30 juli 2009

Torsdag.

Natten var ett helvete!! Emilia vaknade typ varannan timme och grät =/ stackaren...så var sååå trött idag när hon skulle upp idag på morgonen men hon var pigg och gla!! Nu har hon iaf ingen feber längre, jippie! Hade tänkt att vila idag när emilia skulle sova middag men gick inte för hon bara vägrade sova!! Så ingen vila för mig och nu när jag inte fick henne att sova så kommer hon vakna as tidigt imorgon hon la sig juh redan vid 5!!!!! Fan. Hände nått otäckt idag! Emilia kröp runt på golvet och det gick väl lite för fort så hon stöp i golvet och bet sig i tungan och blödde som tusan bara rann och hasse var med full av blod =/ Min stackars prinsessa men såg värre ut än vad det var! Nu ska jag plocka iordning lite här hemma, tråkigt!! Rensat ur två garderober idag=) snart snart klar! Hoppas vi ska åka till Kalmar i helgen och titta tapet , vill vill vill =)

29 juli 2009

Onsdag.

Nyss lagt Emilia hon var super trött och varit hela dagen sovit massa powernaps! Hon har febern den lille stackaren =/ 39,5 hade hon nu när jag la henne! Vet inte om jag ska plocka in henne sen till min säng när jag ska gå och lägga mig, tycker det är lite otäckt! Känns tryggare att ha henne i våran säng. Madde har varit här uppe idag, vi har tittat på Runs house nästan hela dagen =) Jag har rensat lite mellan pauserna! Madde fick med sig massor med prydnadsaker, ljuslyktor mm mm... Slängt en massa har jag med gjort! Nu e det bara 4 garderober kvar att rensa tror jag PLUS det förbannade förrådet! Huua. Hasse har jobbat hela dagen lång var , hemma en snabbis vid 4 åkte vid halv 5 ingen =/ Inte hemma än men hoppas han kommer snart tycker jag för e gos och puss sugen till tusen!!

28 juli 2009

Tisdag.

Tisdag tisdag tisdag vad har hänt idag??? Inte mycket kan jag lova, Plockat lite här hemma som jag alltid gör tycker jag och fortfarande lika mycket skit!!! Måste ta en riktigt rensning av alla skåp och lådor och kasta massor med saker som man inte använder längre!!! Häng uppe hos ingela idag och busat massor med barnen, Lucas sitter och klappa händerna, han e så gullig =) Emilia sitter och skäller och gör grimaser så hon ser ut som en fisk hehe =) Nä nu ska jag ta och titta vidare på tapeter!! Jag tänker tapetsera!!!!!!!

26 juli 2009

Sööööndag.

Fy vilken seeeeg dag!! Festade igår hemma hos Emelie och blev rund om fötterna =) Var jätte skoj i går!! Men dagen efter var jhu inte lika rolig! Hatar att vara bakis. Ont i huvudet och torr i käften och slööö... Har inte gjort ett skit idag, var ute hos mamma en snabbis och drack kaffe sen har jag typ legat på soffan hela dagen lång. Nu ska jag nog gå och lägga mig snart...

24 juli 2009

Fredag.

Så nu vatt man själv! Lr Emilia är här men hon sover. Hasse och Mats gick ner till hotellet o skulle ta sig en öl. Varit en slöa dag tycker jag inte gjort speciellt mycket. Varit uppe hos Ingela och busat med baren... Hasse och hans bror åkte in till Kalmar för att shoppa, Hasse köpte skor IGEN, han är galen i skor!!! Emilia och jag stannade hemma så dom fick shoppa själva, tyckte jag kunde vara roligt för dom! Emlia vill jhu inte sitta i vagnen i evigheter.. Dom hade köpt middags mat med Så dom fick laga maten jag hackade bara lite sallad! En massa jävla kött köpte dom till det blev de rotfrukter i ugn och bea =) mmm.... Ne nu ska jag fortsätta titta My name i Earl

23 juli 2009

Torsdag.

Emilia har börjat ställa sig upp =) Hon har ställt sig en gång i spjälsängen innan men idag gjorde hon det igen, hos Ingela vid soffan =) Så roligt och så himla gulligt när hon står i sängen och tittar över kanten! Inte hänt så mycket annat idag, varit uppe hos ingela, städat här hemma och pysslat... Hasses bror är här på besök nu så ska se om vi ska hitta på något skoj nån dag...

22 juli 2009

Onsdag.


Just nu har jag så jävla jävla ont i mitt ben =/ Gör ont när jag går och nu värker det som tusan när jag sitter ner och försöker vila det!! När jag ringde om operations tid frågade hon om jag hade ont och om det växt! Jag sa att ont gör det men kan stå ut med smärtan men nu kan jag fan snart inte det längre och Växt som fan tror nog att knölen i benet e lika stor som en handboll!!!! Lr inte riktigt men snart så. Snälla gode gud gör så det kommer en operationstid i posten imorgon!!!! Annars har dagen varit toppen, var ute med dom små på morgonen då det var så härligt väder sen vandrade vi ner till stan och shoppade lite. Syster tittade upp och har varit här tills nu, skönt med lite sällskap. Å Tant Erica har jhu med varit här =) Tryckte i henne lite blåbärskaka som jag bakat idag sen vandrade vi bort till gula tältet lr vad det heter här uppe i kungshall, dom hade ponnyridning, grillade korv och andra aktiviteter. Emilia red på två hästar =) Underbara unge!

21 juli 2009

Blåbärsplockning.

Massor me blåbär =)

Smarrig paj.

Idag har Emilia äntligen fått leka med sin Lucas =) Tyckte hon var jätte skoj och han med, dom e så söta när dom leker!! När vi varit uppe hos Ingela så åkte vi ut till mamma och hjälpte henne sätta ihop bokhyllan och sen åkte vi iväg och plockade blåbär!! Fanns massor massor med blåbär =) Plockade inte så länge för det började regna och Emilia var med osså och inte så jätte kul för henne och sitta och titta på men fick henne o sova en liten stund!! Måste ut i skogen igen och plocka meeeer!!! Vet inte om lingonen e mogna snart???!! Nu e det jhu det tråkiga kvar att rensa bären =/ Fick med oss kantareller som min bror hade varit ute och plockat så vi gjorde en smarrig paj!! Nu blir det nog bär rensning!

Emilia leker.

20 juli 2009

Måndag.

Så nu har jag varit duktig och tränat lite! Varit hos mammi idag lämnat den stora monsterbokhyllan och ett tvbord! Måste ner och hämta ett annat bord som vi kan ha så länge tills vi köper ett nytt, tror att det står ett litet lackbord i källaren!! Har lite projekt för sovrummet! Vill jätttegärna tapetsera men hur kul e det när man bara hyr??! Helst skulle jag vilja tapetsera alla rummen...Och så fundera jag på att sätta upp en lång lackhylla över sängen med några lampor under typ spottar kanske??! A få se se!!! Varit uppe hos ingela och fikat osså och träffat sötis Lucas! Ne nu ska jag se vidare på Cribs och äta, visst glömt det där med mat idag!! druckit så mycket kaffe idag så inte känt mig hungrig.

19 juli 2009

Städ och fixardag.

Regn regn å regn =/ Suger verkligen när det är dåligt väder!! Så idag fick det bli städ o fixar dag. Satt upp nya gardiner i köket, borrat hål i den nya bokhyllan =S Var tvungen för sladdarna, tycker inte om när man ser massa sladdar överallt. Hans och Emilia åkte in till Kalmar för att byta dator IGEN! Han frågade om han kunde få bensinersättning lr nått för att fått köra in 4 gånger! kostar jhu faktiskt lite och köra fram och tillbaka, det fick han men sen frågade han om han kunde ta den datorn som kostade lite mer och som då kanske skulle vara riktigt och funka! mer och sen kvitta det =) Det gick! Så nu har inte inte längre samma sort som innan så nu hoppas jag att denna dator ska funka! Jag tyckte dock inte att den var så snygg! Jag ville ha en svart och tunn bärbar dator men men den funkar iaf! Ett plus för datorn tycker jhu jag då va, att den inte var så stor... Den e säkert jättebra men jag förstår mig inte på datorer vad som e bra/dåligt jag vill bara att den ska vara snygg hehe.... Nu har Hasse gjort ägg mackor så Hej då hej!!

18 juli 2009

Lördagkväll.

Jaha det e lördagkväll och jag har skurat toan!! Kul jul, NOT! Vett i tusan vad jag ska hitta på har verkligen ingen fantasi och det är verkligen illa.

3dje gången gillt.

Just nu är jag så jävla trött på datorer men ändån ligger jag här med en jaja... Köpte jhu en dator för ett tag sen som var paj! Åkte in och bytte fick en ny den var oxå paj!!! Så Hans åkte in idag för att lämna tillbaks den!! Han fick pengarna tillbax så det var jhu inga problem men sen så hittade han ingen annan han ville ha så då funderade han på att köpa en tv till sovrummet!!! Men han ville inte bestämma utan mig så vi åkte in tillsammans och väl där inne så ville jag inte han nån tv tycker man kan vara utan det i sovrummet, där ska ju lixom andra saker hända! och så ville vi jhu egentligen ha en ny datorjävel!!! Vi e lite knas ibland. Vi tog den datorn igen som vi vatt inne och bytt två gånger innan tänkte, 3dje gången gillt!!! Tror ni datorn e ok när vi kommer hem????!!! NEJ cdenheten funkar inte Ååååå.. Så imorgon ska vi in med den igen och nu vett i fan vad vi ska ha för dator. Tyckte dom andra datorena var för dyra låg på typ 9000 och uppåt!! Dator heeela dagen lååång....

17 juli 2009


Älskar er, ni är mitt allt!

Härlig dag.

Varit en underbar dag... Nästan spenderat hela dagen ute hos mamma idag. Emilia har badat i poolen, hon badar tills hon e helt skrynklig och då tycker jag att hon kan gå upp!!! Men nej nej vill hon inte, hon e för go =) Jag har solat lite men tycker fan inte att jag fått så mycket färg =/ Mamma lagade god mat! Så gött när man blir bjuden på mat man behöver inte plocka och fixa själv bara bli serverad!!! Är Öland roots ihelgen fan vad jag hade velat gå på de!!!!! Åååå.... Jaja får la bli nästa år!

16 juli 2009

Öland.

Äntligen har vi tagit oss över till Öland! Hasses föräldrar campar där så passade perfekt att åka över då! Hasse badade, Emilia osså lr fötterna =) Tyckte hon var skit skoj.... Jag badade inte, lite fegis! Grillade och slöade! Så härligt på Öland, hoppas vi ska dit snart igen! Skulle sååå jättegärna vilja ha en stuga där!! Fy så gött det skulle vara!

Hans höll på att bränna ner lägenheten nyss!! Lr var inte så jätte farligt Han skulle göra pommes och glömde stekpannan i ugnen så när han tog ut den började den brinna!!!!!! Rökigt i hela jävla lägenheten! Men nu är det ok.

15 juli 2009

Onsdag.

Varit e vanlig dag med städ, lek och matlagning och så! När vi var ute idag på morgonen med Ingela och Lucas så började det med att Lucas stod upp helt själv jättelänge! Och sen började Emilia att krypa vanligt =) Börjar komma mer och mer men hon krälar mest, går jhu fortast så det e la oxå roligast. Men det kommer nog att komma snart wiee! Gjorde köttgryta till middag, mumsigt. Emilia gillade oxå de =) Gött, för blir verkligen mycket billigare att göra egen barn mat!! Måste köpa nya dricknappar till nappflaskan för min galne lille bebis har bitit sönder alla så det blivit ett mega hål! Nu ska jag ta och skriva ut lite kort och sätta in i ramar tror jag!

Onsdag.

Så nu har jag ringt till Lund igen!! Har jhu inte fått nån operationstid trodde dom glömt mig lr nått men nej låååång väntelista så efter sommaren blir det operation! Nu ska vi snart ut i den härliga vädret =)

14 juli 2009

Tisdag.


Fasiken så mörkt det blev ute nu =/ Var en underbar dag! Älskar när det e soligt... Var ute med barnen på morgonen försökte dricka lite kaffe men det e svårt! Måste passa hela tiden för Emilia älskar att stoppa gräs och andra grejor i munnen!!! Så blir jhu inte att man kan koppla av precis... Efter det tog vi en tur ut till mamma, drack lite kaffe och Emilia tittade på kaninen och hasse med han älskar kaniner =) Tror att han jättegärna skulle vilja ha en! Och en hund och säkert en katt med djurälskare som han e. När vi kom hem solade jag lite på balkongen i typ tio min för pallade inte mer , för jävla varm! Ida och Daniel tittade upp på lite fika och mys med bebis... Och nu e jag själv =/ Emilia sover och hasse e iväg!

13 juli 2009

Emilia 9 månader idag!




Tiden går så fort för fort! Var så mysigt när hon var så liten och låg och sov hos mig, saknar det otroligt mycket. Vill att hon ska vara liten igen! Är jätte härligt nu oxå =) Men saknar den tiden då man kunde mysa och baa ligga och titta på henne när hon låg och sov så sött, nu vill hon jhu inte det =/ Kommer kanske snart igen, hoppas för jag saknar!

Måndag.

Var så trött idag när Emilia vaknade så visste inte vad jag skulle ta mig till! Å kaffet var slut så gick upp till Ingela och tog två koppar sen vandrade vi ner till Bvc för Lucas skulle vägas och mätas. När vi kom hem åkte vi bort till hasses päron sen gick vi och åt massa god mat!!! Emilia fick 2 nya pyjamisar av sin farmor idag så snällt av henne och jag köpte med lite nya kläder till henne. Tog en fika när vi kom tillbax och sen åkte vi hem och nu sover Emilia! Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra kanske se en film inte så mycket ork till något annat.

12 juli 2009

Såå nu har vi ätit en god söndagsmiddag! Hans föräldrar tittade upp, länge sen nu! så det var skoj. Emilia tyckte oxå det var roligt och hon fick present =) En docka och en dockvagn ur gulligt! Imorgon skulle vi träffas och äta ute, nice.... Faan, Hans oh Emilia var inne och bytte dator förut jhu för cd mojegen funkade inte! Och nu på denna dator så e tangentborde typ löst!! Datorn kostade fan as mycket pengar, tycker inte att det ska få vara så här!!! Grrr...

Söndag.

Det stora monstret är äntligen utslängt!!

Nu sover lillan och jag kan pusta lite =) Den nya datorn har hasse och Emilia åkt in till kalmar med idag den bara strulade!! Han fick en ny se om denna funkar som den ska.. Jag passade på att städa och plocka ner en bokhylla, så jävla trött på den!!! Äntligen e den borta lr den ligger i hallen för har inte orkat bära ner den! Passade väldigt bra att jag städade idag för vi skulle få besök av Hasses föräldrar och ännu bättre att jag plockat fram kycklingen ur frysen så man kan bjuda på lite god mat!! Tycker jag e skoj... Nu ska jag fixa med maten...

11 juli 2009

Lördag kväll

Klockan är nart halv 10 och jag funderar på om jag inte skulle gå och lägga mig! Emilia sover och Hasse e iväg så inte så mycket att göra... Var inne i Kalmar förut lämnade av Emilia hos Ida, hon hade varit ledsen =/ Men kommer jhu gå bättre och bättre =) Inte träffat idus så mycket jhu... Ååå blir tokig på den nya datorn!!! Jag kan inte med den än van vid den gammla jhu! Trycker fel på tangenterna och så kan jag inte med musplattsgrejen riktigt!! Grrr.. Men A När vi var barnlediga så åkte vi till ikea och fikade och shoppade lite små plock och en snabbs på city gross tog vi osså!

Lördag.


Ååå e så TRÖTT även om jag fick sova till halv 8 idag!! Känner att jag skulle nog kunna sova i hundra år. Morgonen var otroligt seeeg blev inte pigg av kaffe och försökte lägga Emilia så hon kunde vila lite så jag fick vila =) Men icke det. Nu sover hon men nu kan inte jag sova huua! Ska snart laga lite lunch och tvätta lite.... Senare i eftermiddag ska vi vara lite barnlediga ska bli riktigt skönt! Woohoo...

10 juli 2009

Fredag.

Yes nu har helgen äntligen kommit =) Blir lite fest ikväll det ska bli trevligt, ska inte dricka så mycket blir nog bara ett par folkisar! Så man är pigg och gla på morgonen.... Igår var det tjejkväll i kalmar hos ida i hennes nya lägenhet!! Vi gjorde chokladmuffins som vi alltid gör när det e tjejkväll, spelade lie spel och tog snaps =/ Tog 1 1/2 sen räckte det för mig och en massa folkisar så var jhu inte super pigg idag på morron när jag skulle gå upp!! Men nu har jag fått vila lite så nu e jag på att igen hehe... Efter kvällens fest så får det nog vara nog med festande för ett tag framöver lr var jhu prat om att gå på strand nästa helg??!! Se hur det blir med det! Ne nu ska jag busa vidare med Emilia!

8 juli 2009







Onsdag.

Fasiken vilket dåligt väder vi fått! Riktigt tråkigt tycker jag... Ingela jag och bebisarna var uppe hos Tessan imorse på lite kaffe, alltid trevligt mindre trevligt var det när vi skulle gå hem då det åskade och regnet öste ner!! När vi kom hem slängde jag ihop lite mat och la Emilia... Sen åkte vi iväg och tittade hus! Vill ha Vill ha.. Vi ska sova på saken...Blir det inget ska jag nog lägga ner detta med hus för ett tag framöver. Lätt DA!! ne...

I går tog vi en runda in till ikea... Fan nästa gång måste jag ha lista med mig för glömmer vad jag ska köpa när jag kommer in... Men köpte iaf en del till tvbänken =) Så nu e det en hylla kvar och två dörrar så e den komplett!! På kvällen vandrade jag bort till Ericas nya lya!! Sofie var oxå där, drack lite öl och spelade fia med knuff.... Mycket mycket trevligt...

6 juli 2009

Måndag.

Härlig dag?? NEJ. När jag skulle kliva ur sängen så gjorde jag något knas med nacken =/ Så har sånn jekla nackspärr! Haft tur så Hasse har varit hemma så han har kunnat ta hand om Emilia medans jag legat i soffan och gnällt och fått massor med massage!! Ne pallar inte mer ska lägga mig ner med värmekudden jag lånat av Ingela, underbar!

5 juli 2009

söndag.

Nu har hunden åkt hem, ganska skönt för Emilia var helt galen och skulle bara jaga den där stackars hunden heeela tiden! Hon förstår inte hur man klappar fint utan sliter och dra kommer nog dröja ett tag tills vi skaffar hund. Hänt idag då, inte alls mycket städat lite, hängt vid tven och rensat bland Emilias kläder... Sovit mycket idag satans trött har jag varit e det fortfarande så nu ska jag nog snart krypa i säng!

4 juli 2009

Lördag.

Nu börjar det mörkna ute åskan e nog på G.... Idag är vi hunvakt åt en söt liten oliver =) Hasse, Emilia och hunden ligger och sover just nu! Vet jhu en som kommer vilja skaffa hund sen när Oliver åkt hem!!! Å det är Hasse. Inget och göra nu lr jo städa borde laga lite mat snart me... Ska passa på att vila mycket idag och bara ta det lugnt nu när Hasse e hemma! Få han leka med snuttan och hunden =)

3 juli 2009

Kan inte sova!! Svårt att somna utan Hasse brevid....
Trodde jag aldrig men idag när jag var nere i stan med Erica så ringde Hasse och var helt uppspelt, trodde jhu att det hänt något med Emilia!! Och det hade det jhu men absolut inge faligt utan hon hade bara sådär helt plötsligt ställt sig i kryp ställning och börjat krypa, var jhu inte så långt men WOW !!!!!Å så ska detta hända när jag inte är hemma!

Fredag.

Jiiihoo vilken värme!! Helt underbart =) Fast lite jobbigt... Var ganska skönt i lägenheten när vi hade en fläkt men den har Emilia smällt i golvet så nu finns det ingen. Var ute med barnen på morgonen så dom fick rastas av lite =) Väldans håll igång... Sen sov Emilia middag och då tittade en Erica upp =) Vi drog ner till staaaan, Erica klippte sig och jag shoppade bebis kläder sen blev det lite middag och kladdkaka. Underbart! Var och tittade på pullans lägenhet osså... Hoppas jhu på att hon snart ska hitta lite tid och flytta in så man kan få dricka lite ÖL!!!
Ska jag göra nu da!!?? Emilia sover och Hasse är iväg på fest... mmmm Jo nu vet ja!! Ska äta gubbar med smiskad grädde!

2 juli 2009

Precis avnjutit en kall öl o en god cigg på balkongen =) Ååå så nice.. Tror nog att det hade smakat hundra times bättre om man hade suttit i en mysig trädgård men men nu e det som det är! Just nu väntar jag på att maten ska bli färdig blir grillat igen med fetaostsallad!
Jaha blev ingen vila för mig! En halvtimmes eftermiddags vila för min monsterbebis räckte!!! Så en heeel tim vila var bra idag! Fattar inte att man kan vara så pigg som hon är! Verkligen igång heeela tiden och så varmt som det e osså! Snälla bebis sov lite! Borde hon lixom inte sova meeer?!

Torsdag.

Nä nu ger jag fan upp balkongsolning det är för VARMT! Idag var vi igång tidigt som vanligt.. Åkte till willys och handlade redan kl 8 på morgonen... Hans köpte sig brun utan sol, för han tyckter det e för varm o sola!!! Hehe... En pool skulle man ha Emilias minipool svalkar jhu lite . Vatt hos mamma på ett litet snabb besök och nu e vi hemma igen o Emilia sover! Skulle verkligen behöva städa!!!! Hasse sa att han skulle åka iväg och hitta på någe med Emilia nån dag så jag får ta en riktig städning av lägenheten!!! Se om jag kanske ska ta och vila lite!!

1 juli 2009

Äta glass =)

Onsdag.

Nu ligger Emilia och sover, skönt! Sov till halv 8 idag =) Fy tusan så skönt det var.. Har gjort lite barnmat blev fisk och potatis i dillsås, hoppas att hon tycker om det!! Igår var vi ute hos Linda Plast och alla barnen...Skönt att få komma iväg lite och slippa sitta i en tråkigt lägenhet! Var jätte trevligt, blev lite grillning och efterätt mumsigt som attans!! Ne nu ska jag passa på och balkongsola lite =)