30 april 2009

Torsdag.

Ååå nyss tagit mig en öl på balkongen =) Det var gott... Idag har vi varit ute på promenix jätte skönt! Emilia somnade så jag kunde ligga och sola lite! Sen när vi kom hem så städade jag OVANLIGT NÄ!! Blir ingen brasa för oss ikväll, Emilia ligger jhu och sover nu och så vet jag inte riktigt när det tändas lr om man få tända nån brasa! Aja sak samma... Nu ska jag nog ta och titta på en film!

En STOR nyhet! Hasse blev egen företagare idag =) Grattis till han Wiee... Hoppas att det kommer gå bra nu. Jag är väl ganska nervös och så men allt ska nog gå bra!! Det är mycket man tänker och funderar på. Det tråkigaste kommer väl att vara att man kanske inte få se så mycket av honom nu den första tiden, kommer bli mycket att styra och ställa med!

29 april 2009

Underbar dag!

Idag firar hasse och jag två år! Tiden går så fort! Är mer kär nu än innan blir bara mer och mer! Känns fortfarande som nykär med pirr i magen och lite sånt =) Madde kom upp och var barnvakt åt Emilia så åkte jag och Hasse in till Kalmar för att få vara lite själva! Åt gott och satt och gottade oss vid hamnen det var härligt! Tog en runda runt Ikea osså och gick och tittade... Det var riktigt skönt att bara få vara vi två själva en liten stund, det behövs ibland. Hemma hade det gått jättebra med Emilia så det kanske få bli fler gånger. Mamma tittade upp en stund idag på morgonen på lite kaffe och med en leksak till Emilia IGEN =)

Jag är jätte konstig i min mun och hals!!! Vet inte vad det kan vara!!!! Torr och känns svullet tjockt hmm??!!

Ne nu ska jag hoppa in i duschen och sen lägga mig i sängen med en bok jag lär väl somna på två röda! Klockan e ju inte ens halv 8!!

28 april 2009

Tisdag.

Nu ligger jag och väntar på att desperate ska börja!! Idag har det inte hänt så mycket.... Blev ingen rensning av skåp hade ingen lust. Varit ute på den dagliga promenixen med kaffe och yatzy... Varit nere och solat det var jätte länge sen så det var riktigt skönt! Hoppas på att det blir massor av sol ute imorgon! Emilia sover så gott nu, var svårt att få henne att somna idag var nog övertrött!! Massa skrik och SKRIK =/ Imorgon ska vi nog in till Kalmar och äta lite gott Hasse och jag firar 2 år =) wiee...

27 april 2009

Måndag.

Varför har Emilia börjat med natt mål???!!! Emilia har sovit hela nätterna jätte länge nu och nu så har hon börjat vakna om nätterna och ska ha mat två gånger =/ Hon som sov så bra! Är inte van vid detta så jag e riktigt TRÖTT Huua!! Hon har iaf sovit bra idag på dagen vilat sig tre gånger.. Se om hon sover natten lång... Nu ligger jag och väntar på glass blev akut sugen på det =) mumsigt! Imorgon ska jag ta och storstäda försöka rensa ur alla skåp där det ligger massa saker och skräpar!! Nu kom Hasse med glassen =)

26 april 2009

Nu är jag på bättre humör!! Inte tip top men nästan. Hatar när det blir så.... Men alla har väl sina dåliga dagar... Inte hänt så mycket här hemma typ bara det gamla vanliga. Rensat ur garderoberna och fixat så man kan hänga upp kläder istället för att vika dom för det hatar jag att göra så tråkigt!! Emilia har förflyttat sig jätte långt idag =) Var ute och rökte och sen när vi kom in igen hade hon kommit iväg jätte långt wieee nu går det undan! Undra vad man ska hitta på nu... Huuuuaaa!!

Söndag.

Har en riktigt dålig dag idag!! Är sååå irriterad men vet inte på vad???!! Äcklig och obekväm! Hatar när dessa dagar kommer... Hoppas det går över vill inte att det ska vara såhär! Vill bara sova sova och sova och vakna upp och känna att jag mår bra!!

25 april 2009

Lördag.

Nu har jag fått Emilia att vila lite!! Hon vaknade vid 6 idag och bara sovit en timme på hela dagen kl e ju halv 5 nu!! Tycker att hon borde vila sig lite se om hon kan sova en liten stund! Varit ute och lekt med snuttan och pappi =) Så skönt när det e helg och hasse e hemma! Mamma var uppe förut och lämnade av lillebror han ska sova här inatt... Mamma hade köpt en speldosa till Emilia en sådan som jag tänkt att köpa!! Det var roligt att hon köpt den! Ska snart köpa en klädsel till sittvagnen! Fundera på vad det ska bli för färg?? Rosa lr lila skulle vara skoj men vill jhu kunna använda den till nästa bebis och det kanske blir en pojk! Ikväll blir det film och lite gotte =) Det tycker jag e nice... Jag e jhu bara lite dålig på att hålla mig vaken!! Nehe nu ska jag nog ta och sätta mig på balkongen o ta mig ett glas kall folkis =)

24 april 2009

Fredag.

Nu sover lilla sötnosen och jag sitter och dricker kaffe!! Var ute på en lååång promenad i dag på morgonen! Sen tittade mamma och syster upp på lite fika! Emilia fick jätte gulliga kläder =) Behövs alltid! Känns som man byter tusen gånger om dagen. Emilia är en kräkbebis =/ Men det slutar nog snart har iaf blivit mycket bättre... Ska snart vandra ner till stan och fika lite.... Senare blir det promenad med Ingela och Lucas! Se vad som händer ikväll??!! Få bli lugnt i helgen så det blir nog film film och mys..

23 april 2009

Torsdag.


Vilken härligt dag wiee varit ute massor idag så skönt att kunna sitta ute i solen och njuta! Underbart... Började dagen med en promenix tog med mig yatzy idag så det har vi spelat... Gjorde tonfisk sallad när vi kom hem det var mumsigt! Emilia fick en burk kalops som hon glufsade i sig =) Sen gick vi ut igen på en promenad skönt! Sen vatt det helt plötsligt kväller dagarna går så fort!! Tittade på filmen The Uninvited igår den var riktigt bra!! Fundera på att titta på nån film nu men vet inte om jag orkar är trötter!

22 april 2009

Onsdag.

Innan klockan slog halv 9 idag på morron hade jag hunnit damma, dammsuga och torkat golven! Tycker jag var riktigt bra gjort! Synd bara att att det ligger redan massa damm på tvbänken o tvbordet =/ Så jävla tråkigt finns nog noll ventilation i den här lägenheten! Efter städningen gick Emilia och jag iväg på en promenad med Ingela och Lucas som vanligt=) Skönt att gå ut på morgonen så bebisarna får sova lite och man själv kan få sätta sig ner och bara ta det lugnt! Kände idag på morgonen när Emilia vaknade vid 6 att fan vad skönt det var när hon var liten då man kunde få ligga i sängen till typ 11 12 bara att ge lite mat så somnade hon om så sött! Ååå vad nice det var! Nu går det inte längre man får vara glad om hon vilar på dagarna! Ibland funkar det jätte bra och ibland ska hon inte sova alls! Emilia vill så gärna komma framåt hon kämpar och kämpar hon kommer jhu en bit men det tar tid och hon blir riktigt arg när det inte går!! Hon har varit framme och pillar på dvdn det tyckte hon var väldigt spännande =) utforska lite måste man jhu göra! Sen när det blir full fart så måste man väl ta och barnsäkra lite här och var. Nu sover hon och jag ska snart äta jordgubbspaj och mysa med Hasse =) Hoppas att det blir gott det luktar iaf underbart!

21 april 2009

Tisdag.

Blev en tur in till Kalmar idag! Hasse skulle på möte så då passade jag och Emilia på att shoppa lite wiee! Hon tappade sin napp in nån affär och hade ingen extra med mig!! Fast det gick bra... Hon älskar jhu sin napp =) När vi kom hem så plingade posten på dörren Grrr!! Fick barnbidraget dom hade lagt det fel!! IGEN Så nu ska jag fixa så det kommer in på kontot istället går jhu lixom inte att lita på posten! Klagobrev har jag skickat till dom!! Sen blev det en kvällspromenad med Ingela och Lucas det var riktigt skönt... Sen var det bara att ge Emilia lite gröt när vi kom hem sen ville hon sova, hon var nog helt slut bara vilat en gång idag sen har hon velat vara med och leka leka hela tiden sötnosen =)

Desperate Housewives nästa..

20 april 2009

Måndag.

Barnbidraget är på vift för andra gången!!! Ååå trött jag blir och jävligt förbannad grr... Ska det komma den 20 så ska det göra det oxå tycker jag!! Och mensvärk har jag med så det gör jhu inte saken bättre.. Inte min dag idag! Imorgon blir det Kalmar så hoppas på en bättre dag imorgon!!
Ne nu ska jag titta tv och vänta på att Hasse ska komma hem från jobbet! Där det tydligen inte hade gått så bra idag!!! e detta??

18 april 2009

Lördag.



Igår vatt det en ganska seeeg dag!! Gjorde typ inget inte vad jag minns i allafall. Hasse var iväg på lite fest och jag var hemma, låg och tittade tv och åt glass mmm =) Ganska skönt att vara lite själv ibland fast inte för länge!!
Idag fick jag sovmorgon till halv 9 satan vad skönt!! satt inte alls fel... Sen gick familjen ut på en lång promenad i det fina vädret, tog med oss kaffe så medans Emilia sov så fikade vi och såååå... Vandrade hem och Hasse ville möblera i V-rum!! Så det gjorde vi blev ganska nöjd..vänjer mig kanske snart.. Sen fixade vi med massa kort och lite annat! Möblerade om i Emilias rum med hade velat ha upp hennes sänghimmel men det gick inte =/ Fan osså blev riktigt besviken!! Men en tavla fick vi upp o det blev jag nöjd med..
Nu ska vi snart laga chipslåda och titta på robinson.....

16 april 2009

Torsdag.

Fy och blä snuttan hostar och har feber =/ Nu ligger hon och sover så sött! Se hur natten blir... Hon har börjat att vakna på nätterna och vill ha mat!! Är inte van vid det hon brukar sova hela nätterna långa! Men i natt var det upp halv 1 och sen halv 4 Huua och sen skulle hon upp vid 6 då hade hon sovit klart!! Idag har vi varit och lekt med Lucas. Emilia blir helt tokig när hon träffar han! Sliter i hans kläder och skriker! Ser så kul ut haha =) Sen vandrade Emilia och jag bort till ridis för att hälsa på Erica =) Drack lite kaffe o så sen skulle Emilia få rida för första gången hehe på lille Victor! Erica fick leda pållen och jag gick bredvid och höll prinsessan =) Så sött.... men lite läskigt var det allt!

14 april 2009

Tisdag.


Nu sitter jag och väntar på att jag ska få nybakat bröd! Hasse som fick en ide om att han skulle göra bröd. Gör mig inget =) Idag fick jag sovmorgon till 8 Hasse fick gå upp med Emilia för jag var sååå trött kände att jag verkligen inte orkade! Totalt slut... Var på promenix som vanligt med ingela och bebisarna! Emilia brukar alltid sova i vagnen men idag var hon svår! Somnade en kort stund medans vi drack kaffe! Så idag har hon sovit typ 1 timme på hela dagen! Hur orkar hon??!! Fick henne att somna vid 6 men det var inte lätt!! Huua.. Har inte hunnit städa idag bara lekt med Emilia så får ta det imorgon!! Ser ut som faaaan!
Dubbel avsnitt av Desperate housewives ikväll =) As nice..

13 april 2009

Idag är det ingen vanlig dag för idag är det Emilias födelsedag =)
6 månader!

Måndag.

Wiee vilket underbart väder =) hoppas detta håller i sig nu! Idag promenerade jag o Ingela till rismålasjön det var jätte skönt, pausade med lite kaffe gott gott! Idag har det varit helt om bytta roller... Emilia som jämt brukar sova när vi e ute på promenad var vaken typ hela tiden och pratade o pratade och Lucas som brukar vara vaken pigg och babbla som tusan sov nästan hela tiden och sa knappt ett ljud hehe... Så det kan bli.. När vi var på väg hem ringde hasse och frågade om vi inte skulle grilla idag!! jag svarade YES. Så idag var det årets första grillning för oss och det var super gott! Nu ska jag slänga mig framör teven och inte göra ett skit, skulle behöva städa av lite men orkar inte det så får göra det imorgon!

12 april 2009

Blev totalt fel!! Snurrig...

11 april 2009

En sak som är mycket lustig!! Idag när jag vaknade hade jag blå färg på rumpan!! Fan har det kommit ifrån??!! Ser ut som nån målat men inget har tagit på min bakdel!! Väldigt lustigt...

Lördag.

Igår vad det party party! Erica och jag festade till att hade riktigt roligt! Först var vi hos kraft och tog ett par öl sen gick vi till en tjej som jag inte kommer ihåg vad hon hette hehe hon hade två jätte söta hundar!! Sen drog vi vidare till 29an Erica visade tuttarna och så =) Haha..Tog mig bara en öl på 29an sen gick jag hem var as trött och lite lätt dragen! Idag har vi bara tagit det lugnt Hasse tog Emilia på morgonen så jag kunde få sova lite.. Sen gjorde vi massa god påskmat som vi har svullat i oss =) Och nu har Hasse gått iväg för att dricka lite öl.. Vi få dricka varannan gång hehe men funkar bra! Men skulle vilja dricka tillsammans med Hasse nån gång var verkligen evigheter sen!! Emilia ligger och sover nu så jag ha tråkigt men hon vaknar nog snart får jag hoppas!! Nehe ska nog ta och titta på lite tv nu och slappa!!

9 april 2009

Torsdag.

Nyss tittat på Hjälp jag är med i en japansk tvshow ganska roligt hoppas på mer galenskap nästa gång! Varit ute i skogen o druckit kaffe idag, regnade inte som det gjorde igår då började de ösa ner när vi var mitt ute i skogen!! Plus att Emilia bajsade och kunde jhu inte låta henne ligga i bajsblöja hela vägen hem så det var bara att byta! Plast Linda och tvillingarna var på besök idag men jag var inte hemma så länge för skulle upp till Ingela och prata med ett bord... Ett trollbord var det som man kunde ställa massa frågor till mycket spännande... Sen gick jag hem lagade mat och städade behövdes verkligen såg ut som fan!! Hann inte med emilias och vårat sovrum så får ta det imorgon!! Hasse har varit ledig i två dagar nu har varit as nice och han e ledig imorgon med JIPPIE... Ne nu ska jag titta på grannfejden.

7 april 2009

Tisdag.

Ont ont i mina ben har jag!! Känns som växtvärk men det kan de jhu inte vara hmm...??!! Varit jätte skönt väder ute idag Iiiii Wieee blir så glad då=) Gick ut på den dagliga promenaden med Ingela och Lucas satte oss på vårat ställe i skogen och drack massor med kaffe o njöt av solen! Sen tittade Erica och Sofie upp på lite fika! Blev superglad när dom tittade upp inte så ofta vi ses jhu.. Blir snart öl drickade i solsken =) Det ska bli riktigt roligt och underbart!! Lagade lite mat blev kyckligryta mmm =) Sen vatt det kväller.... Och nu ska jag nog snart lägga mig!

5 april 2009

Helgen.


I fredags åkte vi upp till Hasses föräldrar... Bilfärden gick jättebra Emilia blev lite gnällig i slutet kan jag förstå, inte alls roligt att åka bil så länge!! När vi kom fick vi köttfärspaj super gott.. Emilia åt lite gröt och gick o la sig hon var jättetrött.. På lördagen var det underbart väder =) Så vi var mest ute och hade det skönt... Fick våfflor mmm =) Åt jhu inga när det var våffeldagen för vi hade jhu inget våffeljärn!! Senare på kvällen blev det robinson spännande spännande!!
Emilia fick massor med nya kläder, behövdes verkligen för allt börjar bli för litet....
Sen var helgen slut=/ Går alltid så fort Hmm tråkigt... Men det har varit riktigt skönt att få komma bort lite och slippa med att laga mat städa och fixa...!!

1 april 2009

Onsdag.

Ååå Vilket underbart väder det har varit idag =) Wiee hoppas det håller i sig! Varit uppe på lite kaffe hos Ingela o Lucas idag och så följde vi med dom på en promenad till bvc... Jag fick skoskav på lilltån.AJ AJ. Emilia blev jätte mammig uppe hos Ingela kunde inte lämna rummet utan att hon började skrika och gråta! Sen när Hasse kom hem åkte vi och hälsade på Linda Plast och barnen det var skojsigt! Så sugen på en liten bebis till =) Dom e jhu så underbara! Jätte fint hus det e jag osså sugen på, ett hus! Ååå Mycket man vill... Blir inget med det dära huset i Söderåkra kändes inte helt rätt!!
Fick tag i doktorn idag så det ska bli operation nån gång i vår =) FAN VAD SKÖNT!! Och så var jag jätte orolig att jag skulle få ligga kvar på sjukhuset länge, men skulle nog bara behöva stanna i två dagar... YES. Och sen sa han att jag behövde bara hoppa på kryckor i max en vecka GUTT... Fast kommer nog bli riktigt jobbigt ändå! men men det gör inget bara jag bli av med det för nu börjar det göra ont!

Nu ska jag nog ta och fixa lite här hemma och sen hoppa i säng!