30 januari 2009

FREDAG!

Oooo hallelujah uppe med tuppen idag =( Trött som tusan men Emilia e super pigg!! Ligger och leker för fullt!! ett herrans liv... Och jag smuttar på en kaffe!! Ska nog ta och dra upp hasse ur sängen!! Moohahaha...Nehe nu ska jag fixa det sista innan vi åker, se om vi inte kan svänga förbi lindex innan vill köpa lite nya kläder till min snutt!! Snöade nyss men slutat!

Hej då hej!

29 januari 2009

Torsdag.

Ucha idag har det varit en tråkig o deppig dag =/ Fast inte hela tiden, men Aaaa =/ =).... Hasse jobbar sista dagen idag sen har han inge jobb mer=/ Tycker så synd om honom, han trivdes så bra där!!! Allt var verkligen toppen!
Fick sovmorgon idag så det var skönt gick upp vid halv 11 tror jag =) gillar Petra! Emilia den busen sov från 8 till 8 igår vaknade inte en enda gång!! Så jag har verkligen fått sova ut idag!! Och hon somnade vid 7 idag så få se hur länge hon sover inatt min snutta!!! Emilia o Hasse var på bebylek grejen, det hade tydligen varit super skoj! Emilia hade varit en fågel uppe i de blå som dök för o hämta fisk, hahaha nån sånglek dom gjorde =) Ska packa det sista inför trippen och sen gå och sova tror jag.... Hasse kanske skulle få sluta en timme tidigare ikväll (kanske) HOPPAS!!!

28 januari 2009

Onsdag.

Oj oj vilken seeg dag =/ Varit super trött heela dagen! Så snart ska jag gå och lägga mig!
Inte gjort så mycket idag, tittat tv o plockat lite som vanligt, och varje gång emilia tagit en powernap har jag osså gjort det, skönt! Imorgon ska hasse och emilia på babylek, lr jag kallar det så..Roligt för dom och jag ska ta SOVMORGON! Vet att det ska finnas pappa lördagar lr nått nere på bvc, fast vet ej om det börjat lr om det finns kvar... ska nog slå en pling, för det vill säkert hasse gå på! Och då kan jag ha mammaledig lördag! Kan det verkligen vara lördag? Verkar mycket konstigt! Jaja.... Ihelgen bär det var till östergötland, fira Hasses mamma, ååå hoppas det blir tårta sugen på de nämligen!

Har frågat Hasse när han tänkt o fria till mig!! Och fick till svar att om vi hade haft kalkon till middag på nyår istället för kyckling, då hade han gjort de =) Hahahaa Hahahaa. Han tyckte det skulle vara lite mer speciellt än så... Sötnosen min! Undra varför jag helt plötsligt e så sugen på detta??!! Knasig man kan vara ibland....

27 januari 2009

Fikardag.

Idag har det varit ett jädrans fikande.... Först kom Erica & Ulle upp då blev det lite smyg fika!Sen vandrade jag, Erica och bebis ner till staffans för att träffa Sofie, Emelie, Sanna och Emma för att fika igen, drack 3 koppar och snackade massor, skoj och minnas lite gammalt!! Senare på kvällen kom Jennie och micke upp på lite fika, men fan då blev det bara en halvkopp orkade inte mer och magen sa ifrån! Nog om fikat!! Fast kan nog inte skriva så mycket annat idag för har bara fikat idag!

Nu sover Emilia så sött =) Ska ta och plocka lite här hemma och sedan ta nått och äta för har inte ätit någe än lr jo nån macka!

Hasse kom hem nu!!! SAKNAR!

26 januari 2009

Måndag.

Ååå så vackert, tittat på Bonde söker fru - Bröllopet =) Gråtit o så, lite töntigt kanske hehe.. Men gud vad sugen man blir på att gifta sig =) Längtar så efter den dagen! Tänk när man får gå o testa ut en ring!! man ska bestämma klänningen =) o vad man ska ha för frisyr,smink, mat, tårtan, lokalen, mm mm mm Shit!! Men kommer dröja länge till! Vet iallafall att jag vill ha det på ett slott Och vem jag ska gifta mig med =)

Idag har det inte hänt så mycket emilia har varit väldigt skrikig & gnällig =/ Jätte jobbigt har det varit, men nu sover hon som en liten sessa!! Varit ute på en lååång promenad o på vägen hem blev jag akut kissig, men kunde hålla mig hem!! Tur de... Nee funderar starkt på att sova nu!

Emilia fräser lr nått =)

25 januari 2009

Lördis & Söndis

Huu idag ville jag verkligen inte kliva ur sängen, så trött!!! Men var ju tvungen hehe.... Varit igång heeela dag.. Städat o donat dagen lång, så nu e jag helt slut! Men mycket stiligt här hemma, känns skönt! Annars har de inte hänt så mycket mer varit ute på en promenad oxå skönt med frisk luft! Tooog ett jäkla tag innan vi kunde gå ut för alla Emilias mössor var spårlöst borta Hmm??!!! Knasigt bara hittat en mösse.... Jaja kommer la fram...

Igår åkte vi in en sväng till kalmar, gick lite i affärer o tittade, skojsigt sen åkte vi vidare till Burger king o käkade lite.. När vi kom hem var det dax för mig o dona mig=) FEST TIME... En mycket rolig fest, hade såååå trevligt så.. Nästa gång ska jag nog ta mig ett par starkisar!! Lr en flaska vin, de e gott!!

Nehe nu är det sängen för mig! Natti natt!!!

23 januari 2009

Fredagsmys.

Hasse fick något jäkla ryck idag så han har skrubbat hela toaletten, så nu e det städat o fint där! Tar du dom andra rummen imorgon då?
Idag har det varit mysdag, lagat mat ihop med hasse, vi gjorde potatisgratäng gottigt o till de kassler o sallad! Tittat på film o degat! Emilia e så härlig, hon har börjat suga in underläppen o så kommer det massa roliga ljud typ smack prutt ljud, Aaa svårt o förklara! Skulle jhu vilja få med det på en film, men det e omöjligt! Kl e snart 10 o jag är helt slut så ska snart krypa ner i sängen och titta på ett avsnitt av True Blood, ganska bra faktiskt!
En rolig: Hasse var nere på staden o skulle köpa gotte o lotto, när skulle köpa lotto fick han visa leg!Hihihii Man måste jhu vara 18 men hallå, Hasse är 29!! Hahahaaa....Moppefjun =)


Mina älsklingar.

22 januari 2009

Torsdag.

Inte gjort någe idag, bara tagit de lugnt! Har varit jätteskönt... Köpt lite växter nu se hur länge jag kan hålla dom vid liv! Fan kass jag e! Ska lägga in påminnelse i mobilen om att vattna blommorna!! Mamma har varit uppe en runda idag och hälsat på, skojsigt!
Emilia har blivit duktig på att ligga på magen o sidorna, förut så gick det inte alls blev vansinnig! Hon måste jhu ligga lite på maden o sidan så hennes huvud blir runt nu e det ganska platt för att hon bara legat på ryggen! jaja löser sig nog!! Testat morotspure idag hehe inte så populärt!

Nehe nu ska jag titta på True Blood se om de e något att ha!! Natti natt...

21 januari 2009

Gullegris!!

Nu sover lillan, skönt! Hoppas hon sover heela natten lång! Idag har jag o emilia varit ute på promenad med Ingela och Lucas det var skojsigt, sen blev det kaffe för dom vuxna o flask mat för dom små! Och massa babbel =) Emilia fick sin första smakis idag (potatispure) gick jättebra, hon tyckte det var gott ska testa lite imorgon med =) Hihi hon var så söt!
Sov inte så jätte bra inatt, hade så läskiga drömmar!!! Huuu.... jobbigt när man inte vaknar så drömmen slutar!!
Hasse och emilia ska börja på babyrytmik (sång & dans) hehe gullig han är!! Trodde jag inte.. Tror nog hasse tycker det ska bli jättekul att få vara ensam med emilia o hitta på lite saker, bara dom två utan att mamma lägger sig i hehe.... Och då får jag lite tid för mig själv också, känner att jag verkligen behöver det!!






20 januari 2009

Tisdag.

Varit super glad hela dagen, hoppat runt o wiee =) Nu e jag inte alls det, så jevla besviken!! Fan, men det kunde jag väl räknat ut med röven!! Varför ska vi låta Petra vara glad för? Aaa orkar inte, nu skiter jag fan i de.....!! Pissråtta.... Jaja.... Lagat jätte goda revben idag mumsigt som tusan! Varit nere på stan o köpt en overall till bebisen o solade en snabbis!! Träffade Emelie på stan så stilig hon e =) Fick veta det det skulle vara lite party på lördag =) Hehe nice!!
När jag var nere på staden så hade emilia vänt sig om i sängen, från rygg till mage när hon legat sovit =) Hon hade blivit jätte ledsen sötnosen..... Imorgon ska jag ut på en promenad med Ingela o hennes bebis blir skojsigt! Nee nu ska jag sooova!!
Natti natt

19 januari 2009

Måndag.

Idag vaknade jag av att Emilia låg brevid mig o pratade hehe så sött fast ville verkligen inte gå upp!! Ville sova meeer! Efter jag matat emilia och gjort henne klar för dagen ringer Hasse o säger att han kommer hem för han har kräksjukan!! Hoppas verkligen inte emilia lr jag åker på de.... Emilia o jag flydde bort till Jennie där vi typ varit hela dagen.... Hoppas vi slipper det.. Tror jag ska bädda till mig inne hos emilia lr om jag ska köra ut Hasse brasse så Emilia o jag får sängen hehe. ska jag va så taskig?!

18 januari 2009

Söndag.

Redan söndag!! Tråkigt att helgerna går så fort! Men e la för man har så roooligt =) Jaja idag har har vi varit i kalmar igen jävla åkande hehe, köpte mig en rosa liten söt plattång redan testat den och den var toppen! Passade på o storhandla me och sedan lunchade vi på ikea gottigt! Har inte gjort så hemskandes mycket mer, jo lagat tacos nu ikväll o lekt massor med emilia, hon kör slut på mig, så nu blir det att somna till Heja björn....

17 januari 2009

Multipung.

Nu e det nog på väg upp =0) Inte alls lika ledsen o nere!
Idag skulle Mli kommit på besök men kände att jag behövde få vara själv o bara vila o bara vara!! Varit o solat idag det var så avslappnande lätt att det kommer hända fler gånger! Synd att man inte kan ligga typ hela dagarna e jhu så skönt...Blir så mycket piggare... Emilia e typ hel tokig =) Ligger o skriker rakt ut sen skratt, skrika, o jaa vet inte vad.. Roligt e det...
Igår var vi i Kalmar typ hela dagen, skulle köpa mig en plattång men sen ångrade jag mej ville inte ha nån.. Öööö?? Så ville jag ha en när jag kom hem så imorgon blir det Kalmar igen =0) Åt kina mat på kvällen som hasse var o köpte Ghaa så gott !!! Älskar... Tittade runt lite på ikea osså ååå massa saker man vill ha wiee, tittat ut en garderob som Emilia ska få, gulligt o hänga upp alla klänningar o kläder på små galgar hihii =0) Så sött... vill jhu göra om i hennes rum typ nalle puh lr princess ghaa vet inte.... Undra vad hon vill ha hehe....

16 januari 2009

Fredag.

Höll på o bryta ihop igår lr nått, lr gjorde jag väl lite!! Det bara kom SÅ pang bom!! Känner mig mycket bättre idag, men e inte på topp!! Ska bli skönt o få vila lite i helgen o tänka lite på sig själv o få lite tid över till sig själv kan behövas!

Änglami sover så sött nu =0) min prins sitter i soffan o tittar nån film & jag ska ta och gå o sova sängen....

Natti natt!!

15 januari 2009

Dålig dag!

Jag mår nog inte bra, måste nog börja inse det!! Nått e de jhu, gråter, panik,glad,arg Ååå blir tokig!
Lr så har jag bara en jävligt dålig dag, verkar vara så ofta! Hmm....
Jaja blir nog bättre imorgon!

14 januari 2009

Onsdag.

Asså det med att jag trodde att det kanske var tänder på G, hmm vet inte riktigt verkar inte så lr vet inte .... fast e typ två små knölar på tandköttet?? Aaa Veteifan... Hon verkar jhu inte ha ont, och hon e inte alls så gnällig... Ååå läste jag att dom små liven kunde få feber, rosig kinder o lite annat när tänderna var på G. Emilia har inge av de, fast alla barn e jhu olika! Får la se om de dyker upp någe...Spännande!
Inte gjort så möe idag lr jo fan har jag visst de! Torkat av köksluckorna, damsugit,torkat golven,tvättat, vikt tvätt! Lekt massor med Emilia, e så roligt när hon gör massa ljud o sprattar hej vilt.. Men ibland ligger hon bara o tittar på mig som typ, Mamma du e knäpp =0) !!!
Soffan som vi skulle burit ner i källaren förra helgen står fortfarande i hallen!! Börjar bli lite irriterad på att den står där!! Få la ta de denna helgen kanske...

Mammablogg!!


*Det är med en stor ära som jag tilldelar Dig den här Awarden! Jag älskar att läsa Din blogg! Tack för att jag får följa Dig i Din vardag, Du har en underbar Mammablogg! Be Proud!*
Jag fick den här utav http://novasmammabloggar.blogspot.com/ Tack så mycket, urgulligt =)
Reglerna för Awarden är enkla. Jag som har mottagit Awarden, lägger upp den på min egen blogg, länkar till bloggen som jag har fått den ifrån. I min tur delar jag den vidare till ALLA Mammabloggar som jag tycker förtjänar den! Lämnar såklart ett meddelande inne hos Dem, om att de har fått den! Det är med en stor ära som jag ger den här Awarden vidare till:

13 januari 2009

Spruta.

Idag har jag och Emilia varit på föräldrargruppen, jätte roligt... Vi har pratat om barnmat o tittat på film! Skoj o träffa lite andra mammor o bebisar, verkade sötisen med tycka!
Emilia är nu tre månader =) Så det var jhu dax för henne att få sin vaccinations spruta idag... Fy fan säger jag, så hemskt och jag trodde det var en spruta med det var 2!! Hon var så ledsen!! Aldrig hört henne gråta så! Jag ville med gråta kände hur tårarna var påväg men höll dom inne!
Vägde o mätte henne osså nu väger hon 5660 och e 59cm lång stor flicka nu.... När hon föddes så vägde hon 2790 o var 46cm lång så hon har verkligen växt till sig!
O när vi skulle väga o dona så blev jag ner kissad hehe =) Så de kan bli!
Frågade på bvc idag med varför hon e såå gnällig! M sa att det kanske kan vara tänder på G Och jag känner att de e nått i munnen på henne så får la se vad som dyker upp!!

Svängde förbi apoteket på vägen hem köpte rengörings tjosan till finnarna!!! Hoppas det funkar!! Be om ett mirakel!

Nehe kaffe o tidning!!

12 januari 2009

Taxöron!

Jaha måndag igen då, fan vad helgerna går fort!! Hasse jobbar kväll denna vecka bläää!!! Jag e sjukt nervös, har telefontid med farbror doktor på onsdag!!! Hmm undrar om de blir operation? Lr operation blir de!! Men När? Var? Blir det innan sommaren så jag inte kan bada?? Fan vad ledsen jag kommer blir då!

Idag har det inte hänt så möe, varit ute på lång promenad, satans blåsigt ute!! Varit o handlat lite, men glömde o köpa någe riktigt STRKT till mina finnar!!! få gå ner till apoteket o titta där i morgon!!


Fan jag har taxöron, jag som hade stora betar förut!! Helvete....

11 januari 2009

Söndag.

Natten med Emilia i eget rum gick super! Hon sov så sött... Men jag hade jätte svårt att somna... Var uppe tidigt idag lr tidigt o tidigt vid kl halv 9 hehe... Emilias nya tid att vakna Ghaa förut var det typ 11 12 tiden det gillade jag!! Fast nu somnar hon jhu mycket tidigare på kvällen och det e oxå skönt!
Redan fått massa gjort plockat lite här och där, Hasse o Emilia e ute på promenad nu nice o vara lite själv!! Så ska nog slänga mig framför tven med lite kaffe o pusta ut!
vi ska försöka o trycka in en soffa nere i förrådet sen, Hahaa lär aldrig gå!!!

10 januari 2009

Lördag.

Idag har jag haft en slappardag, skönt!! Tittat på film o ätit gott o myst massor! Vi har burit in Emilias säng till hennes rum idag så hon sova i sitt egna rum för första gången! Får la se hur det går.....än så länge har det gått bra! Jag kommer nog springa o titta till henne hela natten, för e jhu lite nervös, men ska nog gå bra!!
Emilia har jhu varit riktigt gnällig ett par veckor o panik skrikit sig till sömns varje gång hon skulle sova!!! Och hon ville typ äta varannan timme o jag testade att öka mängden, men då blev det för mycket så då kräktes hon bara upp det! Så vi bytte ut hennes mat mot en kraftigare o det har funkat väldigt bra!! Så skönt att hon inte skriker o e så gnällig =) min sötis....

Film al´a Emilia

En film snutt på Emilia när hon gör gjädjetjut!



9 januari 2009

Hundskit.

Fan vad trött jag e på folk som inte kan plocka upp bajset efter sina hundar!! Jag brukar ut o gå på cykelvägen här utanför o idag när jag gick där fick man fan gå sicksack mellan hundskitarna!
Aaa nog om hundbajs!

Idag e det fredag en as nice dag! Förut var alltid fredagarna o lördagarna o lite andra dagar SUPA SUPA hehe, inte inte nu längre! Nu vill man vara hemma o mysa med familjen!! Så härligt!! Fast ska jhu inte bara vara hemmamamma utan kommer jhu bli att man går ut nån gång o tar ett par bruskies, men inte än!
Varit ute på promenad o solen sken =) Än så länge har jag inte gjort ett piss!! Bara myst med Emilia o inte brytt mig om någe annat!.. Ska snart laga mat, nått med kyckling o koksosmjölkstjosan.. Nee nu ska jag leta upp en film...

8 januari 2009

Torsdag.

Blä börjar nog bli sjuk, mår jätte illa o ont i magen =/ O snuttan min hostar! Ucha.... Hoppas de e nått som bara e idag som försvinner över natten!
Skulle jhu inte göra nått idag bara ta de piano, gick jhu bra! Att jag inte bara kan låta bli allt nån dag o bara ta de lugnt!!
Nu ska jag snart ta o bada Emilia o sen natta henne , sen ska jag med gå och sova!!

7 januari 2009

Onsdag.

Ååå idag ville jag verkligen inte gå upp när lillan vaknade! Men fick lov o göra de, tänkte hon somnar väl nån gång på dagen men icke lr jo typ 5minuter. Hon e fortfarande vaken o jag helt slut!!!
Vi har lekt massor i hennes babygym idag tycker hon e skoj, legat massor på magen, gick bra idag annars brukar hon bara börja gråta efter ett litet tag.... Tänkte fixa lite i Emilias bok ikväll men få se om jag orkar det!! Imorgon ska jag bara ta de lungt o inte lyfta ett finger!!

6 januari 2009

Rysk sjal...

Aaa e på jakt efter en så kallad rysk sjal... en sådan med blommor o tjosan på... Hittat, men nu vet jag inte om jag vill ha fransar på lr inte....

Idag har det varit stor städning här hemma, det gillar jag lr inte o städa men gillar när det blir stiligt här hemma.... Varit duktig o varit ute på jogging runda idag med, fortfarande as jobbigt!
Imorgon börjar hasse o jobba!!! Fy för det as nice när han e hemma jhu!!

Nee nu ska jag lägga Emilia sötisen... Natti natt!

5 januari 2009

Måndag.

Idag har jag varit duktig! Varit ute på lång promenad med Hans & Emilia, as skönt väder ute lr i solen, sugit i mig massor med sol .... Och så har jag varit ute på en joggning runda nu ikväll, fy fan vad det var jobbigt!! Ska försöka med det varje dag! Hmm lär jhu inte hända! Men Vill Vill... så ska försöka!! Aaa får la se hur det går!!
Snart börjar Hasse jobba igen=/ Fan vad tråkigt!! Skönt å ha han hemma!!
Hasse har skrivit in sej på massa sökajobb sidor lr vad de nu heter... Han har skrivit in sig på nån Dansk sida o Norsk Ghaa ??!! Vill ju helst inte flytta.. Läskigt!! Men kanske kan bli kul.. Aaa vet inte, mycket just nu!!

En sak vet jag!! Att jag måste köpa växter till hemmet!!! Fan har jhu typ bara 5 levande resten döda!!! Vad kass jag e!

4 januari 2009

Söndag.

Ååå idag låg jag i sängen till tolv lr nått tror jag hehe, Hasse var snäll o tog sötnosen på morgonen!! Varit ute på jääääte lång promenad med Sanna idag =) mina lår o ansikte var is när jag kom in efter promenaden, Ghaajekla kallt ute! Sen tittade vi på några avsnitt av Heja Björn haha fan vad roligt de e =0) Så nu har jag sett alla Heja Björn avsnitt, undra vad jag ska titta på nu, hmm.....

3 januari 2009

lördag.

Idag har det inte hänt så mycket..... Mest tittat på Heja Björn,kan inte sluta jhu..... Fast varit ute på en promenad i snö vädret, satt upp tavlor i hallen, äntligen!! O sen har Emilia o jag målat med finger färg, de var skoj hehe...Blev ett bad efter de =0) O städat har jag gjort o hängt tvätt, fan jag har jhu gjort lite idag..Gött...

Ne nu e det nog sova dax.... Natti natt

2 januari 2009

Soooligt.

Aaa härligt väder det varit idag! Emilia och jag var ute på lång prominadis, man blir så mycket piggare o gladare när solen lyser lr jag blir det ialla fall... Emilia fick jhu ett babygym i julklapp o det var nog bästa klappen, hon gillar det verkligen... slår på figurerna,pratar, skriker o sprattlar massor när hon får ligga där.. Så roligt händer massa saker nu jhu =) Och snart e hon 3 månader och då ska hon få sin spruta =/ Ghaa...Läskigt!

Nehee nu ska jag titta på Heja björn....Wiee... Katt Kerstin & Konstapel K*K.....

1 januari 2009

1 Januari

Nyårsafton blev super, lagade god mat och tittade på film!! Vid tolvslaget tittade vi på raketer och drack champis =) rökte några bloss på en cigarr gjorde jag oxå, inte så värst gott!! Hade jhu tänkt att röka en cigg på nyår men hoppade över det!! Fan vad lätt påverkad man e då, kände mig lite varm om öronen efter bara två glas med champis hehe...!!

Idag har jag städat lite.Snart får de bli stor städ igen!! Och så har vi slängt ut granen idag med!!.. Haft besök av Jennie o hennes son med roligt att se dom länge sen!! Blev lite kaffe/te drickande o snack....

Nu får det bli sängen Emilia har äntligen somnat, innan halv ett ?? händer typ aldrig.JIPPIE..... Knasigt att det just e då hmm jaja....