30 september 2009

Nu har jag lagt mig i sängen, klockan är halv 9, jag är trött och fryser!! Tänkte att jag skulle se nån film.
Inte hänt så mycket idag, varit ute på en promenad, inte gått så långt sen jag opererade mig!! Gick kalas bra.
Har inte alls så ont längre, bara lite om jag är igång för mycket och ibland när jag går så viker sig benet??!! Skit läskigt men det försvinner nog snart.. Och trappor e lite jobbigt... men det jobbar vi på hehe...

Den 7 okt ska jag tillbax till lund för kontroll! Och då hoppas jag verkligen att jag kan få börja bada badkar och sola!! Sen hoppas jag att det dröjer länge tills nästa besök!

Bokat tid för klippning på lördag =) Skönt det ska bli! Och det verkar som att det blir ullared =) Jiiihaa...

Borta!!

Ååååå.. Jag hade lagt undan pengar, som jag skulle ha lite roligt för nu tänkte jag men dom är spårlöst borta!!!! Hade lagt dom på ett ställe men har tydligen flyttat på dom??!!! Och nu kommer jag inte ihåg vart!!! Åååå jag blir tokig.

28 september 2009

Så derjA, sängen är ihopsatt! Men den kommer inte hålla länge till! Så den enda aktiviteten som går att göra i sängen nu är att sova!! Väldigt stilla... Absolut inget annat för då brakar den ihop!

Läste bloggar nyss och det är en massa pepole som ska te ullared!! Ååå vill med dit!!!!! Satans så kul... Ska höra med Hasse om inte vi kan åka innan jhul och handla julklappar =) Vill vill vill...

Måndag.

I morse åkte vi in till Kalmar för att jag skulle plocka bort stygnen. Vill inte göra det här i nybro på vårdcentralen för jag tycker dom är as kassa här! Suger verkligen.
Trodde att det skulle göra ondare att plocka bort häftklamrana är vanliga stygn men det gjorde det inte! Gött. Vi räknade dom och det var 30 stycken!!! Och såret hade läkt jättefint men fick inte bada än. Fast hade jag kunnat räkna ut själv men var bara tvungen att fråga, e jhu så sugen =)
Tog en runda förbi mamma för att hämta upp nycklarna till lägenheten och min mobil, som jag glömde där igår!! Mammi hade köpt en princess lampa till Emilia, gullig hon är =)

När vi kom hem gick vi upp till Ingela och Lucas, drack lite kaffe och pratade och så.. Sen gick vi hem och plockade lite..
Emilia somnade och jag la mig med en stund för jag mådde super illa!! Gjorde jag idag på morgonen med, fick akut springa till toan och spy???!! (inte gravid)

Nä nu ska vi se om vi får ihop sängen....

27 september 2009

Nä nu ger jag upp!! Orkar inte med nått som har med flytt och plock att göra!! Ska ta en paus och titta på film! Vi ska se The year one, hoppas den är bra.
Var uppe hos tessan förut och fick såågoda bullar =) Emilia och Lucas mumsade oxå på bullar! Hela golvet var fullt av bullsmulor så Tessan fick nog ta fram dammsugaren när vi gått!

Blir att sova på madrasser idag med =) hehe, inte orkat sätta ihop sängen än! Tar det imorgon... Nä nu ska jag upp i andra lägenheten o hämta tvätt som jag tvättat och SEN blir det FILM.
Nä nu ger jag upp!! Orkar inte med nått som har med flytt och plock att göra!! Ska ta en paus och titta på film! Vi ska se The year one, hoppas den är bra.
Var uppe hos tessan förut och fick såågoda bullar =) Emilia och Lucas mumsade oxå på bullar! Hela golvet var fullt av bullsmulor så Tessan fick nog ta fram dammsugaren när vi gått!

Blir att sova på madrasser idag med =) hehe, inte orkat sätta ihop sängen än! Tar det imorgon... Nä nu ska jag upp i andra lägenheten o hämta tvätt som jag tvättat och SEN blir det FILM.

Söndag.

Så då var alla vakna här hemma! Snart dax för att fortsätta flytta!!
Sovit som en gris i natt, Emilia hade svårt att somna igår! Vet inte riktigt om det var för att hon bara sovit en halvtimme på hela dagen lr om det var den nya lägenheten!!

26 september 2009

FLYTTA!

Så då var flytten igång! Fått iväg nästan alla stora möbler, sängen är kvar! Kartongerna är slut så kan inte packa mer! Ser ut som fan!!! Just nu känns det som det aldrig kommer bli klart... Nehe om man skulle gå till den andra lägenheten och packa upp!!! Ska upp hit igen när det kommer mer kartonger!
Tittar nästan alltid på the Voice på morgonen! Rapattack som dom har på fredagarna är jhu för roliga!! Här är Rapattack Kissie är solariebrun =)

Härlig lördagsmorgon!

Idag vaknade jag och Hasse innan Emilia vaknade! Utvilade och pigga, gud så skönt det var! Vi vaknade halv 8 och Emilia 8 =) Härligt när hon tar sovmorgon. Hasse åkte nyss iväg, han skulle jobba ett par timmar, sen när han kommer hem ska han köra ut Emilia till mamma och sen hämta ett släp så vi kan flytta lite saker idag! Jiiihaa.

25 september 2009

Fredag.


Så nu är fredagen äntligen kommen! Blir mys med älsklingen sen... Ska la se en film och äta något gott, just nu är han i nya lyan och badar hehe. Skulle jag med velat göra! Fick jättebamse kram när söt kom hem! Det värmde.
Försökt att packa idag men det är omöjligt med Emilia!!! Så imorgon ska hon få åka ut till mamma så vi kan få packa och flytta! Nä nu ska jag titta efter en vinteroverall till Emilia.

Klätterapan

Saknar.


Idag är den en saknar dag Hasse!!! Saknar han som fan.. Vill att han ska komma hem NU... Men vet att det dröjer några timmar till! Sugen på en stor bamse kram!

Vet inte alls när detta kort är taget! Men måste varit när det var alkohol inblandat... Hehe..

24 september 2009

Torsdag.

Så nu har det börjat packas här hemma! Det är total kaos, är väl tänkt att vi ska börja flytta till helgen! Och jag som fortfarande har lite svårt för att gå, huua. Men det ska nog gå. Här hemma har det inte hänt mycket!
Besök av Ingela och Lucas =) Busungarna mumsade i sig blåbärskräm, kul att dom tyckte om att.. Ska koka mer sen när denna laddningen är slut! Nä fasiken vad trött jag är! Natti natt.

23 september 2009

Onsdag.

Nu är det lugnt här hemma!! Så nu kan man pusta...
Elen här har varit knasig. Började med att jag märkte att kaffebryggaren var helt plötsligt avstängd??! Spisen funkade inte, lamporna lyste bara lite och bara vissa eluttag fungerade!! Mycket märkligt. Ingela var här så hon tittade proppskåpet men inget där sen fick vi reda på att dom grävt av en ledning!!!!
Inte gjort mycket idag mest hängt i soffan kunde tyvärr inte titta på tv eftersom boxen inte funkade! Så det blev film. Hasse fixade boxen när han kom hem, det var något med dom där jävla trådlösa sakerna! Grrr. Missade jhu ena avsnittet av Buffy =/

Hasse är nere och handlar!!! Väldigt behövligt, allt var jhu typ slut här hemma. Hoppas han köper kyckling, för jag vill göra kycklingsallad imorgon...
Hyran är nu betald till den nya lägenheten så imorgon får vi nog nycklarna, jiiihaa. Fasiken att jag inte kan bada nu! Annars hade jag gjort det imorgon... Lätt att det ska bli tända ljus, skum och vin när jag kan bada igen!
Yes idag fick vi hyreskontraktet på andra lägengeten!! Flytt väldigt snart =) Jiiiihaaa.

Barn är för roliga!


Hon är galen här hemma!! En riktig busunge!!! På allt som man inte får vara på, vet inte hur många gånger jag använt ordet NEJ och AJABAJA idag!!! Tven är roligast den kommer inte vara hel länge till. Måste köpa dörrarna snart. Och blommorna Ja det e osså roligt. Måste lägga i mer jord för det e de inte mycket kvar utav i vissa krukor! Nä nu krigar hon igen! Hej då hej.

22 september 2009

Tisdag.

Ååå tandvärk! Fuck. Morgonen var JOBBIG! Emilia bara gnällde och gnällde inget var bra! Och jag som har så svårt för att ta upp henne och gå omkring med henne. Hua. Plus att när hon vaknade så hade hon bajs överallt!!! Laddningen fick väl inte plats i blöjan och så hade hon röjt runt ganska mycket i sängen så Hasse fick duscha henne innan han åkte iväg till jobbet! Hua. Sen blev hon på bättre humör när Lucas kom! Sen tog hon en vila på 2 hela timmar! Halleluja. Hasse kom hem mycket tidigare idag än vad han skulle! Yes överlycklig blev ja! Då gick dom ut på promenad och jag fick ta mig en härlig dusch!
Nu ska vi slå in lite paket! Hittade nån svart tejp får la duga! Och jag kunde hålla mig inte gett henne presenten!!!

21 september 2009

Måndag.

Gått bra att vara själv med Emilia idag! Men varit tufft och tuffare imorgon när Hasse ska jobba längre!!! Lucas och Ingela var uppe och hälsade på ida =) Jättelänge sen dom lekte! Lucas hade klippt sig och så går han =) Han e så duktigt!

Hasse tappade bort sin plånbok förut idag men hittade den på baken!!! Tur de.
Köpt gåbil till Emilia nu som hon ska få i present! Så söt =) Massa ljud och ljus skit mysigt! Ett problem bara, vi har ingen tejp hemma så kunde inte slå in den och imorgon när Emilia vaknar kommer jag vara SÅ SUGEN att ge henne den!!!! Måste köpa tejp imorgon!

Faiken oxå!

Ååå att vi redan har köpt en gåvagn till Emilia! Hittade en Hello Kitty nu!!! Tusen gånger sötare än den hon har! Fast den hon har nu e nice den med men Ååå hello kitty! Fanns en plocklåda oxå! Och jag som redan bestämt mig för att köpa plocklåda och bultbräda i samma stil som hennes gåvagn! Fasiken oxå!!!! Men hennes Bobbycar kommer nog bli Hello Kitty =) Om Hasse går med på de!!!

20 september 2009

Söndag.

Så nu är helgen snart slut och en ny vecka väntar! Sista sprutan är nu tagen! Yes. Hasse är så gullig, Jag ligger ner och håller för ögonen sen sticker han mig fort som tusan! Efter det e klart så säger han förlåt! Ååå =) min bejbi. Älskar dig. Hasse har varit iväg och jobbat idag så jag har haft sällskap av hasses föräldrar! Dom har lekt med Emilia och plockat här hemma! Vilket jag har jättesvårt att göra just nu! Leka kan jag jhu men då får jag sitta i soffan och Emilia på golvet vilket inte Emilia tycker är så skoj. Emilias farmor tog ut henne på en timmes promenad idag DÅ passade jag på att vila! Nu ska jag ta och se lite tv sen ska jag nog faktiskt gå och lägga mig!

19 september 2009

Spruta!

Nu ska Hans ge mig spruta! Fan hatar verkligen SPRUTOR!!!!! Sista är imorgon. Jiihaa

Gulletussan från Mia & Klara!!

Saker som jag vill göra och köpa.

Det är så mycket som jag skulle vilja fixa och dona med, köpa och sådär. Och kan inte komma ihåg allt i huvudet så därför skriver jag det i bloggen! Så jag kan titta tillbaka sen! Kanske inget roligt att läsa för er. Men det e bara att hoppa över! Ni kanske inte förstår men jag gör =) he.


Söt ram till Emilias rum!




*Vill göra en hel vägg med bara massa foton!
*Kanske en läs/mys hörna med schäslong stor blomma och en litet bord!
*Fixa Emilias rum! Vitt, grått, rosa lr lila! Med väggord, bokstäver och siffror. Köpa runda förvaringsburkar med prickar på! Två vita hyllor! Expedit bokhylla (vit)?
*Hallen tavlor och ett väggord! spotar.
*Sovrum en spegel ovanför sängen lr sminkbordet!! Lr lackhylla översängen lr väggord! Stor stor bild på gravid magen & Emilia. Små små små lamor i taket (stjärnor)
* Köket??? Fan glömt... Något med recept böcker iaf.... och stor klocka!
* Kanske ny soffklädsel?? Grå, svart lr brun!

Blivit helt inne på väggord! Vill ha.

Lördag.

Idag har vi inte gjort mycket här hemma. Segat framför tven och så. Skulle börjat packa lite idag men Hasse hämtade inga kartonger!! Tror han glömde det. Måste jhu lixom göras snart!!! Fy fan.
På eftermiddagen kom Hasses föräldrar och hälsade på! Dom hade med sig mat så det slapp vi styra med idag =) och fika =) Sen tog Hasses mamma Emilia ut på en promenad så jag fick vila mig lite... Emilia fick en jättesöt klänning som dom hade köpt när dom vatt i Grekland... Dom kommer la upp imorgon med gör Hasse ska iväg och jobba!!! Nu ska jag se på nån film och inte röra mig ur fläcken! För har skit ont i benet, har tagit värkisar, panodil hjälpte inte testat med dom starka jag fick av läkaren dom funkar inte heller =S lr kanske liiiiiiite pytte.

18 september 2009

Ligger och tittar på lite väggord som jag är sugen på att köpa! Och träbokstäver, Emilias namn kanske och sen lite andra små ord!














Nu åkte Hasse iväg för att köpa något gott att äta! Ska titta Idol snart! Kanske man ska söka till nästa år!! Ha ha... Får väl bli Kändisdjunglen oxå även om det var en stor besvikelse tycker jag. Fanns jhu inte så mycket annat att titta på.

Fredag.

Operationen gick bra! Men den blev större än väntat!! Var väldigt bort efter och hade ganska ont men det gick! Gick inte ur sängen på hela måndagen.
Trodde att jag skulle få åka hem på tisdagen men så blev det inte och jag hade inte pallat åka hem då heller. Fick inte åka hem på onsdagen heller!!! Då ville jag verkligen HEM. Hem till min Emilia... Hade ont och var helt slut men ville hem. Men det hade kommit för mycket sårvätska ur såret så fick stanna en natt till! Hua.
På torsdagen fick jag åka hem =) Fatta vad lycklig jag blev. Fick se såret när dom skulle lägga om det =S Tänkte ju mig ett snitt med vanliga stygn. Dom hade häftat ihop att! Läskigt som tusan. Undra hur ont det kommer att göra att ta bort dom sen???!! Åå vill inte vet men om två veckort får jag göra det iaf.

Mamma har varit här hela dagen när Hasse har varit och jobbat! Hjälp mig med Emilia. Kan inte bära med mig henne ner för trapporna o upp! Svårt att lyfta hemma men gör det ändå. Svårt med typ allt men det går! Har ganska svårt för att ta emot hjälp vill klara mig själv! Men känner att det var varit guld värt att mamma varit här hemma och hjälpt mig. Är helt slut och ganska ont just nu även om jag fått hjälp.. Men efter helgen ska nog allt bli bättre!
Så nu är jag hemma igen! kom hem igår!
Tänkte börja med ett inlägg om den där Kissie! Kissie kissie pissie piss! Så kanske man inte får skriva men jag gör! Hon e jhu överallt!! Tittade på The Vocie imorse och vem var inte där?? om inte självaste Kissie! En blond brud med kakao näsa och big rosa läppar! SNÄLLA. Hon e lite för mycket! Vem försöker hon lika?? Natacha Peyre?? Hon har jhu verkligen INTE lyckats! Kan hon inte använda lite mindre smink? Undra hur hon ser ut under allt klet? Varför vill man ha tant rosa läppar och en näsa som ser ut som hon doppat den i kakao? Visst rosa läppar e väl stiligt men inte SÅ ROSA! Ska la kanske inte klaga på andra om utseendet e la kanske inte heller någon tio poängare! Men men blir bara så A jag vet inte irriterad??!! tycker det inte finns nån mening med det hon skriver.. Kanske inte andra tycker om min blogg heller men men.
Fast ändå kan jag jag inte låta bli att läsa hennes blogg. HA.

13 september 2009

Snart snart.

Nu ska vi snart åka till Lund! Operationen är på måndag, hoppas att jag kommer iväg till operation tidigt på morgonen så man slipper ligga där o vänta o vänta! Hoppas på att jag ska få komma hem på tisdag!!!! Men det vet man jhu aldrig. Kommer sakna Emilia så mycket! Men vet att hon har det bra här hemma med mormor men ändÅ!! Jobbigt som tusan. Nu ligger hon och vilar och jag ska fixa det sista innan vi ska åka.

Söndag.

Sådär ja... Nu har jag städat undan, dammsugit och plockat fram grejor som ska packas! Fixat så det finns film på datorn så jag har något att titta på när man ligger inne på sjukhuset och har tråkigt! Och nu ska jag skicka iväg lite kort på framkallning så jag har något att pyssla med när man kommer hem! Kan tänka mig att det blir mycket ligga still vilket kommer vara jäkligt svårt! Emilia leker vid sin matstol just nu med alla haklappar! Igår satt hon där och lekte länge länge! Undra vad som är så kul?? =)

12 september 2009

Lördag.

Ååå vilken härlig dag det blev! Dagen började med att Emilia tog en lång sovmorgon till halv 9! Vi gjorde oss iordning och åkte in till Kalmar! Vi åkte till skälby gård med Emilia, vi tittade på getter, hästar, grisar, kaniner, kor och höns! Emilia tyckte det var jätte spännande med alla djuren! Kaninerna hade fått bebisar dom var pytte pytte små och SÅ söta. Ett under att vi inte kom hem med en, Hans favoritdjur är jhu kanin! O kanske hund o katt o typ alla djur hehe. Efter skälby åkte vi till leksaksaffären och tittade efter nån rolig leksak till snuttan men hittade inget som vi fastanade för så blev bara en liten söt rosa bil. Tog en tripp till ikea med blev inga tavlor ida! men stiliga är dom allt! Åkte förbi mamma påvägen hem och tog lite kaffe... När vi kom hem så gjorde vi mat, "planka" mumsigt! Och nu sover Emilia och jag är helt slut! Nu måste tvätta och packa för imorgon åker vi till Lund igen!

11 september 2009

Nu vatt det kväll! Gullungen sover och jag tar det piano! Väntar på att Hans ska komma hem från jobbet segt som tusan när jag jobbar så läääänge! Känner att jag kommer nog lägga mig ganska tidigt ikväll men ska försöka orka hålla mig uppe till kändisdjunglen börjar!

Emilias två älsklingsgosar =) Måste hon ha när hon ska sova!

Vill köpa lite tavlor till hemmet! För nu är det typ tomt på väggarna å det ser jhu för tråkigt ut! Dessa har jag spanat in på ikea!


Har sett att dom ska ha en liknade tavla som dom här fast med två gulataxi bilar! Men hittade inte dom på hemsidan =/ Måste åka in till ikea nån dag!


Mår konstigt idag! Känner mig typ bakis!!! Såhär konstig i munnen torr och lustig smak, kroppen är trött och huvudet känns svullet?? Mycket lustigt.

Lund.

Allt gick bra igår! Åkte super tidigt på morgonen, vid halv 5 och var framme vid 8 tiden! Då var det dax för provtagning, behövde bara ta en spruta =) YES. Sen skulle vi träffa en läkare han förklarade lite om operationen vad dom skulle göra och så, dom ska ta bort alla knölsaker, skönt! Det skulle bli ett ärr på ca 40 cm =S huua mig... Sen skulle det väl bli nån till operation för att ta bort det som ligger ovanpåhuden! Men det dröjer nog ett tag till.... Sen fick vi lite dötid så vi åkte ner till stan och shoppade =) hittade lite smått och gott.. Vi gick lite vilse oxå! Ha. Tog en snabb lunch sen var det dax för att träffa en läkare till narkosläkaren, han var super cool! efter den läkaren träffade vi läkaren som skulle utföra själva operationen, mycket trevlig!
Sen fick vi åka hem =) Fixade så att hasse fick ett rum med så han kan stanna hos mig blev tyvärr inte i samma rum utan ett patienthotell. Påvägen hem stannade vi på eko och shoppade lite till, köpte en present till Lucas som fyller 1 år på tisdag! Sen drog vi hem, kändes som det tog dubbelt så lååång tid hem! Väl hemma var vi helt jävla slut. Blev sängen tidigt! Allt hade gått super med Emilia =)

9 september 2009

Trodde han glömt!

Trodde att Hasse hade glömt att man fortfarande kan köpa blommor till varandra! Men det hade han inte för idag kom han hem med en bukett rödarosor till mig! Ååå så glad jag blev =)
Tack älskling du är mitt allt! Puss puss på munnen

Onsdag.

Nu sitter jag och väntar på att Idol ska börja!! Skulle visst börja en timme senare pga fotboll. Dagen har rullat på inte gjort så mycket! Rensat lite bland Emilias kläder, lagt undan de som var för litet och fyllt på med större kläder. Hasse har varit och hämtat Emilias presenter, tror hon kommer gilla det mycket att trycka på o massa roliga ljud! Gillar hon. Fick mina andra kort idag som jag förstorat OCH dom var stora =) Trodde inte dom skulle vara så stora, satt nog och drömde när jag skickade iväg att..... men ska nog gå och hitta ramar till det. Mamma ska sova här i natt eftersom vi ska åka tiiidigt imorgon typ halv 5!!! Fyy... Kommer nog bli en lååång och seg dag med säkert tusen sprutor!! I hate...

8 september 2009

Snabba.

Oj vad snabba dom va! Beställde lite presenter till Emilia igår och dom har redan kommit =) Gick väldigt fort...Nu är det jhu bara det att jag inte får ge henne det ÄN!! Svåååårt... Och korten som jag förstode kom oxå idag men inte alla =/ Emilia sover nu och jag fundera oxå på att lägga mig o vila...Operationen närmar sig och jag börjar bli lite smått nervös!!! Mest för att jag vet att det kommer bli en spruta hit och dit! =/ Hatar sprutor. LIVRÄDD! Nu är det i alla fall fixat så Hasse ska med på operationen ville verkligen inte ligga där inne helt själv!

7 september 2009

Ingen Hasse!

Nä ingen Hasse än! Undrar när han tänker komma hem?? Klockan är jhu snart halv 8! Blev en lååång jobbardag för honom... Tror han åkte rätt så tidigt idag, 6 halv 7 kanske, vet inte riktigt för jag sov som en gris =) Dagen har gått fort tycker jag, städat och plockat som vanligt! bakat kolakakor.. Emilia har varit på jätte bra humör idag =) Skönt det för det är inte alls roligt när man är ensam med en gnällig bebis! Nu blir det tv, hittade en ny kanal som jag inte visste vi hade, Comedy Central...

Måndag.

Nu är det lungt en stund! Emilia ligger och sover men vaknar nog snart.... Varit nere vid svartegöl och tittat på fåglarna sen lite kaffe och bus hemma hos Ingela, fy tusan vad dom två bråkar med varandra, huuua. Suttit och beställt lite födelsedagspresenter till Emilia, hoppas hon gillar att! Nehe nu ska jag gå och ta lite kaffe och en cigg... Sen laga lite mat... Verkar som Hasse ska jobba sent idag med =/

6 september 2009

Nybadad och söt =)
Busar =)
Promenad.

Emilia gullunge
Säger mmm mmm när hon äter något gott.
Vet att strumporna ska vara på fötterna
o att mössan ska vara på huvudet.
Formar munnen som ett O och säger "voff"
Slänger sig på golvet och skriker när hon inte få göra det hon vill!!!!
Ååå hon är underbar mitt allt!!

5 september 2009



4 september 2009

Finns inte så mycket att göra när Emilia sover så nu har jag fixat iväg lite kort på förstoring! Måste beställa tid hos nån fotograf snart så man kan få lite stiliga bilder nu när hon fyller 1. Fast vet inte riktigt om jag ska ta innan hon fyller 1, då måste jag nog snabba mig lite eller om jag ska ta det efter 1 årsdagen??!!

Ååå snälla vakna snart, hon har sovit sen halv1 klockan e jhu förtusan 3 nu!

Roliga pottor!










En sådan här badstol måste jag skaffa nu när vi snart får ett badkar!! Flipper Evolution badstol heter den och verkar jättebra men dyr! Se om det finns nån liknande fast för en billigare peng!!

Sååå mysig låt!!

Fredag.

Jaha idag trodde jag Hasse skulle komma hem tidigt! Trodde han oxå men så blev det inte =/ Var en massa strul på jobbet!!! Fan oxå. Jag som hade sett fram emot det... jaja han ska ju inte jobba lördag och söndag.... Ikväll hoppas jag iaf på en bra film, massa gos, tända ljus och pippcorn!
Ihelgen ska vi nog börja packa!! Mindre än en månad kvar tills vi ska flytta jhu... Ska bli så jäkla skönt med en 4ra slipper man har databordet och det i - rummet! Och 2 toaletter blir jhu toppen om båda skulle bli akutbajsiga lr kräksjuka! Och jag har nämnt till Hasse att jag vill ha den lille med mitt krimskrams i =) se hur det blir det det hehe!

Ne nu ska jag plocka lite medans skruttan sover middag!

3 september 2009

Torsdag.

Yes äntligen är det snart helg! Vad jag längtar. Ska bli skönt att ha hasse hemma lite, just nu e det så mycket jobb så ser inte så mycket av honom! Idag åkte han innan 7 och kom typ hem 6 =/ Och Emilia gick och la sig la över 6 så det var inte mycket dom två sågs!
Emilia blir så glad när pappa kommer innanför dörren, hon kryper jättefort till dörren när hon hör honom komma in och så skriker hon och vifta med armarna =) Börjar nästan gråta när jag ser de =) Så härligt.

Dagen har i alla fall gått fort! Var ute på en promenad på morgonen innan regnet kom!! För fy tusan vad det har blåst och regnat idag huuuanna mig! På morgonen var Emilia jättetjurig och inte alls på humör! Lucas var likadan hehe ingen var på lekhumör! Sen gick Emilia och la sig och efter vilan var hon på toppen humör så vi gick upp till Ingela så dom fick leka lite till! Dammsugit och torkat golven har jag gjort=/ Ett måste att göra varje dag typ, iaf dammsuga! Fast det gör jag inte men borde!!!

2 september 2009

Yes. Emilia sov inatt =) Vaknade vid 7, jippie. Men gick inte in och hämtade henne förens klockan var halv 8! Hon lekte jhu och hade sig så passade på att sova lite till då =) Nu vilar hon middag sovit sen halv 1 klockan är nu halv 3!! Tycker hon kan vakna snart för jag har tråkigt!! Sen ska vi nog gå upp till Ingela och Lucas!

1 september 2009

Sitter och tittar efter födelsedagspresent till Emilia! Ghaa vad det e mycket som man skulle vilja köpa! En liten del av det som jag skulle vilja köpa till Emilia.
Sockersöt Lära gåbil


En bobby car


ZitzackSuper söta skor.



* Klossar
* Bultbräda
* Aktivitetsbord
*Gunghäst
* Farmhouse
*Plocklåda/ konfetti
*Smoby Cotoons Tågbana

Kväller.

Emilia var super trött och somnade redan kl 6 idag!! Kan jag förstå så som hon hållt igång inatt men i dag vilade hon nästan 2 timmar på dagen, det e jhu inte så vanligt! Hon fick sin 3dje tand idag och den fjärde kommer nog titta ut när som ser det ut som. Var uppe hos Ingela och Lucas nu ikväll så dom fick leka av sig lite. Emilia tycker om Lucas gåbil jättemycket =) Så måste nog ta och köpa en sådan! En melodi på bilen e extra kul, hon ställer sig med rumpan upp i luften och skakar den och headbangar Hahahaa ser så roligt ut =) Och Lucas tog sina första två steg idag när vi var där uppe!!!! Wieee...

Hans fick åka och jobba själv idag för doffe var sjuk!! Men allt hade gått bra tog bara typ dubbelt så lång tid... Han försökte dölja att han hade skadat sig!! Ett stort sår på halsen säkert 10 cm långt =/ Fy fy fy.

Nä nu ska jag gå och pussa upp min bejbi! Sen ska han åka och köpa en ny film som vi kan se på!
Å fy vad trött jag är! Varför vill min bebis inte sova??!! Fick henne att somna vid tolv igår! Pust. Sov inne hos henne på en madrass inatt eftersom hon inte vill sova i våran säng och så är jag rädd för att hon ska ramla ner! Hon vaknade flera gånger då med men då låg jag jhu nära och kunde ge henne nappen och trösta henne! Orkar inte springa tusen gånger mellan vårt rum och hennes... Och jag hade jättesvårt att somna när jag inte låg brevid Hasse! Hoppas natten idag går bättre.

Igår var det mammabarnträff här hemma hos mej! Var super skoj. Shit vad alla har blivit stora! Max som är den äldsta bebisen i gruppen kunde gå!! Såg så roligt ut =) han blir 1 år idag! Tror inte att Emilia kan gå när hon ska fylla 1.