29 juni 2009

Måndag.

En helt vanlig VARM måndag! Gått upp tidigt som vanligt, 5 =/ Lr Emilia vaknade 5 men sen fick hon ligga hos oss till 6 och babbla och klättra för orkade verkligen inte gå upp! Blev en promenad till lekplatsen sen hem för var planerat att åka till mamma men så blev det inte.... Solat lite och bara tagit de piano! Nä nu e det grillning =) Jiiihoo...

28 juni 2009

Söndag.

Ååå att den där söndagen alltid ska komma så fort helgerna bara försvinner poff sååå fort! Hänt idag då, inte alls mycket blåste upp Emilias pool och satte den på balkongen så jag kunde sola lite, balkongsolning är HOT! Blivit lite brun men mer ska jag bli.... Se om jag inte kan bättra på den imorgon... Gjort rabarberkräm idag som jag snart ska smaka på lr tar jag det till frulle imon. Nu ska jag nog ta mig lite kaffe på balkongen och en cigg!

27 juni 2009

Lördag.

Blev en tripp till kalmar idag =) Lite shopping, jag hittade inget =/ Vet inte lusten bara försvann lr jo en mascara och bh fick jag med mig hem! Hasse och Emilia gick lite själva så jag fick titta i lugn och ro... När vi möttes upp igen hade Hasse köpt ett par skor till Emilia, super fina=) Ville gått på ikea men det hann vi inte =/ När vi kom hem fick jag värsta huvudvärken, aj aj.... Tog två panodil och la mig på soffan och somnade på 2 sek, Hasse och Emilia var hemma hos mammi, så skönt att få vara lite själv ibland! Se om det kanske kan bli ikea imorgon, fast ska det vara såhär fint väder som det varit idag vet jag jhu inte om jag har lust att åka, vill ju sola och bli lite brun.

Emilias nya skor!

26 juni 2009

Fredag.

Varit en bra dag =) Fick sovmorgon, Hasse fick ta Emilia när hon vaknade vid fem idag! Sen gick vi ut med Lucas o Ingela. Tog med mig poolen så Lucas fick bada, han älskade det! När vi kom hem gjorde jag en snabbstädning och nu håller jag på att tvätta e på den tredje tvätten nu! Emilia somnade vid 2 och sover än!!! Så då passade jag på att fixa lite i hennes bok och titta lite tv men nu börjar jag få tråkigt, hoppas hon vaknar snart!!! Och hoppas hasse kommer hem snart... Ikväll vet jag inte vad som händer blir nog en film och mysgos! Ska bada Emilia när hon vaknar tänkte jag.... Tant Erica fyller år idag =) Grattis till dig bejbi!!!

25 juni 2009




Nu har min snoriga och hostiga bebis somnat, gick lätt idag, bara la henne i sängen stängde dörren sen somnade hon. I eftermiddags var vi uppe hos Ingela och drack kaffe och busade med barnen... Jag och Lucas lekte flygplan tycker han är as roligt =)
När vi kom hem gjorde jag mangosmoothie till emilia som hon tyckte vad super och jag med!!! Ååå Vill köpa resten av tvbänken NU NU Och ett nytt tvbord, Trött på detta!! Se om vi inte kan ta en tripp till ikea i helgen och kanske köpa nått av alla de saker och ting man vill ha! Ne nu ska jag titta på unga mödrar.

Torsdag.

Ååå idag började det inte alls bra! Emilia vaknade vid 5! Gav henne lite välling och hoppades på att hon skulle somna om men icke det, hon fick en hostattack och kräktes upp all mat så det var bara upp och byta sängkläder och fixa sen ville jhu inte hon sova mer. Nu har jag äntligen fått henne i säng, vid tolv gick hon o la sig och jag passade på att vila lite jag med. Se hur länge hon ska sova nu... Skulle med vilja sova mer men kan inte somna om =/

24 juni 2009

Ååå när ska min Hans komma hem?? Väntar och väntar. Ligger och halv tittar på Den magiska leksaksaffären och pillar lite med datorn. Nu får han ta och komma

Onsdag.

Nej nej oo nej, börjar få lite smått ont i halsen och snorig!! Tog nästan 1 timme och få Emilia att somna idag! Gå in var 5 min och ge henne tutten och lägga henne till rätta och hålla på så tills hon somna. As jobbigt att höra henne ligga där inne och skrika, Huuua! Hon brukar somna jättelätt men är nog pga att hon e lite sjuk...Men absolut inte lika gnällig idag =) Varit nere på stan med Lucas och Ingela, först en tur till doktorn och sen lite fika! Gick hem till mig och drack lite kaffe till och då tittade Emelie och zache upp Wiee =) Underbar busig hund....

23 juni 2009

Tisdag.

Dagen började med GNÄLL! Blev promenad och kaffe på lekplatsen och då var Emilia nöjd och gla! Sen när vi kom hem GNÄLL och så har det fortsatt till för en stund sen då hon somnade. Hon har bara gnällt och gråtit gråtit och gnällt, Åååå... Hon har varit helt förstörd idag och jag blir osså det när det blir såhär! Snorig och hostig e hon med, så kanske kan vara gnäll pga att det kanske e en tand på g. Hoppas dagen imorgon börjar bättre...HOPPAS.

22 juni 2009

Måndag.


Wohoo underbart väder! Varit ute e hos mamma hela dagen, planen var jhu att åka in till Kalmar med vagnen men så blev det ej!!! Köpte med mig en babypool ut till mamma så den har snuttan badat i tyckte hon var super skoj! Nu ska jag sova natti natt!

21 juni 2009

Söndag.

Ååå missade DH idag, skulle jhu se reprisen eftersom jag inte såg de i tisdags!!!! Somnade när jag skulle se på att!!
Varit ute hos mammi idag och spelat lite kubb... När vi kom hem lagades det mat och styrde med lite allt möjligt.. Sen tittade Jennie och hennes kille upp på lite kaffe och nu så blir det lite film och mys.

20 juni 2009

Midsommarafton


Åkte vi till Jennie i Lammhult mitt ute i skoga… Började med att ut och plocka massa blommar till midsommarstången, alla barnen tyckte det var super skoj och sprang hej vilt överallt. Regnade inte då utan vi hann klä stången, göra kransar till barnen och sen kom regnet precis lagom till maten skulle ätas! Efter maten blev det fiskadamm för dom små liven, emilia tyckte det var spännande, hon fick ett gosedjur! Sen blev det dax för lite kubb tjejerna mot killarna vi förlorade två gånger!! Sen började det regna igen =/ När det slutade regna blev det tipspromenad och sen lite olika lekar. Jag och två till skulle suga ut läsk från en nappflaska haha och några andra skulle äta mariekex och försöka vissla och det klassiska med ägg på sked och säckhoppning. Senare på kvällen lite fika med massa gott sen var det dags för oss att åka hem! En mycket lyckad och trevlig midsommar har vi haft.

Idag, vad har vi gjort idag, städat av lite här hemma, jagat Emilia, huua! As kul, när jag se henne med nått som hon inte får ha så oftast så släpper hon när jag ser henne och e på väg fram sen krälar hon iväg i en väldans fart, så sött =) Grillat har vi gjort det var smarrigt gjorde egen potatissallad, toppen gott =) Och nu sover snuttan och vi ska nog titta på en film.

18 juni 2009

Torsdag.

Nu blir det snart kudden för mig! Dagen har varit underbar, varit och shoppat med Erica, köpte mig ett par byxor och ett linne! Erica hittade en super söt klänning som hon kommer vara så stilig i imorgon. Var tänkt att jag skulle gå till fisen och dricka lite ikväll men hade så mycket att fixa inför imon och sen ville jag inte gå från madesjö på kvällen när det blir mörkt och läskigt. Nehe nu ska jag ta och packa det sista och sen kudden med en film!

17 juni 2009

Oj då råkade visst somna vid halv 7 på soffan och vaknade nu! Mmm Nice. Erica tittade upp idag!! Vi gjorde pizza, drack kaffe och snackade skit!! Emilia fick leka mycket med tant Erica, tyckte hon var väldigt roooligt! Imorgon blir det nog lite shopping med tanten, Jiiihoo.. Nu ska Hasse åka och köpa fanta till mig fick akut sug på det!! MÅSTE HA... Nån fixide jag har just nu.

Onsdag.

Igår vatt det lite tjejkväll hos Emelie, firade josse som fyllde år med tårta & Folköl!! Senare gick vi upp till Josse för att fortsätta dricka, blev mer och mer dricka och lite singstar mycket trevligt! Sanna tittade upp osså =) Sen blev det läggdax somnade på två röda när jag la mig på kudden! Ne nu ska jag hämta min busunge som smitit iväg ut på balkongen och sen gå ut på promenad! UNDERBART VÄDER JIPPIE!

16 juni 2009

Tisdag.

Planerade att sova middag när Emilia skulle vila! Men det gick jhu inte så bra, hon sov typ i 20 min, hade precis nästa somnat in när hon vaknade. Vill sova!!

15 juni 2009

Måndag.

Då var det måndag igen! Det är verkligen full fart medvetslös här hemma! Emilia är överallt och pillar på ALLT!! Skriker när hon inte få pilla på det hon vill. Är helt slut. Tokunge.. Bakat bullar har jag gjort idag =) Mmm dom blev toppen... nu ska jag plocka upp allt som emilia dragit fram!!

14 juni 2009

Bröst & graviditet.

Under graviditeten växte jhu brösten på ganska bra. När Emilia var född och amningen skulle börjas då höll dom på att spricka!! Men efter ett tag så blev dom lite mindre MEN mycket hängingare!! Och nu tycker jag bara dom tyna bort mer och mer och börjat hänga ännu mer!!! VA FAN! När ska detta med brösten sluta.. Nu får det fan räcka... Ska jag bara ha två tomma påsar när detta e klart!!

Söndag.

Igår åkte vi in till Kalmar för att shoppa lite... Gick på Rusta där finns typ noll saker, lr finns jhu saker men absolut inget o ha! Tycker jag.. Vi köpte ett xbox så det satt vi och spelade igår kväll. Shoppat massor med saker den senaste tiden så nu är semester kassan ganska tunn så nu är det shopping förbud ett tag.. Sen hände det inte så mycket mer... Somnade ganska tidigt...

Idag har vi typ gjort noll.. Bara segat, tittat på tv och spelat lite... Klippt och klistrat i Emilias bok.. Gjort mer barnmat, köttbullar med potatismos och grönsaker! Emilia tyckte inte det var så jättegott... Ne nu är det nog dax för lite vuxenlek! Jiiihoo ....

13 juni 2009




12 juni 2009

Fredag.

Igår var jag iväg på lite singstar och guitar hero, jätteskoj men jag söög verkligen! Blev lite folköl med mmm så gott det var =) Blev jättesugen på att köpa en spelkonsol!! Så nu ska vi spara ihop till ett men vet inte vilken det ska bli, Hasse vill ha ps3 det tycker jag e för dyrt men det e väl bra och så, jag fattar inte så mycket av sånt dära, tycker bara det e skoj att spela så mig kvittar det var det e för nått!

Idag har det varit full fart hela dagen! Gick upp vid 8 för då vaknade snuttan, sen upp en snabbis till ingela... Efter det åkte vi och storhandlade, Emilia bajsade under shoppingturen så fick leta upp en toa, när jag väl hittade en toa hade jag ingen 5 krona och så såg jag att jag hade fått med mig ett paket maizena!! Oops... Gjorde två rätter barnmat när vi kom hem, Emilia tyckte mammas mat var god! Sen grillade vi och så nu har hasse gått iväg för att spela med Tobbe, Emilia sover och jag ligger vid datorn! Ska la snart ta och frysa in barnmaten, om den vill svala nån gång!! Sen ska jag nog ta en städ runda Lr inte..

Baby Shepards Pie

Spagetti med köttfärssås

11 juni 2009

Torsdag.

Yes, underbart väder =) Äntligen... Varit ute på promenad och nu sover Emilia, ska ut igen när hon vilat klart! Hon har bajsat massor i dag redan 5 gånger!!! Helleluja... Ska nog ner till willys och storhandla när Hans kommer från jobbe om det inte blir försent! Har tänkt att jag ska göra massa barnmat idag så måste handla hem lite... Så nu ska jag skriva handla lista!

10 juni 2009

Så nu är tvbänken klar och hallen fixad, nu är det bara städning kvar =/ Blä för det absolut ingen lust. Blev inte såååå nöjd med hallen, tycker att byrån blev för bred men kanske vänjer sig. Och så kanske köpa lite nya prylar att ställa där på! så kanske det kan bli bra..Trött är jag, bara varit gnäll, gnäll, GNÄLL Vet inte vad det har varit med henne! Men bebisar har väl oxå dåliga dagar... Fick klädseln till vagnen idag =) Så imorgon ska Emilia få åka i sitt ny rosa vrålåk!

Onsdag.

Emilia sov till halv 8 idag Wohoo Wohoo =) Lyxigt, tycker jag hon kan göra varje dag! Nu har vi varit ute på promenad, varit uppe hos ingela och druckit kaffe, här hemma var kaffet slut!!! Panik... Måste ner och handla sen när hans kommer hem... Emilia sover nu och jag segar borde städa för det ser ut som en bomb slagit ner! Men får vänta tills hon vaknar så ska jag syra och ställa! Vill ju fixa iordning hallen!! Men glömde lampan och lite donigar i bilen =/ Se om gubben kommer snart.

9 juni 2009

Tisdag.

Just nu håller vi på att skruva ihop ikea möbler =) Hasse är i ena rummet och jag i andra, bäst så! hehe.... Var inne på babyproffsen och köpte ett paraply tillvagnen, hoppas verkligen att den nya klädseln kommer imorgon! Hoppas hoppas! Inte hänt så mycket mer idag... Höll på att pissa på mig när vi var i stan, det var inte så roligt! Nu e det TV!!!

Morgonen.

Idag var jag pigg när Emilia ville upp vid 7! Kan ju vara för att jag la mig halv 9 igår =) Nu ligger Emilia och vilar sig lite. Jag har tränat, duschat, plockat lite och nu väntar jag på att hon ska vakna så vi kan gå ut på promenad! Sen får vi se vad som händer...

8 juni 2009

Lekdag/kaffedag

Varit en riktig lekdag, först gick vi på promenad med Ingela och Lucas, på vägen mötte vi upp Jennie så gick vi hem och drack kaffe och lekte barnen. Lite senare på dagen gick vi upp till ingela, blev inte så länge för emilia var trött så gick hem och la henne och så lagade hasse och jag mat! På eftermiddagen blev det lek igen =) Liten babyträff hemma hos ingela, Emilia fick träffa en ny sötis bebis Mira! Så det var Lucas och två flickor. Emilia var jätteledsen och gnällig!!!! Och det fortsatte när vi kom hem med =/ Kanske nån till tand som är på gång! Jag mår illa, nog blivit lite för mycket kaffe! Så nu ska jag slänga mig framör tvn och slappa...

Tiden går så fort.

Känns som att det inte alls var länge Emilia var ett litet knyte som bara sov, skrek, åt och bajsade! Men nu börjar mammas bebis bli stor! Gått från en mycket liten bebis med för stor kostym till en stor, aktiv och busig donna! Händer jätte mycket just nu! Fått två tänder (inte helt uppe) Kan sitta helt själv, ”kryper” Krälar, sitter och leker för sig själv långa stunder, blir jätte glad av att se sin mamma och pappa! Tycker om att Leka med sin kompis Lucas, blir jättearg om tar ifrån henne saker som hon inte få ha, Dansar till Musses klubbhus, pratar för fullt säger mmammamaamma ppppaappappappa, fast det kan jhu betyda något helt annat men det är så mysigt! Fått en massa hår kan sätta upp en liten tofs =) Det hon tycker bäst om just nu är hennes brukar som hon leker med och krypa runt i hela lägenheten och titta läget och stoppa allt i munnen.
Älskar min lilla familjs överallt annat, ni är mitt allt.

7 juni 2009

Söndag.

Nu är helgen snart över! Går så fort när man har kul...Idag har vi och Hasses föräldrar varit iväg på en shopping dag =) Varit jätte roligt... Handlade lite små plock till Emilia, Hasse köpt sig en sjal och jag lite hår grejer och öronhängen... Vi bestämde oss för att börja samla ihop en servis när vi gick och tittade på massa glas, tycker jag kan vara roligt om man ska bjuda på middag nån gång! Vi köpte två glas, man får ta lite då och lite då för det e jhu ganska dyrt så lär väl ta tid och få ihop allt! Vi åt lite mat med och sen var klockan jätte mycket och Hasses päron körde hem och så vi! Hasse badade Emilia när vi kom hem sen ville hon sova så hon somnade redan vid 6 idag! Kommer få stiga upp tidigt imorgon =/ Nu är nog tvättmaskinen klar så ska gå och hänga upp lite tvätt! Se ut som att det snart ska regna lite, väldigt mörkt här!


Dessa har vi börjat samla på!

Gå i sömnen.

Ja nu får jag väl börja sätta upp en massa säkerhetslås och saker! Hasse som varit uppe i natt och skulle åka och hämta sitt släp!!!!! Han e galen, jag märkte inget men som tur var så vaknade hasse och fattade att det var en dröm.

6 juni 2009

Besök av Hasses föräldrar!

Började dagen med att dammsuga och torka golven sen klippte Hasse mig, skönt att bli av med dom slitna topparna! På eftermiddagen kom Hasses päron och vovven på besök! Fikade lite kaffe hos oss sen åkte vi ner till Linneahavet och grillade, gott som tusan men kallt ute!! Efter grillningen åkte vi tillbax till oss och tittade film och nattade Emilia, hon var helt slut och somnade nog på två sek när hasse la henne i sängen! Nu ska jag nog slå på en film och somna, brukar bara bli att jag ser 15 min sen somnar jag! Men igår höll jag mig vaken igenom hela natt på museum 2 =) Var kalas bra!
Och imorgon blir det shopping =)

5 juni 2009

Så nu var det nästan färdig städat få ta resten imorgon! Klädslen blev såld =/ Men hittade en sida där dom sålde ut brio happy klädslar =) Så perfekt! Blev en rosa klädsel hihi, kommer blir as snyggt tror ja! Emilia somnade innan 6 idag hon var helt slut, blev inte så mycket middagsvila, så hon har tyyyp varit vaken hela dagen. Har äntligen fått upp hennes sänghimmel! Kanske inte världens snyggaste uppsättning men det duger. Nu ska hasse och jag slänga oss i sängen och titta på Natt på museum 2 !!!! JIPPIE.

Fredag.

Gud så gott jag sovit i natt! Emilia hade visst vaknat 5 gånger i natt och varit ledsen! Men jag märkte INGET sov som en stock så hasse hade varit uppe och fixat. Kom nyss hem från promenaden, varit nere och matat änderna en hade nått fel på tungan den hängde utanför munnen! Kanske fått tag i en beg klädsel till sittvagnen =) HOPPAS, Få veta ikväll om hon sålt den lr inte! Så jävla dyr ny, kostar 1700!!! precis köpt en bilbarnstol för 200o, så det skulle inte vara helt fel om vi kunde få köpa den klädseln! Nehe nu är det Lunch time Sen ska nog snuttan vila lite middag och jag ska storstäda!

4 juni 2009

Emilia på kräl äventyr i köket.

Fan att man inte ha körkort! Vill inte bo i den här lägenheten, vill bo i ett hus på landet! Och det är NU!!!! Snart struntar jag fan i om jag har körtkort lr inte, fast vet jhu att jag inte kan det! MEN Hur fan ska jag kunna ta mig till nått jobb! Hur ska jag kunna lämna Emilia på dagis? Har jhu inge jobb nu som jag kan gå tillbaka till sen när mammaledigheten är slut men måste jhu snart börja titta runt! Fan fan fan blir så ledsen! Ne nu ska jag försöka tänka på annat!

Morgon TRÖTT

Varför ska hon vakna så tidigt för??!! Är en zombie vid kl 6 när hon vill upp!! Nu ligger hon och sover men nu kan inte jag somna om huua! Kanske få bli att jag tar en vila sen när hon ska sova middag om det inte är allt för mycket att göra här hemma!

3 juni 2009

Gjort ett litet recepthäfte med olika barnmatsrätter!
Lucas

Emilia och Lucas

Emilia mitt allt!


Lägg till bild

Emilia badar

Onsdag.

Ensam hemma =) Så skönt ska jag ta och tala om! Har städat nu när jag blev själv för det kan jag inte göra längre eftersom Emilia e överallt, måste springa runt och titta henne hela tiden! Går att städa lite när hon sitter i gåstolen men den e jhu inte så roligt så länge... Dammsuga skulle jag vilja göra varje dag!!!! för hon hittar jhu ALLT smått och ska stoppa de i munnen. Dåligt väder har det varit idag med =/ Men hann gå en runda på morgonen då det var lite uppehåll men det blev inge kaffe ute, för kallt för de så tog en kopp uppe hos ingela!

Ååå Nu sitter jag bara och väntar på att Hasse och Emilia ska komma från kalmar dom är inne och hämta en mutterdoning som fattades till träningsmaskinen så ikväll då jävla ska det tränas! Blev inget ikea idag, Orkade verkligen inte så nu har Hasse satt ditt ett skohorn och nått köksredskap på kökslådorna så hon iaf inte öppna dom!

2 juni 2009

Tisdag.

Dagen började ju med ett jätte härligt väder sen kom det regn =/ FY. Men vi hann och gå promenad och sitta ute och dricka kaffe med Ingela och Lucas och gå ner till linneahavet och leka med emelie och sanna =) Emilia fick massa gosedjur av Idus, hon vatt helt galen i dom! Efter ett tag så försvann det fina vädret så vi gick och fikade, blev en snabb fika för jag ville hem innan regnet skulle komma och jag hann hem innan det började ösa ner!

Imorgon är hasse ledig JIPPIE! Se vad vi ska hitta på för skoj, skulle vilja åka in till ikea och handla lite säkerhets grejor till lådor och kontakter. En tvbänk skulle jag vilja shoppa med!!!!

1 juni 2009

Hmm jag har ingen bikini!!

Måndag.

Gud vilket underbart väder =) Idag på morgonen tittade mammsen upp på lite kaffe, trevligt trevligt... Kl 10 var det promenad dax vi gick först till sveakiosken och åt glass =) Tyckte dom små om! Vidare till svartegöl där vi satt i över två timmar och gottade oss! Sen gick vi upp till Ingela och tittade lekhagen WOW VAD STOR!! Emilia fick ett gråtanfall bara grät o grät och grät =/ Sen gick vi hem och gjorde lite mat och busade =) Fick henne i säng en liten stund, när hon vaknade gick vi ut igen! Så himlans tråkigt att sitta inne när det är så fint väder jhu! Så idag blev det säng tidigt för emilia blir nog trött av all den friska luften.... Hasse upptäckte att emilias andra tand är på G nu =) Kommer se så sött ut när dom kommit upp helt!