slipper jag hämta varje gång hon kastar iväg! Gjorde jhu ananaspaj och den blev as GOD mmm =0)
Nu ska jag nog gosa ner mig i soffan och titta på en movie...
Tack O hej.


13 mars 2009

FREDAG.

Fredag idag o ingen vanlig fredag utan Emilias 5 månaders dag =) Shit vad tiden går fort hinner knappt med! Händer så mycket saker just nu. Är jhu fredagen den 13 idag med varit det två gånger på raden nu om jag inte minns fel.
Redan hunnit med massa idag varit ute på promenad städat, så nu är det bara dammsugning och torka golven kvar! GÖTT... Ska åka iväg och handla lite sen när Hasse kommer hem hade velat åka in till Kalmar o handla men Hasse slut typ 5 så blir lite sent då! Emilia går jhu och lägger sig vid 7 så får nog hoppa över det! Vi var med i östran idag med =) Kuligt..Bara sådär 5 månader senare hehe men nu är det gjort!
Ska försöka mig på och göra en ananaspaj tills imorgon.
Familjen

12 mars 2009

Torsdag dagen innan Fredag.

Petra är mycket trött idag vet inte varför känns som jag har grus i ögonen! Varit nere vid svartegöl med Ingela o bebisarna, tog med lite old bröd så vi kunde mata dom små fåglarna! Sen hälsade vi på Tessan och hon bjöd på kaffe gott gott! Vandrade hem och donade och tog en powernap! Emelie ville vara barnvakt idag så det fick hon vara =) Och jag gick o solade mmm LOVE! Hasses päron kommer till helgen så imorgon blir det städa städa =/ Trött på detta städande! Måste ha en ny mopp kul å köpa de då!! Fast as nice när man e färdig städad!

Sängen nästa TACK!!

11 mars 2009

Onsdag.

Härligt nu sover lillan och jag har plockat iordning och fixat så nu kan jag bara slappa o göra ingenting. Inte hänt så mycket nytt idag.. Varit ute på den dagliga turen med ingela fikade och barnen lekte lite. Lucas gick upp i krypställning idag hihi ser så roligt ut! Emilia är såååå jätte nära att vända från rygg till mage bara den dära armen som e lite ivägen, kommer nog när som helst! Har jhu hänt några gånger tidigare men sen bara slutade hon. Läste Lindas blogg om förlossningen, blev då sugen på att skriva en lite berättelse me too så donat lite med det idag med. Hmm verkar inte vara nått bra på tv idag =/ Får nog bli film lr bok... Varför är det så att när man lägger upp en bild på bloggen så kan man ibland kicka den större och ibland inte!!?? Knasigt.. Jag gör la kanske nått konstigt..





10 mars 2009

Tisdag.

Ååå hmm vet inte riktigt vad jag ska skriva alla dagar e typ likadana ...... Jag och Em följde med Ingela o Lucas till Bvc efter det tog vi lite kaffe och åt nybakta bullar som ingelas mormor hade gjort, lyxigt!! Måste verkligen sätta igång och baka lite småkakor och doningar så man ha hemma! Kan jhu vara bra o ha ifall man få besök. Emilia blev heeel vild när hon fick se lucas helt tokig haha =)
Änglen sov i över en timme mitt på dagen idag wieee =) Så passade på att städa så behövde jag bara dammsuga o torka golven när hon vaknade, perfekt! Syns inte att golvena e ny städade måste nog köpa en ny moppmojeng!! Nehe nu e det halv åtta hos mig ska jag ta o se....

9 mars 2009

Måndag.

Är verkligen heelt jävla slut! Vet inte vad det e med mig med helt färdig idag! Gjort idag då.... promenerat med Ingela o Lucas sen blev det en fika på staden med Sanna! Vi kom fram till att snart var det dax för lite vin och spelkväll länge sen nu!
Emilia har testat päronbanan yoghurt väldigt poppis =) Hon har varit väldigt kräkig nu i två dagar=/ Hmm konstigt undra vad det kan vara ???!!
Nehe nu ska jag nog försöka läsa lite sen SOVA.....

Natti natt...

8 mars 2009

Söndag.

Aaaa nu har jag lite egentid =) Hasse tog med sig Emilia till tobbe.... Skönt att vara lite själv och bara vara!! Passade på att sola så skönt skulle vilja göra det varje dag!!! Sjukt trött på detta väder vill hemskt gärna ha sol blir så trött och seg när det är mulet och grått ute. I veckan ska vi kanske hämta hem en kombibil, ska blir riktigt skönt att slippa plocka ner barnvagnen i molekyldelar och jag slipper sitta så jekla trångt o hasse slipper hoppa ur varje gång jag ska ut!!! Just nu har vi absolut ingen familjebil! Ikväll blir det tv, nått nytt program på 5an som börjar idag och det måste jag se!
Det tråkigaste idag e att det är söndag =/ Petra tycker inte om detta!!
Nehe nu ska jag lägga mig och slappa!! Får nog bli en powernap osså =)

7 mars 2009

Lördag.

Ååå just nu vill jag verkligen bo i ett hus lååångt in i skogen utan grannar!!! Några som har FEST i lägenheten mittemot!! Idag skulle hasse iväg och hjälpa en kompis med en dator Och jag hade verkligen inte nån lust att följa med lr vara hemma, så han fick köra mig och Emilia till ikea =) Älskar att gå runt där inne!! Emilia var jätte duktig hon låg i vagnen och gjorde pruttljud så gullig =) Det är så skönt att hon inte längre gnäller o skriker hela tiden!! Inte gjort så mycket mer idag tror jag, torkat massa kräks för snuttan har varit jätte kräkig=/ stackarn hoppas det blir bättre tills i morron...Nu ska jag ta och se en film och sen sova!

Natti natt...

6 mars 2009

FREDAG.

Fredag det e nått jag gillar =)
Var ute på en tiiidig promenad med Ingela o Lucas det var as dåligt väder =/ men det gick! Sen fick bebisarna leka! Tror nog Lucas e på G att dra iväg snart =) Och Emilia ligger absolut inte där man lägger henne längre!! Hon flyttar på sig jätte långt nu!!


När vi kom hem så gjorde jag o Em iordning oss och när Hasse kom hem så åkte vi in till Kalmar för att ta foto till tidningen. Hehe Hmm gick jhu inte sååå jätte bra! Emilia blev jätte ledsen så fort hon kom in i rummet där fotot skulle tas! =/ Stackars sötnos.... Men lyckades få en bild där hon inte gråter =).... Sen åkte vi vidare till Ikea! love ikea... Sen elgiganten för att titta efter en kamera hittade ingen så gick till media markt hittade ingen där heller, lr blev bara inte så shoppa sugen så vi gick till city gross och handlade lite gott! Men sen såg jag på Hasse att han vatt lite besviken över att det inte blev nån kamera så vi gick till media markt och hittade en som vi båda tyckte om! hehe..Vilken dag=)

Nu sover lillan och jag ska titta på lets dance och äta lite glass!!

5 mars 2009

Torsdag.

Idag har jag o Em varit ute på promenad med Ingela & Lucas, jätte skönt att ha lite sällskap när man ska ut.... Efter så gick vi hem till maj o drack lite kaffe och så... Träffade grannen i trappan gjort det massa gånger hehe =) men den här gången tog jag mod till mig och frågade om vi inte skulle ta och dricka kaffe nån dag så ska titta ner till henne nån dag nästa vecka blir skoj!! Städat massor idag har både dammat, dammsugit och torkat av golven!! Brukar inte hinna det men idag gick det super!! Badat Emilia med önskar att vi hade ett badkar!! Sen när hasse kom hem blev det lite mat och en tur till affären o jag tog mig en solning! Såå den här dagen har gått väldigt fort!! Imorgon ska vi nog in till Kalmar en runda.. Hoppas det e fint väder för jag vill gå en tur vid slottet!

ÖNSKELISTA!

Hus
Kombi bil
Hund
Minigris
Badkar
Kamera
O en massa annat =)

4 mars 2009

Onsdag.

ONT i min rygg!! Ghaa snart kan jag nog fan inte gå!! Hoppas det snart går över.... Hmm hänt idag då??? Emilia och jag skulle ner och köpa barnmat, innan jag går in i butiken så tittar jag efter plånkan. GLÖMD HEMMA! jaja. Då fick det bli en låååång promenad istället.....Lagade lite mat när vi kom hem och Hasse kom hem tidigt idag, visste jhu inte det så blev as glad =) Sen vandrade vi ner till stan och köpte barnmat och lite andra doningar tog en tur förbi bokhandeln, så snart ska jag bädda ner mig i sängen och läsa min nya bok! Imorgon blir det promenad med Ingela och Lucas hoppas på att det blir toppen väder! VILL HA SOL!!

3 mars 2009

Tisdag.

Så nu är Emilia nattad, börjat att läsa godnattsaga för henne idag =) Hon bara låg och tittade humm hehe, sen pussade vi henne godnatt gav henne nappen gick ut ur rummet och typ 2 minuter senare sov hon!! Nu sitter jag och väntar på att Desperate housewives ska börja!! Längtat massor efter det! Emilia och jag har varit på föräldragruppen idag. Tror hon tyckte det var jätteroligt! Lite annat och titta på än lägenheten jhu =)... Och jag får komma ut med! Ingela och jag tog sällskap och vi bestämde att vi skulle börja promenera ihop mycket roligare att vandra med lite sällskap, vi bor typ grannar så varför inte.... Nehe nu ska jag hänga lite tvätt och plocka iordning innan tven börjar!!

2 mars 2009

Måndag.

Helgen är över och Hasse är och jobbar tycker jag e väldigt tråkigt!! Emilia ligger och vilar middag tycker jag också e väldigt tråkigt! Fast lite skönt och pusta ut och hinna med och plocka och fixa...Ska vandra ner till stan sen tänkte jag när emilia har vaknat, kaffet är slut och det MÅSTE jag ha!.... Varit uppe sen halv 7 huua mig, men la mig ganska tidigt igår så var inte så jätte trött när jag skulle stiga upp!! Tittade på filmen Bedtime Stories igår , den tyckte jag var jätte bra =) Se den!! Tvätten klar så nu måste den hängas upp Hej då hej!




Trodde att jag var väl förberedd när det var bad time för Emilia men icke, kom ut heeeelt dyngsur! Hon sprattlar som en galning när hon badar helt tokig =) Men skoj är det allt hehe.


1 mars 2009

Söndag.

Hej och håå vad seeeg jag varit idag huuua!! Typ gjort nada... Varit på en promenad med Emelie runt Linnea havet det var riktigt skönt =) lite kyligt bara! Efter promenaden gjorde jag och Hasse lasagne, mmm det e så gott!! Så nu är jag mätt och belåten! Blir film sen när Emilia har somnat kommer nog däcka efter halva men ska försöka hålla mig vaken!!

Nehee nu ska jag göra klar Emilia för nattning... Sen film film...

Hej då hej...