31 maj 2009

Mors dag!



Första mors dag för mig!! Började med att jag fick frukost på sängen, alla 3 satt och åt frukost blev lite kladd och så men gör inget =) Sen åkte vi ut till rismålasjön och hade en jätte mysig picknick!! Fick en träningsmaskin i mors dags present (crosstrainer) Så nu jävla ska det tränas!! Resten av dagen har vi bara slappat emilia har varit hur gullig som helst idag inget gnäll lr vara ledsen bara jättegla =)

På morgonen blev jag så glad! Hasse var i köket och emilia i tv rummet sen hörde jag hur och krälade runt och pratade sen tillslut tittade hon in i sovrummet med jättesmilie, så gulligt =)

30 maj 2009

Lördag.

Wow vilket underbart väder det varit idag o fortfarande fint =) älskar sol och värme, hoppas nu att det kommer hålla sig så!! Har jhu varit varannan väder, fint fult! Dagen började härligt med en liten sovmorgon sen åkte Emilia och Hasse in till Kalmar för att shoppa lite och jag fick vara för mig själv!! Det är så skönt att få vara det ibland! Spelade AS hög musik städade och så tog jag en lååååång dusch! När sötnosarna kom hem så somnade Emilia och vi lagade mat... Sen åkte vi en tur och åt lite glass... Sen vatt det kväll och nu sover Emilia och jag väntar på att robinson finalen ska börja!!!

29 maj 2009

Underbara fredag.


Äntligen är den efter längtade fredagen här! Idag var det som vanligt upp tidigt leka leka med emilia och hälla i sig massa kaffe! Promenix med bebisarna o kaffe på de! Sen sov emilia eftermiddag och jag med i nästan två timmar!!! Gud så underbart det var Wohoo.. Hasse kom hem från jobbe och tog över Emilia så jag fick lugnt och pusta ut lite.. Väldans håll igång här hemma ska jag tala om!!

Igår när jag var på Bvc ställde Marita som vanligt lite frågor om hur allt går och så. Hon frågade om emilia fortfarande sov hela nätterna O sa då att ibland vaknar hon jhu och då ger jag henne mat och så somnar hon om igen! Men marita sa då att jag inte skulle ge hennemat om hon vaknade på natten!!?? För då kunde hon komma in i det att hon ska vakna på natten för att äta!! Och det vill jag jhu inte. Vill jhu att hon ska sova igenom natten som hon gjort innan men nu har väl jag vant henne vid det =/ se vad jag kan göra kommer nog bli svårt! Ibland när hon vaknar så brukar jag bara ge henne lite vatten och det brukar gå bra! Hmmm Aaa se hur det går i natt da!

Nu ska jag slänga mig framför tven och slappa och kanske se nån film och äta lite gott!

28 maj 2009

Besöket på Bvc gick jättebra! Emilia gjorde BOEL testet ( Syn & hörsel ) Det var inga problem där, allt tip top... Gått upp hade hon oxå gjort 8330 väger hon nu och 70 lång.. Min tjeja börjar bli riktigt stor nu från att ha varit så minipytt!! Endast 46 cm lång och 2790g vid födslen... Åååå... Vill ha en liten igen!
Inte gjort så mycket idag var uppe hos ingela efter bvc besöket sen vandrade vi hem och Emilia sov lääänge! Då passade jag på att städa.. Sen lagade jag mat, köttfärsås m pasta & gjorde egen jag köttfärsås till Emilia det tyckte hon var super smaskigt =) Kul.
As dåligt väder har det vatt jhu! FY FY Det ska vara SOL nu.

Torsdag.


Gud vilket tråkigt väder å vakna till man blir jhu inte direkt sååå jättepigg!! Det ska vara fågelsång och solsken =) Emilia ligger och sover & Hasse med, trååk.... Men måste snart väcka henne för vi ska ner till Bvc och göra BOEL testet och vägas o mätas sen ska vi upp till Ingela! Se om de blir bättre väder sen så man gå ut och leka lite.

27 maj 2009

Onsdag.


Har sjukt ont i mitt ben =/ !!! Fattar inte varför det inte kommer en operationstid! Ska ta och ringa till Lund imorgon o fråga vad dom håller på med.. Varit en bra dag, började med en promenad i det blåååsiga vädret... Fixat och donar här hemma, lekt massor med emilia, Får passa henne hela tiden för snabb som attans e hon nu! O så ska hon på o pilla på kontakterna AJABAJA!!! Flyttar tillbax henne och på 2 sek e hon o pilla på samma ställe igen. När Hasse kom hem åkte vi o tittade på ett hus i skoga ett mysigt litet hus =) Tyckte om det jätte mycket EN sak bara, kommer bli fast där ute!! Men då kanske jag får tummen ur röven o fixar körkort??!! Lr inte. Inte hänt än ju! Får ta en lååång funderare! Vill Vill Vill...
Nu ska jag nog lägga mig o läsa en bok som jag lånat av Ingela! Verkar jättebra...

Emilia & Hasse leker

25 maj 2009

Måndag.

Skulle så gärna vilja ha ett hus!! drömt om de hela dagen, funderat, klurat, planerat hur jag skulle vilja ha de och en massa annat, snurrat i huvudet! Skulle vara helt underbart att kunna gå ut och ligga i trädgården läsa en bok, emilia ligger brevid och leker kanske badar =) Hasse kan grilla o fixa fixa. Pilla med rabatter, klippa gräset dona och ha sig! älskar det! Vet jhu att den dagen kommer men just nu känns det så långt borta. Nog om husdröm för ett tag nu!

Idag när vi var ute på promenad satte emilia i halsen, hon åt nått gräs liknande!! Spydde rakt ut men allt gick bra! läskigt. Hon ska stoppa allt i munnen.ALLT! Paddan (syster) Har varit uppe på besök o mammi =) Har turbo städat ida när hasse o Emilia var ute på promenix, hon hade fått glass =) Tyckte hon var super gott!!

Emilas tand har kommit upp lite till =)

24 maj 2009

Söndag.

Idag skulle lillan upp vid 5!! Fast sen somnade hon vid 7 igen och sov till halv 9 så då la jag med me och sov!! Orkade inte vara uppe, var helt slut! Sen gick vi ut på en promenix verkligen jätte härligt väder! Inte hänt så mycket mer bara latat oss idag och väntat på att pappi hasse skulle komma hem, väntat och väntat men nu e han hemma =) Underbart! Blev pusskalas i tusen!
Det är full fart på Emilia nu, hon är överallt och absolut där man inte ska vara, på sladdar, kontakter, dra ut lådor och Aaa! Så när Hasse är ledig nån dag måste vi barnsäkra och styra här hemma!! Tänk sen när hon ska börja klättra och stå!! Herre gud hjärtat kommer jhu pumpa i 190!!

23 maj 2009

Petra & Emilia ensamma hemma.


Ja idag e Emilia o jag själva, Hasse har åkt iväg till några kompisar i mjölby! Han ska sova borta huua =/ men det ska nog gå bra tror jag! Ska hämta in emilia sen när jag ska lägga mig så får hon sova brevid mig inatt känns bäst så! Emilia har varit hur gullig som helst idag =) Varit ute på en eftermiddags promenix med ingela och Lucas sen tog vi kaffe här och bebisarna lekte! Lucas kröp iväg till bordet och efter var Emilia, hon börjar bli riktigt snabb nu! Dom är så söta när dom leker... Efter att dom gått hem badade jag Emilia sen lekte vi lite sen blev det välling och sen ville hon sova =/ tänkte ju att hon kunde vara vaken lite längre och hålla mig sällskap! Nehe nu ska jag göra iordning grönsaker och dip som jag kan smaska på till robinson en dusch får det nog bli med!

22 maj 2009

Emilia tittar på Musses klubbhus

Fredag.

För tiiidigt på morgonen!! Fy vad trött jag är sitter här med en stor mugg kaffe och försöker bli pigg! Emilia e superpigg igång o leker, har vält ut hela leksakslådan så nu e det leksaker överallt! men kul har hon.. Nu låter det som det skulle vara dax för lite gröt!

21 maj 2009

Bonde söker fru, Bra eller Anus ?

Torsdag.

Inte hänt så mycket idag varit en seeg da! Emilia har varit jätte gnällig men det är väl för tanden kan jag tänka mig! Nu sover hon iaf tog ett väldigt bra tag att söva henne idag! Hon har vilat två gånger idag =) Mycket bra... Jag fick oxå lite vila, Hasse och Emilia åkte iväg en sväng så då passade jag på att sova! Satt upp tavlorna i vårt sovrum, blev stiligt! Trodde inte vi skulle få upp dom eftersom väggen e stenhård som här i V- rummet och där funkar det jhu inte men de gick =) GÖTT! Vet inte riktigt vad jag ska hitta på??!! Ingen Hasse hemma och leka med! Ska kanske ta och plocka lite.. Mmm så får det nog bli!

Emilia på jakt efter sin majskrok.

20 maj 2009

Oooo Barnbidraget fick jag idag!! Brukar jhu inte få det pga att posten lägger fel. ALLTID! Men skällt på dom så dom vågara la inget annat! Kanske ska fixa så det kommer in på kontot istället mycket smidigare jhu! Mmm det får jag fixa.

Onsdag.

Idag har vi varit och fyndat på ikea! Hittade ett toalettbord som man kan ha smink, smycken och massa grjejor på i sovrummet, Hasse vill ha en tv där på så får väl se om vi kan samsas!! Dom hade iaf sänkt priset på de för de skulle utgå inom kort kostade från början 995 var sänkt till 395 men sen när vi skulle ta en kartong så var det vara bokfärg kvar=/ Vi har jhu ekfärg i sovrummet! Så frågade om vi inte kunde få köpa det som dom visade upp och Yes det fick vi o dom sänkte det ännu mer till 195 spänn, tyckte jag var jävligt nice! Blev två tavlor med till sovrummet en till matta till Emilias rum.. Sen var det jhu ett jäkla helvete att få in allt i bilen men det gick, trångt som i kistan på vägen hem bara... Emilia somnade sent idag vid 8 hon brukar sova vid 7 men nä hon var inte trött. Aldrig trött! Sovit en gång på dagen idag i nästan 2 timmar och sen somna vid 8... Förstår inte!!

En roooligt sak. Idag när vi var uppe hos Ingela så bara började Emilia typ kräla, hon kom iväg väldigt fort o långt, bara kom!! Hon har jhu typ dragit sig fram med händerna innan. Men nu puttar hon på med benen och dra med händerna, kanske bli hennes kryp sätt??!! Finns jhu så många olika men det kanske ändrar sig, hon kanske börjar så för att sedan krypa med knäna och armarna!! Ååå roligt att det händer lite!!

19 maj 2009

Tisdag.

Sådär ja, Emilia nattad, plockat iordning och duschat så nu kan jag ligga och ta det lugnt... Idag blev det promenad i de härliga vädret, men stannade inte så länge på fikastället eftersom det nu är fullt av pissmyror =/ Så gick till lekplatsen istället! När vi kom hem så fortsatte jag att möblera och fixa i Emilias rum, började vid typ 8 idag på morgonen men hann inte så långt för Emilia ville inte leka själv utan var väl lite mammagosig , men nu är rummet nästan klart.. Efter möblering och städning så lagade jag mat och Emilia sov!!! Mycket ovanligt, hon vill typ aldrig sova på dagen??!! Men nu ska jag försöka få henne att sova minst två gånger om dagen.. Tanden har inte kommit upp helt än =/ Vilken tid det tar!! Väntar och väntar...

18 maj 2009

En skulle vilja ha lista =)

Ribbla Ram Ekfaner 159kr 2 st
Malm Byrå med 6 lådor vit 1495kr
IKEA STOCKHOLM Vas vit 329kr 2 st
BESTÅ BOÅS valnötsmönstrad Tv-möbel 1 495kr
BESTÅ Hylla 545kr 2 st
Expedit Soffbord valnötsmönstrad 599 kr (osäker)
Knubbig Bordslampakörsbärsblommor/ matt vit 149 2st
Stave Spegel ek 549 kr
Hensvik Klädskåp 995kr
Hensvik Hylla 249 kr

Måndag.

Måndag igen då va..mmm... Idag Var det sånt piss väder så vi hoppade över promenaden så ingela och lucas kom över på lite fika... Sen tittade linda plast och tvillingarna upp, så det var massa bebisar här hemma i några sekunder hehe... Underbart... Blir så sugen på att skaffa en till bebis när man ser dom små, Åååå... När Emilia hade vilat och ätit gick vi bort till Ingela på lite kaffe... Bebisarna lekte för fullt! Tok Lucas vill bara ställa sig upp, han e för go... Skulle ha möblerat om i Emilias rum och fixat med tavlor och de idag men det hann vi inte, för kom typ hem vid 6 från ingela så får ta det imorgon! Ska ta bort skötbordet nu så det blir en bokhylla till Emilia, för det går inte att byta blöja där, hon vrider och vänder på sig och sparkar ner vattenskålen, huua så nu ger jag upp får byta nere på golvet lr nått... Nu tror jag nog att jag ska plocka och fixa lite här hemma...

17 maj 2009

Söndag.

Varit en toppen dag =) Började med att jag fick sovmorgon halv 9, det e lyx! Sen åkte vi in till ikea blev mattor, ramar och lite annat små plock till Emilias rum, ångrar att jag bara köpte två mattor till rummet skulle behövt en till!! När vi kom hem städade, det vi behövdes verkligen såg ut som en bomb landat här hemma! Sen ville Emilia sova och jag la mig på soffan för att pusta och somnade visst =) Under tiden som jag sov började hasse med maten, bakadpotatis med kycklingröra... Badat lille prinsessan med och när jag skulle klä på henne efter så kände jag i hennes mun för att se om det var nån tand på G Och YES det e en tand på G =) Vad jag har väntat. Man ser nåt vitt och sen känns det vasst men mycket mycket liten! Undra när den kommer titta upp helt??!!

16 maj 2009

Lördag.


Idag vaknade monsterbebisen vid fem!! Ååå Ville verkligen inte gå upp då, men men måste jhu! Sen ville hon sova vid halv 7 igen så då gick jag faktiskt och la mig jag med och så sov vi till 8! Mycket bättre tid att vakna. Sen gick vi alla ut på en promenix, det var soligt ute men kallt ändå tyckte jag.... Sen kom mamma upp och barnvakt åt Emilia! Hasse och jag ville åka in själva till Kalmar och handla! Gud så skönt det var, då kan man stanna och titta lite extra på saker och ting och så fick vi jhu vara lite själva, kände att det behövdes! Gick en runda på ikea, köpte en lampa till Emilias rum, hittade en matta som jag blev sugen på till hennes rum men kunde inte bestäma mig så köpte ingen och nu har jag ångrat mig, så vi ska kanske åka in imorgon! Sen vidare till citygross för att handla mat, fan vad dyrt det är med mat!! Huua ... Hittade en snurr leksak med sugkopp till Emilia där =) Blev jätteglad letat efter en sån men inte hittat nån Wiee. Perfekt. Och nu är vi hemma igen och allt hade gått jätte bra här hemma =)
Nu ska vi göra tacopaj. mumsigt!

Emilia glider runt i gåstolen...

15 maj 2009

Fredag.

Nu sover Emilia och grillen är på!! Idag när det var så fint väder vandrade vi bort till rismålasjön mysigt att sitta där och leka med barnen och dricka kaffe och blabbla! Sen när vi kom hem ringde jag till farbror doktorn för ville att dom skulle lyssna på Emilia, hostan släpper jhu inte!! Var väl inne hos läkaren i 1 minut!! Hon fick bricanyl utskrivet så nu ska vi väl se om det blir bättre! Om det inte blir det får vi väl åka in till Kalmar tycker om är bättre där! Sen åkte vi och handlade lite mat ville köpa en leksak till snuttan men hittade inget =/ Se om jag kan hitta nått skoj i kalmar imorgon.
Fått hem den nya bilbarnstolen nu! Är as nöjd och Emilia ser ut att trivas =) Har jhu hyrt den vi har nu och den ska lämna tillbax nästa månad så det var dax. Ne nu är nog maten hasses pommes som tar sån TID! Hungrig!
Nya stolen.

14 maj 2009

Torsdag.



Ja idag var det upp tidigt som alla andra dagar! Skulle vilja att hon sov till 9 lr nått =) Men men efter lite kaffe e man pigg och igång! Började dagen med promenad med Ingela sen upp till mig för att dricka kaffe och barnen fick leka, Lucas testade Emilias gåstol den tyckte han om och Emilia tyckte det var roligt att hänga där bak hehe! Sen kom Idus upp på besök =) Vi tog en promenad bort till mc hälsade lite på tant Sanna och drack choklad och kaffe! Sen hem igen och nu har jag nattat Emilia! Hon har sovit lite dåligt idag förstår inte hur hon kan vara pigg men dom kanske börjar vara uppe längre och längre nu! Förut sov hon iaf 3 gånger om dagen nu blir det väl 1-2 gånger! Idag har hon la sovit typ knappt två timmar på heeela långa dagen! Men det är jhu jätte roligt att hon är uppe och leker men känner ibland att det skulle vara skönt att bara gå och lägga sig o vila nån gång! Nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på??!! Orkar inte plocka nått och det e jhu ganska städat så Neee.... Hmm....

Emilia & Lucas

13 maj 2009

Onsdag.

Åååå vad trött jag är! Kan knappt hålla ögonen öppna men vägrar att gå och lägga mig kvart i 7! Så ska försöka hålla mig uppe ett tag till. Gjort idag da... Jo varit ute på promenix som vanligt knyckte med mig blommor på vägen hem, som det var massa myror i!!!! Fick man de.. Städat lite o donat... Segat vid tvn och inte mycket mer! Idus skulle tittat upp på besök idag men hon fick jobba över =/ Men skulle ta det imorgon wiee... F- kassan ringde idag och jag hade tydligen glömt att fixa nått med f-penningen men vi löste det på telen, så snart ska jag la få lite pengar, hoppas jag på!!

Hej då hej.

12 maj 2009

En mysig!! Emilia var jätte hostig i natt, så hon fick sova på min mage =) Så mysigt! Och idag somnade hon i min famn!! Det var väldigt länge sen hon gjorde det, vill alltid somna själv inte ligga hos en!! Åååå det var så mysigt.

Emilia glad.

Tisdag.

Wiee vilket härligt väder det varit idag =) Var ute jätte länge idag med Ingela och barnen, men fy vilken hosta hon har min lille snutt! Vet inte hur många gånger hon har kräkts idag när hon hostat! Men hon är jhu pigg och glad! Se om det går över snart annars så får man väl ringa farbror doktorn. Fan vad jag tjatar om denna hostan men men så är det. Tycker det är jätte jobbigt. Sen när vi kom hem så tittade Sanna upp =) Roligt roligt! Sen behövde vi åka o handla lite mat och grejor, sen vatt klockan visst mycket och Emilia ville sova... Så nu e det knäpp tyst här, bara dismaskinen och tvn som låter... Ne nu ska jag plocka lite sen lägga mig och glo tv!

11 maj 2009

Måndag.

Jaha så var det måndag igen! Lååångt kvar till helgen. Emilia e fortfarande snorig och hostig! Jätte slemig hosta har snuttan =/ Fått ligga mellan oss i natt!! Igår så hostade hon så hon kräktes upp sin mat!! Vill inte, snälla bli frisk! Förutom hostan och de är hon pigg och glad =) Idag var vi ute på promenix i det fina vädret nu är det jhu sämre väder fan så tråkigt. Gick upp till Ingela på kaffe efter och jag fick kläder till Emilia =) Sen har det inte hänt så mycket mer jag har inte varit så pigg! Mensvärk!! Fan hade väl den nyss?? Ska jag ha ingen? Måste titta upp när jag hade den sist. När Hasse kom hem gick jag och vilade lite, gick inte så länge för nån i huset spelade as hög musik!! Ghaaa!!!! Hasse tog med sig Emilia till affären då passade jag på att spela HÖG MUSIK!!! Hahahaha.. Emilia hade somnat när dom var iväg och gick och la sig för natten! Sötnosen min=)

Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra?! Hade tänkt mig en kvälls promenad neråt för att sola lite men nee lite dåligt väder jhu =/

10 maj 2009











Söndag.

Så nu är man hemma igen riktigt skönt! Hemma är jhu bäst... Helgen har varit toppen massa god mat inget städ lr nått bara tagit de lugnt!! Det är underbart!! Emilia tyckte det var skoj att träffa farmor och farfar och lille vovven..Tyckte dom osså!! Synd att det varit så dåligt väder, blev fint väder när vi skulle åka hem!! Kul och sitta i en bil då NOT! Fick bada i helgen VILL HA ETT BADKAR!!!! Är så skönt att lägga sig i ett bad och koppla av...blir jhu lixom inte samma som med en dusch. Köpte en gåstol till Emilia på väg upp. Hon har jhu testat Lucas och hon tycker det e super kul så tyckte det var dax! Hon kan komma bakåt och åt sidan men framåt går sådär... Knasigt i Lucas kan hon komma framåt!! Hmm hon klurar nog snart ut de!
Nehe nu ska jag titta på film och äta rabarberpaj som jag nyss bakat =)

9 maj 2009

Lördag.

God morgon god morgon! Tidigt på morgonen och jag e super trött men Emilia e pigg som vanligt huua, ligger och leker och paratar för fullt nu! Ska snart få tummen ur röven och packa vi ska la skart åka till Hasses föräldrar! Snuttan e fortfarande snorig och hostig =/

Blev ingen marknad igår men det gör mig inget... Emelie och Ida kom upp, det var skoj =) Dom hade köpt en köpt fin tröja till Emilia som det stod övningsgår på =) Söta dom är! Emilia blev först ledsen när dom kom och sen glad! Sen när dom gick så vet jag inte vad som hände hon skrek typ rakt ut i en timme!!!! Vet inte vad det var! Riktigt jobbigt var de...

Ne nu måste jag fixa det sista!

Hejdå hej...

8 maj 2009

Fy nu är snuttan jätte snorig och hostig =/ Men ingen feber! Hon ligger och sover nu hon e helt slut! Vi ska jhu åka till Hasses föräldrar imorgon men får se hur det blir med det... Nehe ska passa på att vila lite nu när Emilia sover.

Fredag.

Så nu är allt mycket bättre! Men trött trött o trött. Emilia har inte sovit så bra inatt, hostat och snorat! Men nu tycker jag det har blivit mycket bättre! Vill verkligen inte att hon ska bli sjuk! Just nu ligger hon och vilar lite och jag tänkte sätta igång och städa! Se om det blir lite marknad sen när Hasse kommer hem... E inte så jätte sugen på de finns lixom inge roligt alltid samma saker...

7 maj 2009

Torsdag.

Dagen började bra! Bra humör, pigg och förkylningen nästan borta! Emilia på super humör och Hans oxå go och gla. Men sen dog bara allt ut!! Just nu känner jag bara hur det kokar i mig!! Irriterad, sur, besviken och ja jag vet inte vad! VARFÖR!!! Varför blir jag såhär??!! Allt bara känns åt helvete.... Ne nu ska jag ta och prata lite med Hans, jag låter jhu allt gå ut över honom och det är inte riktigt meningen men det bara bli så.

6 maj 2009

Onsdag.

Jag är så trött!!! Blivit mer förkyld och helt orkeslös, hade varit så skönt att bara få lägga sig i sängen idag och SOVA men Emilia har varit på lek humör så ingen vila för mig! Får hoppas att det blir bättre tills imorgon... Sålt den gamle barnvagnen idag så skönt att bli av med den stod jhu uppe i lägenheten och tog plats!! Ne nu ska jag lägga mig i sängen och dricka lite te och läsa bok...

Mitt allt!

5 maj 2009

Tisdag.

Fy och blä vilket tråkigt väder det varit idag!! Hoppas på sol o värme imon men ser la kanske inte så ljust ut... Och sen har jag blivit förkyld, snorig nyster och trött i kroppen! Varit uppe hos Ingela och druckit lite kaffe och så Emilia fick leka av sig för hon var så himla gnällig... Det tyckte hon var skoj! Nehe nu ska jag göra nått icke ansträngande och vänta på att tvprogrammen ska börja!

4 maj 2009

Måndag.

Wow vad jag har sovit gott! Emilia har sovit hela nätter i två dagar! Fast i söndags vaknade hon vid typ 5 och var pigg och skulle upp men det fick Hasse ta! Och i dag vaknade hon 5 ville ha mat somnade om och gick upp 7, fan vad skönt första gången på länge som jag vaknat och varit pigg! JIPPIE! Idag följde vid med Ingela och Lucas till Bvc sen vandrade vi hem till mig och drack kaffe och barnen fick leka. Emilia blir så glad när hon träffar andra bebisar, idag blev hon väl lite för wild, hon rev Lucas på näsan om jag inte minns fel och slet han i örat! Men dom förstår jhu inte bättre...
Fixade med deklarationen igår höll på att glömma det!! Fan jag e så glömsk... F- penningen har jag oxå klantat mig med så den kommer väl typ 10 maj lr nått!! Skulle vara nice med lite pengar NU jhu och så vet jag inte riktigt hur många dagar jag tagit ut! PUCKO ME. Jaja det löser sig väl!

Hej då HEJ.

3 maj 2009

Söndag.


Wiee igår var jag på fest hos Sanna! Fan vad skoj jag hade =) Det var lite pippcorn krig och sånt som det alltid är! Lite spelande blev det osså S lr K Och med snusk tärningarna, den dära parylådan! Gick hem ganska sent tror jag och det tog ett bra tag o gå hem, förbannat kallt var det! Fick med mig cykel, legat hos sanna i typ 2 år hehe... Försökte väcka Hasse men han vaknade inte hmm =/ besviken...

Vi pratade lite smått om att dricka lite öl i parken nån dag. Ååå underbart! Hoppas det blir av snart kanske en grillning med skulle jhu vara trevligt!

Idag har det varit lite små segt varit trött men inte något dålig skönt de för brukar ALLTID bli så bakis! Finns jhu lixom inte tid att vara det nu! Nu är Hasse iväg och fixar inför jobbardagen imorgon Emilia ligger och sover O jag har tråkigt!

1 maj 2009

Fredag.

Nyss tittat på Bride Wars jag tyckte den var bra Hasse gillade den me men tyckte väl den var lite tjejig =) Men tyckte han kunde titta på den jag fick jhu titta gran torino i går! Idag åkte vi ut till mamma och grillade, morfar var där skoj och träffa honom evigheter sen! Han fick träffa Emilia för första gången! Sen har det inte hänt så mycket mer varit AS trött så mest degat! Emilia vaknade tolv i natt och ville äta, sen vaknade hon kl 3 och då var hon klarvaken och tyckte väl det var dax att stiga upp!!! Ghaa tyckte verkligen inte jag! Men tillslut så somnade hon om och skulle upp vid 6 igen så då var det bara att gå upp!! Så nu ska jag nog ta och hoppa i säng!