28 februari 2009

Bilddagboken är så seg!! Så tänker lägga upp lite bilder här.








































































Lördag.

Blev full som ett ägg spydde i mitt skägg och tappade bort mitt leg!! Aaa igår var jag på fest var skoj, blev ganska dragen hehe, nice!! Tror inte jag gjorde bort mig fast gjorde jag det så vet jhu hela nybro de och då får la jag snart reda på det!!
Idag var det upp tidigt som vanligt huuua!! Fy jag var ganska dålig=/ Men tog lite piller och hinkade i mig vatten o en dusch sen blev jag som en ny människa! Trippade ner till stan för att handla lite frukost och andra saker! Kunde inte låta blir och gå till leksaks affären och där handlades Loopy links =) massa ringar som jag ska sätta på barnvagnen och matstolen Emilia tyckte dom var jätte roliga!!
Ikväll blir Emilia och jag själva. Hasse ska festa till det och gå på Perkele! Skulle osså velat se dom men kommer fler gånger! Får jhu lyssna till sångfåglen Emilia =)

27 februari 2009

Fredag.

Idag vaknade snuttan halv 9 Wohooo =) Fy vad skönt det var!! Emilia och jag har varit ute på en lång promenad idag var så härligt härligt väder tyckte emilia osså hon var vaken hela tiden och tittade runt sig =) Massa o titta på jhu.... Efter det så jag har städat städat o städat lr började idag på morgonen och klar nu hehe... Just nu sover hon skönt då passar jag på o njuter av lite kaffe o tjosan! Party party ikväll var inte så sugen i går men nu e jag SUGEN =) Knas men så e det!! Väntar på att hasse ska komma hem för vill vandra ner till stan och sola!! Och systemet måste jag jhu till hehe.Coolt... Lr folkis? Neee fan idag känner jag för nått starkt hehe =) E på G.....

26 februari 2009

Torsdag.

Gud vad jag är sugen på en riktigt låååång sovmorgon! Hoppas på att få en i helgen skulle sitta fint!! Emilia och jag har varit nere på stan och shoppat lite, köpte en as snygg jacka till snuttan! E en killjacka men tycker att en tjej osså kan ha den, får la piffa med en rosa mössa lr nått annat tjejigt! Den e riktigt mycket för stor, men jag bara skulle ha den så nu får hon ta och växa fort fort! mata mata mata hehe =) Sen vandrade vi bort till Jennie och fikade lite och Emilia förvandlades till omöjliga=/ tjurig som tusan! Så vi gick hem så hon fick sova lite tror det var därför hon var så tjurig för sen när vi väl var hemma var hon super duper glad =)
Imorgon ska det la vara nått house party, hmm inte så super sugen på de får se hur jag gör imorgon!
Neee nu e det tv och glass time! Sen sova sängen.....

25 februari 2009

Onsdag.

Huu vilken natt, vaknade av att Emilia var jätte ledsen! Hon hade fått jätte hosta och var snorig stackaren!! Puss på pannan... Hon låg och hostade och var så ledsen var nog väldigt jobbigt för henne!! Men till slut så somnade hon! Jag tycker det e så jobbigt när hon e ledsen gör så ont i mig!! Idag på morgonen var hon jätte glad när hon vaknade=) inte alls så hostig längre men hon är jätte trött så sovit massor idag!! Så jag har passat på och tvätta soffan och donat med annat som man annars inte hinner med!
Ikväll ska jag ta en lång promenad med snuttan o hasse och sen blir det nog lite soling osså skulle vara skönt!

Tror det e nån lite buse som har vaknat nu =)

24 februari 2009

Tisdag.

Besöket hos doktorn gick bra fast fick ta spruta!! =/ men jag fick inte panik lr nått så det var jhu skönt!! Mamma och min syster var med in och var barnvakt åt emilia, hon hade varit jätte duktigt! Hon har typ sovit en max en timme på hela dagen så hon var helt slut när vi kom och somnade väldigt snabbt! Emilia har typ haft ett uppehåll lr nått i att prata, men nu är hon på G igen så roligt! och så gör hon prutt ljud hihi så sött =)
Den 3 mars börjar Desperate housewives Å vad jag längtar!!
Ååå en sista innan jag går och lägger mig! Ben & Jerry's New York Super Fudge Chunk glass är underbart fantastiskt god!


23 februari 2009

Måndag.

Emilia har varit jätte go heeela dagen lång =) Hon måste haft en jättedålig dag igår.... Emilia vaknade tidigt som vanligt...skulle vara skönt om hon tog lite sovmorgon så jag med kan ta det =) När snuttan fått lite morgon gröt och lek gick vi ner till Willys för att köpa kaffe!! Skulle gått in på apoteket men det var inte öppet... Sen när Hasse kom hem fick vi vandra ner till stan igen för jag tappade min plutt i läppen så var tvungen att köpe en ny, ovanligt? Nej nej... Hittade plutten nu ikväll i duschen hehe....
Har börjat att bygga upp med en massa kuddar runt Emilia så hon kan sitta där eftersom hon inte längre vill använda babysittern=/ Hmm... Fast det e säkert bara en period sen ska hon säkert sitta där igen =) Brukar vara så...
Lite smått nervös, ska in till Kalmar och göra magnetröntgen tycker det e lite läskigt o så blir det säkert en spruta!! Det e nog de jag e mest nervös över....

Nee nu ska jag fixa och dona inför imorgondagen O sen hoppla i sängen!!

22 februari 2009

Söndag.

Vilken dag det har varit! Emilia vaknade och var glad o mysig! Sen typ en timme senare förvandlades hon till OMÖJLIGA!!!! Hon blev jätte gnällig, super tjurig, skrikig och skulle inte äta!! Absolut inget var bra! Men nu ikväll har hon ialla fall ätit ordentligt och varit ganska glad! Fick henne och sova vid halv sju, skönt! Fy vad det är jobbigt när det bara är gnäll och skrik å inget hjälper! Vill jhu att hon ska vara glad! Sååå har typ inte gjort så jätte mycket idag mer än att försöka få snuttan glad!! Fast städat lite och fixat med växter och solat har jag gjort!

Igår åkte vi in till kalmar på morgonen! Shoppade lite nya kläder till Emilia och lite annat som hon behövde.... Inte så ofta man handlar till sig själv längre, roligare att handla till Emilia =) Tittade på en ny tvbänk på ikea men kostade tok för mycket såå bara att börja spara! våran tvbänk som vi har nu e lite skev!! Håller nog inte så länge till.... På kvällen lagade vi god mat och drack lite vin det var mysigt!! Sen la vi oss i sängen och tittade på Mia och Klara och somnade!!

Just nu är det nån som skriker cowa bunga lr nått och spelar väldigt HÖG musik i nån lägenhet omkring här, jävligt irriterande!!!

21 februari 2009

Matdax

20 februari 2009

Fredag.

Nu sover emilia så sött! Skönt då får man lite tid för sig själv! Hasse och jag hade planerat o dricka lite vin ikväll meeen så när vi tittade på kl så var den efter 6 STÄNGT då jhu, ta det imorgon!
Idag på morgonen var jag och Emilia ute på lång promenad så härligt väder!! Kom hem då var det dax för lite mat efter det så städade jag o donade!! Sövde Emilia och då passade jag på och duscha behövdes, jag var helt ner kräkt =/ !!! Sen blev det en promenad med Emelie, då kom det snö hur knasigt väder som helst! Och nu sitter jag å väntar på hasse han skulle ner och köpa läsk!! As sugen på det..... =)

19 februari 2009

Torsdag.

Det är nog bara och vänja sig att gå upp kl 7!! Idag har jag och Emilia varit ute på lång promenad med Ingela o Lucas.... Blev lite fika osså! Ingelas bebis Lucas pratar, pratar å pratar så skoj =) Da da da.... Längtar tills Emilia börjar prata så mycket!! Börjar gå riktigt bra att söva snuttan nu!! Igår kunde jag sitta ner o söva henne!!! Förut var jag tvungen att hoppa, skutta, springa vagga vagga o massa annat huuua! Och idag har jag sövt henne i vagnen, gått riktigt bra!! Imorgon e det fredag wiee gillar!! Tror nog att Hasse och jag ska ta oss ett glas vin i helgen skulle vara gott och mysigt! mmm se vad som händer! Nu blir det Mia och Klara...

18 februari 2009

Onsdag.

Idag har Emilia o jag varit själva, för hasse har börjat jobba lite smått =) JIPPIE!! Vi har inte gjort så jättemycket lekt massor måste underhålla heela tiden förutom på morgonen då får jag lov o sitta i lugn och ro och dricka mitt morgon kaffe!
Emilia har hittat sina ben nu o fötterna e på g =) Hon ligger på skötbordet o tar tag i dom o får jätte STORA ögon, väldigt intressant o spännande tycker hon! Så nu har hon fått vara nakenfis, lättare o få tag i benen o fötterna då, ser jätteroligt ut! Hoppas hon snart stoppar fötterna i munnen =) Så gulligt!! Vandrade ner till stan när hasse kom hem från jobbet o solade lite så skönt! Just nu ser jag ut som stryk! jävla finnar som inte vill ge med sig! Ska ge rengörningsmakapären lite mer tid annars så ska jag byta igen!!! Och håller på att låta ögonbrynen växa ut, för vill ha dom på någe annat vis men det får jag nog hoppa över för det växer jhu typ inge hår på vissa ställen!! jävla skit.... Nehe nu får jag nog ta o plocka lite och sen gå och sova!!

17 februari 2009

Tisdag.

Idag vaknade lillan vid 7 !!!! Men Hasse fick gå upp o leka o mata, för jag tyckte att jag skulle ha sovmorgon!! Var ute på en promenix i snövädret huuu brrr!! Tycker det kan räcka med snö nu och bli varmt med mycket sol!! Var nere på staden o köpte frystabär lr Hasse gjorde det jag låg o solade =D Gud så skönt det var... Ville mer mer.....
Nehe nu ska jag nog ta o titta på Mia och Klara, fan har jag inte sett på det förut?? Det e jhu as bra!

16 februari 2009

Måndag.

Huuuaa idag vaknade sessan vid 8 var inte alls sugen på att gå upp då! Gjorde i ordning lite gröt till henne och jag passade på att äta samtidigt som lillan! Sen väckte jag hasse brasse! Åkte in till citygross, Emilia var super gnällig där inne!!! Hittade en bänk inne på gross så vi kunde mata henne sen var allt lugnt =) !! Tog en snabb tur till Ikea för att handla lite krukor o smått.... Sen har jag typ inte gjort nått sen jag kom hem! Varit jätte trött!! Så nu ska jag nog ta och lägga mig i sängen o läsa lite!!

Hej då heeej....

15 februari 2009

Söndag.

Hmm vad har hänt idag då.... Inte så möe haft slappardag, härligt! Var ute på promenix skulle titta om jysk var öppet, men det var de inte! nu vet jag de.... Vi har spelat bingolotto, Hasse vann 100 kr och jag inget!! Emilia har mumsat i sig gröt idag, var väl inte så jätte gott, men med lite blåbärs dessert i så blev det genast mycket GOTT =) Tittat på Mia & Klara hihihi så skojsigt =)
Imorgon blir det dubbelt att göra =/ För låter man det bara vara en dag så blir det sååå mycket att plocka undan o fixa med! Ska nog ta och krypa ner i sängen nu o somna till nån film!!

Natti natt....

14 februari 2009

Alla hjärtan.

Underbar morgon, vaknade av att solen lös så härligt!! Fick en alla hjärtan present, ett jätte sött kort och ett par skullcandy hörlurar! Ååå glad jag blev=)
Vandrade ner på staden typ på direkten när vi vaknat för att handla lite gotte till kvällen! Sen har typ dagen gått åt till att bära lillan på armen, för hon har varit så gnällig idag huuua! Så e helt slut nu!!
När jag stod i duschen idag hörde jag låten, var bor du lilla råtta!! Hmm, tittade ut där stod Hasse o sjöng o dansade för Emilia, gullig han e !!!

Igår var Hasse och lillan inne i kalmar o tittade runt så jag fick städa!! Så skönt att få det fint, hatar när det ligger saker överallt blir tokig!! När dom kom hem så gick jag o Emilia bort till Emelie, där var oxå Natta och Jesper så det blev en liten babyträff skojsigt!! Sen gick jag hem lr innan så handlades de grönsaker o dip mumsigt!! När jag kom hem så låg det ett rött hjärta på min huvudkudde, där det stod världens bästa mamma!! Hade Hasse och Emilia fixat till mig när dom var i kalmar!! Gulliga dom e!! Älskar er....

12 februari 2009

Torsdag.

Full rulle idag huua... Först upp tidigt för att gå till föräldrargruppen, mycket trevligt med bebisarna o så, men den dära tantan som skulle ha nått lite föredrag om babysäkerhet tyckte jag var ganska seg!! Vägde o mätte fialottan jekla vad hon växer då, hon vägde 6400 och var 63 cm lång fan växt 4 cm sen sist och gått upp nästan ett kilo.... Mötte upp hasse på vägen hem för att vandra till Willys å köpa gröt till Emilia som vi ska testa till frukosten imorgon, spännande spännande =) Sen gick jag hem o fixade och donade planterade växter, hoppas jag fixar detta nu!!! Blev en runda in till kalmar osså, köpt ny barnvagn den andra var så jävla kass så vi var tvungna!! As nöjd med vagnen o den kommer vi kunna ha ifall det blir tillökning nån gång i framtiden.... Nehe nu får jag nog ta och släpa mig till sängen och sova lite....

11 februari 2009

Lund.

Idag har jag varit hos farbror doktorn, allt gick jätte bra!! Det blir operation av knölen i benet och en annan sak som jag har på benet som e så otroligt fult!!! Fan vad skönt det ska bli! Bara jävligt surt att betala 300kr för typ 5 min hos doktorn och en jävligt lång bil resa!! Fast skönt att få det fixat! Körde ju ganska mycket fel! Kan ha varit för att vi var helt tokiga i bilen =) och koncentrerade oss noll! Vi hade mycket roligt, Hasse tycker jag ser ut som Linda Hammar =/ Det tyckte jag var roligt lr inte!! Lyssnat sönder låten tsunami punani hahahaha =) Herre gud! Kunde bara inte sluta lyssna på den....
Mamma har jhu varit barnvakt åt Emilia idag och det hade gått jättebra!! Men kunde verkligen inte sluta tänka på henne när vi var iväg och saknade henne så fruktansvärt mycket!! Kommer nog gå lättare och lättare för varje gång!!

10 februari 2009

Tisdag!

E super trött, somnade jhu så sent igår typ 3 tror jag & sen upp halv tio typ =/
Varit hos Emelie o lekt, sanna var osså med! fick lite gröna växter av emelie väldigt snällt =) Hmm hade jhu tänkt plantera o fixa men hade jhu ingen jord hemma.... Hoppas jag kan hålla dom vid liv!! Annars har det inte hänt så mycket mer tog ett varv med dammsugaren idag med och såååå... Ne nu ska jag sova upp tidigt imorgon!! Fast kommer nog inte få sova i natt för mensen e nog på G så satans ONT!!! Fuck ....

Hej då hej...

9 februari 2009

Måndag.

Fy vilken dag det har varit! Förkylningen tar kål på mig, blir helt slut när jag ska göra nått! Men lyckades ta mig ut på en promenix med Emilia hon behöver jhu komma ut!! Men fy vad trött jag var o alla trappor upp blääää!! Blev till att laga mat sen, först gjorde jag potatispure till Sötnosen =) Sen lagade jag mat till mig och Hasse blev fisk, potatis , dillsås o massa rivnamorötter mumsigt! Sååå nu vet ni vad jag ätit idag!!
Emilia fick lite efterättspure idag med the first time =) tyckte hon om... Mamma ringde idag och frågade om hon inte fick vara barnvakt på onsdag då vi ska till Lund, täääääänkte länge och sa att jo klart du kan få vara! Har väl liksom inget att vara orolig över, hon har jhu 6 barn så 1 barn borde jhu vara en lätt match!! Men kommer vara as nervös!! Första gången jag lämnar bort Emilia huu, dom ska vara hos oss så det känns lite bättre!!!
Emilia har varit på bushumör idag, hon vill sitta på knät och så ska man sjunga tipp tapp tipp tapp nån sång som går på Disney channel på morgonen, Kan jhu säga att jag e väääldigt trött på den låten men Emilia blir glad av den så det e bara att köra på!!

Leka Leka

8 februari 2009

Söndag.

Ååå trodde inte jag skulle bli sjuk men trodde fel!! As snorig o hals ont!! Dumma hasse... Hopppas verkligen inte Emila blir sjuk!!! Idag tog vi en lång promenad i skogen jätte härligt massa solsken =) Får man jhu inte så mycket av så bäst att passa på när den tittar fram! Längtar efter sommaren så mycket!!

7 februari 2009

Lördag.

Ingen sjukdom bröt ut!! Bra tycker jag!
Idag har vi haft pyssel dag hemma, gjort avtryck av emilias händer i nån slags lera & målat med finger färg jätteroligt =) Skulle visst ta 3 dagar för leran att torka hmm....seeegt....skulle jhu ta ett kort på emilia som ska vara i ramen med hand avtryck Åååå det var nästan omöjligt för la jag henne på magen rullade hon över till rygg haha så söt hon är!! Omöjliga! Inte gjort så mycket mer idag tror jag kommer iaf inte på någe mer.....

Hej då hej....

6 februari 2009

Fredis.

Jaha då börjar jag nog bli lite sjukis vill inte det! Lite ont i halsen =/ Vet nog vem det e som smittat mig HASSE, för han går runt och hostar hostar hostar och halsajaj..... Så måste vara han! Idag har det inte hänt möe här hemma myst och lekt massor med Emilia sötbus...Gjort massa knasiga bilder i photoshop Haha =) Ska la ta och lägga ut lite bilder sen... Hittade teckensnittet till tattoon, måste bara fixa och trixa lite med att innan bara så det blir perfa!! Ååå vill göra nu, men vet inte riktigt vem som ska tatuera mig, hmmm. ska fundera lite på de.... Såå aaa det lär jhu dröja hehe... Undra vad man ska göra nu?? E lite pigg...Kanske en film?

Aaash flummar ju bara så hej då hej!

5 februari 2009

Torsdag.

Idag har det varit en underbar dag =) Inget skrik lr gnäll från Emilia, Wiee Skönt när hon e glad o nöjd.. Passade på att ta lite sovmorgon idag när Emilia och Hasse var iväg på lite sång och lek! Varit på en lite promenad till ludel, tänkte jhu att jag skulle köpa mig ett kollegieblock meeen det hade dom ju inte!
Just nu håller jag på och letar efter ett teckensnitt som jag ska ha till min tattoo, men hittar det inte!!!! Vet hur det ska se ut och så men vet ej vad det heter, blir tokig!!! Irriterad till max!

Kitty mössan är hittad!!! Hahaha

Imorgon ska det lyxas till med lite cheesecake! E jhu lixom fredag och då får man lyxa! Gillar jag.... Fast jag lyxar typ varje dag! Men snart måste jag sätta stopp för det!

Tack och hej leverpastej....

4 februari 2009

Onsdag.

Tandvärk tandvärk har jaaaag!!! =/ Inte alls jätteroligt!
Hade jhu tänkt att jag skulle på babycafe idag men faan var jhu så trötter och sen var det massa att göra här hemma! Och nästa gång blir det nog inget heller för då skulle jag visst till farbror doktorn! Ghaa jätte nervös!Undra om dom ska pruta mig??!! Fast det tror jag nog inte.. Dom ska nog bara klämma, känna och bestämma datum då jag ska lägga mig under kniven!! Undra hur länge jag måste ligga där inne?? Vill jhu inte vara ifrån familjen! Kommer nog bli dom jobbigaste dagarna i mitt liv! Meeeen nu ska jag inte tänka mer på det...
Gjort blåbärs muffins idag mumsigt=) Och så blev det bakpotatis och nån kyckling röra till middag,mycket gott! Håller på och tvätta en massa kräks kläder=/ Inte jätte roligt men sånt man måste göra!
Nee nu ska jag läsa lite bloggisar sen sova!

Slut för idag!

3 februari 2009

Hemma.

Yes hemma e jag nu, nice! Varit hos hasses föräldrar några dagar varit jätte skönt!! Firat födelsedag med massa god mat och tårta! Jag fick tårta Mmm mumsigt!! Har bara slappat nu när vi varit borta, som en liten minisemster!! Har inte städat, inte tvättat, inte lagat mat nån gång under dessa dagar! Fy vad skönt det varit.. E jhu sånt som jag gör varje varje dag annars!..Wieee så skönt!!
Fick träffa grannen!! Tant Ingrid!. Hon tyckte att hasse hade blivit tjock hehe! Emilia fick en body av tant Ingrid, gulligt av henne! Och så trodde hon att hon skulle få köpa Emilia för 25 öre??!!! Fan heller!! Emilias farmor hade köpt massor massor med kläder oj oj ! Tackar man för behövs alltid! Hasse o jag handlade osså lite nya kläder till sötnosen! Ny mössa fick hon =) hehe.... E så roligt med mössor synd bara att hennes kitty mössa e borta=/ Fan kan den vara!!???

Emilia har börjat bli JÄTTE skrikig igen! Huu vill inte det=/ Vad e det för fel??!! Blöder ur mina öron!!

Neee nu e det nog dax för mig att sova!! Sova i sin egna säng!!! =)
Nya mössan!!