31 augusti 2009

Bebis vill ine sova!

Nu är klockan 23:00 Och Emilia är vaken hon vägrar sova! Inte ett dugg trött. Hon har vaknat massa gånger innan men Hasse har då lyckats få henne att somna om men nu går det inte! Pust..

Måndag.

Så nu har jag tagit en runda med dammsugaren och bakat sockerkaka! Nu kan alla mammor med barn komma =) Vi har varit och tittat på en lägenhet idag, en fyra idag!! Med badkar i =) Mi liki.... Och två toaletter! Kalas bra hju. Blir nog att vi tar den lägenheten... Vi kunde få flytta in redan om 1 månad wieee.... Fy fan då måste jag ta tag i förrådet ser hemskt ut där inne man kommer knappt in =/

30 augusti 2009

Söndag.

Fy nu är helgen snart slut =/ Varför försvinner alltid helgerna så fort för! Och varför går kvällarna så fort för? Vill att timmarna ska gå sakta sakta på kvällen så man få man får lite mer tid för varandra. Men nu dom senaste dagarna har jag varit så trött på kvällen, bara legat halvdöd på soffan och sen dragit mig mot sängen och däckat!

Idag har jag STÄDAT! Ska jhu komma besök imorgon och då kan det vara trevligt med nystädat! Och bakat har jag oxå gjort. Medans jag städade åkte Hasse och Emilia på Flygsfors marknad... Pappa Hans hade shoppat loss inte till sig lr till mig utan Emilia =) Roligaste ju!

29 augusti 2009

Lördag.

Så nu sover snuttan och snart är det dax för filmtime =) Varit en väldigt lugn dag! Åkte en tur ut till mamma på kaffe och kaka! Tog med mig mattan så jag kunde piska den ren från allt damm!! Men hade ingen mattpiska eftersom dom var slut på öb när jag skulle in och handla! Men massa annat roligt hade dom som åkte ner i korgen! Ha... Fick ta en krycka hemma hos mamma och piska den, gick bra det me hehe..

Hasse bara måste ner och köpa choklad till mig sen! Fick mens idag och då måste jag ha choklad! Få ett väldans sug på choklad.

Å Hasse berättade för mig igår att Mia och Klara ska gör 4 stycken bonus program =) Men dom skulle inte visas på tv utan på webben. Måste jag bara se! Dom är jhu så ROLIGA!

Ett film klipp på häliga Tabita från Mia och klara!

Tvättar.

Fy idag var det visst uppsatt tvätttid kl 7!! Men nu e det snart klart bara lite torkning kvar och det tråkigaste vika! Sen ska vi åka ut till mamma och piska en matta. Fick sova ganska bra inatt =) Hon vaknade bara två gånger i natt och gick upp 7 idag! Men mellan kl 7 och tolv igår vaknade hon ganska många gånger men då var jhu jag vaken så det gjorde inget... Anntingen är det tänder lr mardrömmar??!!

28 augusti 2009

Operation!

Nu har jag äntligen fått operationstid för benet!!! Satans så nervös jag blev men ska bli så skönt att bli av med att. Kommer bli jävligt jobbigt men det är det värt! Ska på inskrivning till Lund den 10 gissar massa sprutor, prat med läkare och röntgen sen den 14 blir operationen. Måste fixa med barnvakt och styra upp allt ganska snart! Den 10 är fixad men inte kommit längre än så =S Måste jhu ha nån som kan vara här efter att jag kommit hem och hjälpa mig med Emilia! Vet nästan säkert att Paddan kan och Mamma kommer jhu vara här så mycket hon kan och så självklart Hasse =)

Trött.

Är helt slut, tror att det får bli sängen snart så man få sova lite innan det börjar skrikas =/ Emilia vaknar stupikvarten och skriker och vill inte alls sova!! Och nån vila på dagen blir det inte heller mycket av, idag 30 minuter på hela dagen plus att hon har varit tjurig och gnällig dagen lååång!! Vad är detta?? Hon brukar vara så glad och jätteduktig på att sova hela nätter. Tror att det kan vara tänderna.... Hoppas i alla fall att det snart är över.

Emilia och pappa busar =)

26 augusti 2009

Smart!

Smart Pernilla- Gunilla smart... Inte tagit ut någon föräldrarpenning för augusti SMART!!!!!! Slår mig själv i huvudet och dunkar de i bordet!!!

Upp vid 10!

Emilia har börjat med att hon vill upp vid kl 10 på kvällen och leka!!! Vaknar och e jätte pigg och ska absolut inte sova, Huua! Varför??!! Jag är inte så super pigg på detta... Nu ska jag gå och fixa lite frukost.. Hasse åkte till jobbet för ett tag sen =/ trist... Bio ikväll =)

25 augusti 2009

Tisdag.

Nu ligger jag i soffan och e super seg!!!! Orkar inte göra ett skit. igår på kvällen blev jag jättedåligt, akutmagont, frossa och kroppen bara dog! bättre idag men ont i ryggen istället har på känn att mensen snart ska komma! HATAR. Varit ute hos mamma nästan hela dagen skönt =) Ne orkar inte mer nu. Sängen nästa....

24 augusti 2009

Lite seegt.

Ååå seegt och tråkigt det är när Emilia sover!! Borde städa men orkar inte =/ Behövs fan alltid städas här förstår inte att det blir så stökigt! Toan ska iaf skrubbas och så ska jag hänga upp nya handdukar jag vatt och köpt. ROSA =) Nä nu fick jag nog lite städlust...

23 augusti 2009

Söndag.

Ååå vilken rolig dag det vatt igår! Först åkte vi in till Kalmar och shoppade lite nya kläder och smink. Tog en runda förbi ikea och köpte hyllan! Så nu e den snart snart färdig (tvbänkshyllstjosan) Tog lite kaffe hos mamma på tillbaka vägen och fixade barnvakt så Hasse kunde följa med ut. När vi kom hem lagade vi mat och styrde, sen blev klockan tok för mycket så dax att hoppa in i duschen och göra sig iordning för PARTY! Började lite smått med att dricka hos Emelie sen tog vi tåget in till Kalmar! Sen efter lite vandring kom vi äntligen fram till Inflyttningsfesten hos Ida & Daniel. Var verkligen superskoj. Blev utgång lite senare, planen var jhu att gå in på Harrys men Erica och jag ångrade oss i sista sek och gick till Km istället och sen blev det Mollys! Där en pöjk spall ut min nästan fulla öl!!! Faaast gjorde inget var inte sugen längre men en cola ville jag allt ha istället så det fixade han så snällt! Sen orkade jag inte med mer fest så Hans och jag gick till fyrkanten lr vad det nu heter och åt. I kön bakom oss var det en JÄVLIGT jobbig pojkjävel han flåsade, putade och skulle diskutera massa jävla skit!! Kvart över 2 åkte vi bussen hem småsov typ hela vägen hem och när vi kom fram till Nybro ramlade en stor karl ihop utanför bussen =S Lite läskigt! Hans och jag var lite lata och orkade inte gå hem så vi beställde en taxi hem. GÖTT.

Idag har det varit en lugn dag. Var inte bakis idag??!! Mycket konstigt med tanke på hur mycket jag drack men trött har jag varit så in i bomben! Hasse däremot vatt jävligt dålig och är nog fortfarade. Ha. Nä nu blir det film på soffan...

21 augusti 2009

Fredag.

Nu sover lillan det är undanplockat och färdi bakat! Skönt. Idag är jag mycket gladare vet inte riktigt vad som flög i mig igår??!! Känt på en bebismage idag =) Fick känna när det sparkade. Ååå blev så sugen på en liten! Saknar magen och sparkarna så himla mysigt! Men vi har bestämt oss för att vänta! Emilia måste blir lite större och större lya och det viktigaste jag måste fixa ett jobb!! Lite smått besviken över att Hasse inte kommit hem med någon hylla!! Fast vet jhu att det inte funnits någon tid till att men imorgon ska vi in och köpa den =) Haft förbannat ont i min mage idag med =/ Tror det e hemska veckan som snart ska komma!! Nu blir det film och mys! Lovely..

20 augusti 2009

Torsdag.

Dagen började toppen och har varit bra fram tills nu! Helt nere! kliar i kroppen och så jävla irriterad!! Men kan inte riktigt komma på vad det är som gör att jag känner såhär...???? Känner mig ledsen och allt e skit just nu! Ska försöka gå och sova och se om det blir bättre tills imorgon..

19 augusti 2009

Onsdag.


Nu är jhu sommaren här igen =) Som vanligt tog vi en skogspromenad på morgonen! För ett tag sen när vi var ute på promenix såg vi något konstigt! En tjej som stod och kramade om ett träd lr vad hon nu gjorde??!! Så ut som hon gjorde det. Vatt lite förrvirad! Idag tog vi kaffe uppe hos tessan och hon bjöd på bullar =) När vi kom hem somnade Emilia, hon vatt super trött och jag med!! Men jag städade lite istället för sova. Fixade så Paddan och Nelly kom upp och var lite barnvakt idag! Så Hasse och jag kunde åka och storhandla!! och jag fick sitta i framsätet när vi åkte, evigheter sen! Det var mysigt hehe! Nu ska jag se om det är något på tven och ta mig en kopp kaffe.

18 augusti 2009

Tisdag.

Fan är sommaren slut lr? Blåser jhu så kallt ute och löven faller av o e gula =/ I fall den skulle vara slut nu så blir jag väldigt besviken och ledsen!! Älskar när det är varmt och solen lyser... Dagen har flytit på bra idag. Emilia vaknade halv 8 och då kände jag mig riktigt utvilad.. Sen gick vi ut på promenad i blåsvädret, brr.. Tog lite kaffe hos mig och barnen lekte! Emilia är helt galen i kex! Så fort hon ätit upp sitt så jagar hon stackars lucas och ska ta hans! När Hasse kom hem från jobbet så åkte vi in till ikea. länge sen jag var där nu. Handlade lite små plock skulle köpt en del till tvbänken men fick inte plats med det i bilen så Hasse ska åka in imorgon efter jobbet och köpa den =) Så snäll han är! Gick en runda på media markt, Hasse ville köpa någe men han hittade inget och vatt lite små tjurig!! han ville jhu köpa en stor vas på ikea men den tyckte inte jag var snygg! Tror nog att den kan varit lite därför oxå han vatt tjurig så sa till honom att köp vad du vill till lägenheten då!!! Skulle jag inte gjort för nu ska han köpa en zombie tavla =S Jaja kanske kan bli bra. Nu ska jag sätta ihop ett bord och pyssla med det vi köpt...

17 augusti 2009

Måndag.

Oj oj idag har det hänt mycket!! Morgonen var fördjävlig, Skulle gå ut och dricka mitt morgon kaffe och röka min älskade morgon cigg!! Men inga cigg!!!! Ghaa, hasse hade av misstag tagit med sig dom... Men jag vatt så sur så ringde och skällde ut honom =/ Ångrade mig ganska snabbt. Gick upp till Ingela och fick cigg och kaffe =) mmm... Sen vandrade vi ner till bvc mätte och vägde Emilia nu väger hon 9100 och är 75cm lång... liten bebis börjar bli stor =) Emilia började klappa händerna riktigt idag, blev jätteglad för väntat på det =) och sen när vi var uppe hos Ingela tog hon gåvagnen och gick några steg själv!!! Duktigt hon är! Och jag blir så glad... Underbar dag....

Helgen.......
I lördags åkte vi till Hasses föräldrar tog ett stopp i Jönköping och shoppade loss, Jiiihoo.... Ville gå i babybutiken men det hann vi inte =/ Vi ska ta det nästa gång! När vi kom fram åt vi mat och sen var det dax att göra sig iordning för FEST!!! Emilias farmor och farfar fick vara barnvakt! Men hon sov heeela tiden så det var jhu inte så mycket passa! Festen var askul blev lagom rund om fötterna och vi var la hemma till två tiden! Jävligt segt att gå upp dan efter. På söndagen kom Emilias Gfarmor och Gmormor och morfar, längesen dom träffade henne.... Blev lite grillning och sååå... Sen vatt kl mycket och vi var tvunga att åka hem =/ Blev en snabb visit...Men kul...

Måndag.

Vill så gärna flytta till något större!!! 3an som vi bor i nu känns så trååång, skulle vilja ha ett rum till... Och så vill jag inte bo här i detta område!! lite längre bort. Tack! Här e det barn som hoppar på bilar, vuxna människor som slåss och super satan och för ett jäkla liv man blir av med saker mm mm.. hittade en 4 på nbab nu men den kostar jhu 7273kr =S Tycker jag e lite väl mycket pengar men den låg nere i stan så då blir det dyrare =/ pust och stön..

16 augusti 2009

Idag känns allt så underbart!! Känner mig nykär och så lycklig =) Älskar er så otroligt mycket Hasse och Emilia ni är mitt allt!!!

15 augusti 2009

Lördag.

Så då var det sista färdipackat och snart ska vi bege oss! Spall ut en stor kaffemugg nyss, golvet, tapeten och dörren lr tre dörrar blev det kaffe på =/ Jag är klant.... Ska stanna i Jönköping innan och shoppa =) Jiiihooo.... Köpa födelsedagspressent osså... Systemet får vi inte glömma! Spillsäkermugg till mig!!

14 augusti 2009

Emilia badar!

Fredag.

Jiihoo, äntligen har jag fått tummen ur röven och börjat städa iordning i klädgarderoberna!! Verklingen varit kaos där inte helt färdig än! Fick hjälp av Emilia med =) Gullunge. Lr hjälp och hjälp, hon hjälpte till att dra ut kläderna och satt där och såg söt ut! Fixt med massa foton idag med , gjorde en tavla men sen så tog klistret slut =/ Grr... Annars har det inte hänt så mycket meeeer, varit en ganska seg dag! Tråkigt när Hasse jobbar så lååånga dagar. Huua. Nu ska jag fortsätta packa för imorgon ska vi åka en sväng till Hasses föräldrar! Och på kvällen ska vi till Jonas och Sandra på FEST =) Fixat med idag! Blev riktigt snyggt =) Tycker jag!

13 augusti 2009

Emilia 10 månader!








Idag blir min tjeja 10 månader =) Hon börjar bli riktigt stor nu jhu. När slutar man säga bebis??!! Tiden går för fort! STOPP. Hon har hittat en bok nu så bäst jag går och läser lite =) Tittar hon själv i böckerna är dom snart sönder!!


11 augusti 2009

Tisdag.


Ja denna dagen har inte varit jätte KUL. Dåligt väder så vi kunde inte gå och bada och Emilia har varit gnällig =/ Men iaf på morgonen var vi uppe och hälsade på Lucas. lucas e så gullig han har lärt sig räcka ut tungan =) Så sött. Sen gick vi hem, jag städade och hade en gnällig bebis som klättrade på mig! Tappade suget på att städa och bev bara super trött och seg! Men på eftermiddagen tittade Lucas och ingela upp det var skojsigt =) Dom är verkligen hel vilda Emilia och Lucas! Slåss, bits, skriker, tar saker av varandra! Men finns tunder då dom är gulliga mot varandra. Hasse har verkligen fullbokat med jobb nu så han lär vi jhu inte se så mycket av här hemma =/ Fyfyfy!!
Inget att göra! Emilia ligger och sover =/ Städat lite borde städa mer men tappat sugen för att städa!!! Snälla kom tillbax. Så nu sitter jag vid datorn och tittar på ikeas hemsida på massa saker jag skulle vilja ha. Dax för lite kaffe snart... Blev jhu inge bad idag, piss väder!

10 augusti 2009

Måndag.

fy vilket tråk väder det blev idag! Men i morgon måste det vara fint för då ska jag, Emilia, Ingela och Lucas gå och bada =) Hasse fick gå upp och ta Emilia idag på morgonen för jag var sjukt trött! Sen gick vi ut och träffade Ingela och Lucas, satt och lekte lite och drack kaffe! Jag ringde till F-kassan AS LÅNG kö som vanligt över 200 innan mig! Var tvungen att höra hur det lång till med mina föräldrardagar! Varit jätte nervös att jag inte skulle ha så många dagar kvar =S Men det var ingen fara =) Massor med dagar kvar! Blev mycket lättad. Blev en tur ut till mamma med! Med grillning, regn, åska och kaffe.

9 augusti 2009

Söndag.




Vaknade vid 8 idag =) Undra om Emilia har börjat bli lite morgon trött??!! hehe =) hon gick och la sig efter 6 igår så trodde hon skulle vakna tidigt idag. När vi hade dragit oss ur sängen satte jag igång med att packa inför playan, bakade chokladmuffins och gjorde pastasalld! Sen åkte vi och hämtade Paddan och Nelly och åkte vidare. I bilen var det kaos, Emilia bara skrek skrek och skrek =/ När vi äntligen var framme, för det var ju en bit så blev hon såå glad så! Tycker la inte det e så kul att sitta i en bilbarnstol fastspänd. Kom fram till ett helt underbart ställe mitt ute i skoga super mysigt och inga andra där! Vi alla badade och solade och njöt! Emilia badade tills hon hackade tänder! Hon e crazy. Fått lite färg idag =) men inte så värst mycket. Hmmf. Hoppas på fint väder imorgon osså! Ska nog åka ut till mammsen när Hasse jobbar, trist att sitta här då jhu.

8 augusti 2009

Lördag.

Nu vatt man själv =/ Skönt en stund men inte för länge! Ska nog slänga på en film och gosa ner mig i soffan! Inte gjort så mycket idag. Hämtade Paddan på morgonen och åkte till stranden, fy tusan vad folk det var!! Hade glömt solkräm till Emilia så det blev inget bada för henne ska åka en tur imorgon igen tror jag. Och då så ska jag fan sola och inte bara sitta i skuggan , lite solbränd vill man jhu vara när det e sommar! Blekfis JAG!! Ne nu blir det kaffe och cigg på balkongisen =)

7 augusti 2009

Fredag




Äntligen har Emilia fått leka med Lucas =) Lucas har haft ögoninflammation den stackaren men nu var det över!! Emilia tyckte det var jätte skoj att få leka lite.. Ingela och jag drack kaffe och pratade massa som vanligt!!! Gött. När Hasse kom hem från jobbet så åkte vi ut till mammi på lite fika, så skönt att kunna åka ut till skogen och slappa lite. Älskar det! Ska snart se en film och äta grönsaker och dip sen ska jag nog hoppa i säng väldigt väldigt trött!

Ute kväll med tjejgänget!




Igår var vi tjejer på byttan! Erica, ida, Emelie, linn, Påryd och Emma!!! Var super trevligt och vi hade så skoj! Aldrig varit på byttan innan verkligen ett super mysigt ställe, dit vill jag snart igen =) Idus den busen blev lite dragen =) Kanske kan bli så efter tre snapsrundor och en massa öl!! Så hon åkte la hem innan tolv och vi andra var inte hemma förens typ två i natt =/ Var så jävla trött och ont i huvudet men fick sova till 8 idag så var ganska pigg! Tack alla girls för igår =)

5 augusti 2009

onsdag.

Mår illa och magen gör ont =/ tror nog att jag fått i mig lite för många koppar kaffe! Fick lite sovmorgon lillan vaknade tio i 8 =) Så skönt eftersom det blev lite sent igår på tjejkvällen. Trodde det skulle bli dåligt väder idag för när emilia och jag var ute och tog en morgon promenad så vad det ganska mycket mörka moln men det blev jhu strålande solsken =) Lovely. Har inte gjort så mycket idag tagit det lugnt gjort så lite som möjligt. När hasse kom hem från jobbe åkte vi ut till mamma och hälsade på skönt att få komma ut lite i skogen! Mina kort kom idag som jag framkallt =) Så ska fixa lite i albumet nu hade jag tänkt mig...

4 augusti 2009

Tisdag.


Ååå just nu har jag så tråkigt! Emilia ligger och sover och Hasse med, hmm... Jag slumrade oxå till lite men kunde inte sova så länge behövde bara en liten powernap. Kommer inte på något att göra??!! Tänkte gör en blåbärspaj men sockret var slut =/ Se om vi kan gå och handla det sen... Emilia har kladdat med fingerfärg idag =) Jätte roligt tyckte hon, ville gärna smaka på att!!!! Den blåa färgen var skit svår att få bort på henne och på golvet!! Var ute på en promenad med ingela och Lucas imorse var skönt men vädret är fööör tråkigt! Nä nu ska jag la se om jag kan hitta på något att göra sen ikväll blir de tjejkväll =)

3 augusti 2009

Måndag.

Oj oj vad vi har städat här hemma idag! Så nu är det fint här hemma och dammråttorna är i dammsugaren! Ha. Använt tvättstugan för första gången idag =) Var tvungen att tvätta soffklädslen och vår tvätt maskin e för liten, tur att man inte använder tvättstugan så ofta för den var jhu inte i toppskick. Beställde en gåvagn till Emilia för ett tag sen och hoppas att den kommer hem snart för idag tog hon gåstolen och gick några steg med =) Wieee. Nu händer det massa saker, känner att tiden går fööör fort! Vill på ett sätt att hon ska vara en liten bebis och ligga i famnen och gosa men det är hur härligt som helst när dom små liven utvecklas!! Emilia är snart 10 månader och skulle Hasse och jag börja göra en bebis nu så skulle Emilia typ vara 19 månader när den skulle titta ut, kanske rätt så lagom! Är så otroligt sugen på en liten =) Hon ska jhu absolut få 1 lr 2 syskon!

2 augusti 2009

Söndag.

Bad, sol och grillning med familjen är sååå underbart =) Idag på morgonen åkte vi iväg till ekö för att bada och sola mamma med syskon var oxå där! Jag doppade bara röva och det var inte ens meningen men blev så! Tyckte det var för kallat, blivit en riktig fegis! Men Emilia och dom andra badade. Emilia skulle nog kunnat bada hur länge som helst, ville verkligen inte gå upp!! blev livat! Efter vi solat och badat klart åkte vi hem till mamma och grillade, GOTT. Klockan blev mycket så vi åkte hem så Emilia fick sova! Tror nog att jag också ska krypa ner i sängen snart man blir trött av heldag ute i friska luften! Hoppas att det är sol imorgon med =)

1 augusti 2009

Vi tänkte ha en mysig filmkväll!!! Men går inte att titta på film när grannen under oss spelar så jäkla hög musik!!! Volymen e så hög att man skulle kunna tro att hon ställt upp sin stereo i våran lägenhet!!! Fan om Emilia vaknar!!!

Härlig dag!!

Dagen började med att stiga upp tiiiidigt =/ Som vanligt, puuust! Åt lite frulle, Emilia fick leverpastejs macka och yoggie som hon tycker e så gottigt =) Och the same till miiig! Sen åkte vi ut till mammi som skulle passa Emilia för Hasse och jag ville in till Kalmar och shoppa utan bebis, tog med oss paddan till staden! Gick lite i Kalmar, handlade lite smått och gott, blev en vända till ikea kan jhu lixom inte låta bli att åka dit när jag e i kalmar. Hasse gick till media markt, tror nog han är lite trött på ikea! När vi kom hem till mamma igen hade hon gjort revben, mumsigt till tusen =) Hade gått jätte bra med Emilia =) Guuud så skönt! Hon hade många många som kunde plocka med henne och massa djur att titta på! Nu blir det nog lite spel time, hasse köpte någe spel i Kalmar hoppas det e någe roligt!!